- 18 Ocak 2015
- 37
- 24
- 88
- 39
Evet her asm ye farklı günlerde geliyor. Erenköydeki 26 ekim dedi, maltepe 8 ekim demişti ben maltepeden gün alıp oraya gidip yaptırdım. Verem aşısı bir kaos ülkede. Kısıtlı sayıda varmış ve sayıyla getiriyorlarmış. Yaz'ın ateşi 37.3 ün üstüne çıkmadı ama bütün gece uykuubda garip sesler çıkardı yavrum, calpol ü başucumda tuttum ama vermedim.Verem sadece ASM de oluyormuş. Pazartesi arayıp gün isteyeceğim. 3 aylık olmadan yaptırın dedi.
Ali de gece 4.30 ateşlendi. Tek kat giydirip, hiçbirşey örtmeden yatırdım. Camı araladım. 40 dk sonra geçti. Sabah gülerek uyandı sıpa:)Evet her asm ye farklı günlerde geliyor. Erenköydeki 26 ekim dedi, maltepe 8 ekim demişti ben maltepeden gün alıp oraya gidip yaptırdım. Verem aşısı bir kaos ülkede. Kısıtlı sayıda varmış ve sayıyla getiriyorlarmış. Yaz'ın ateşi 37.3 ün üstüne çıkmadı ama bütün gece uykuubda garip sesler çıkardı yavrum, calpol ü başucumda tuttum ama vermedim.
sabahları çok mutlu oluyo zaten bu uşaklar..gece nasıl uyutmadim ama der gibiAli de gece 4.30 ateşlendi. Tek kat giydirip, hiçbirşey örtmeden yatırdım. Camı araladım. 40 dk sonra geçti. Sabah gülerek uyandı sıpa:)
Meraklanma en gec 40 da düzelir. Hatta benimkj 20. Gun duzene girmeye baslamisti.kızlar bugun 12 gunluk olduk memeyr anca anca alısstık.emıyo memede uykuya dalıyo yataga bırakayım baslıyo aglmaya sureklı boyleyz hep bole gıtmıck dımı kızlar nolur bırsey deyıntuwalete zor gıdıyorum uykumu o zaten artık cogumuzda oldugu gbıu bnde de yok
Düzeliyorlar cnm merak etme. Kendini güvende hissetmek istiyordur daha çok minik. Yarım kundak yapmayı denesene. Bir de arkasını yastık ya da battaniyeyle destekleyip yan yatırırsan daha rahat uyayabilir hatta yanındayken yüzüstü bile deneyebilirsin. Ben 5. Gün yüzüstü yatırmaya başladım kafasını yana çeviriyordukızlar bugun 12 gunluk olduk memeyr anca anca alısstık.emıyo memede uykuya dalıyo yataga bırakayım baslıyo aglmaya sureklı boyleyz hep bole gıtmıck dımı kızlar nolur bırsey deyıntuwalete zor gıdıyorum uykumu o zaten artık cogumuzda oldugu gbıu bnde de yok
regl olan varmı ben olmuşum su anda hic beklemiyordum sok oldum
cnm artik verme ilaç. .ben bıraktım vermeyi..ilk gün biraz zor kaka yapti gibi..ama simdi biraz daha iyiyiz..aslında cok etkisi yokmus..yine ayni ikinmalar aglamalar..3.ay bitince rahatlariz inşallahBizim bebiş uykusuz saatlere geri dondu.nurse harveys etkisi soylenen gibi birksc gunmus.etkisi bitti eskiyr donduk
Vermesem mi bende acaba.dun rahat cikariyodu gazini ama bugun dedigin gibi ayni.ikiniyor bagiriyor poposuna pit pit yapiyorun yardim ediyorumku gaz cikarsin.insallah ucuncu ayin sonunda gecer de uykulari duzene girercnm artik verme ilaç. .ben bıraktım vermeyi..ilk gün biraz zor kaka yapti gibi..ama simdi biraz daha iyiyiz..aslında cok etkisi yokmus..yine ayni ikinmalar aglamalar..3.ay bitince rahatlariz inşallah
9 aydir olmayan bir arkadasim var daha iyi dedi su an ina cok stres ve şişlik yapıyormuş erkenden normal hayata döndük bi yandanda iyi ama cok kanamam var seninde öylemi yetisemiyoeum resmensevcanf canım bende hasta oluyorum off ya çok erken değil mi bunun bize bir dezavantajı olacak mi kızlar yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?