2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Verem sadece ASM de oluyormuş. Pazartesi arayıp gün isteyeceğim. 3 aylık olmadan yaptırın dedi.
Evet her asm ye farklı günlerde geliyor. Erenköydeki 26 ekim dedi, maltepe 8 ekim demişti ben maltepeden gün alıp oraya gidip yaptırdım. Verem aşısı bir kaos ülkede. Kısıtlı sayıda varmış ve sayıyla getiriyorlarmış. Yaz'ın ateşi 37.3 ün üstüne çıkmadı ama bütün gece uykuubda garip sesler çıkardı yavrum, calpol ü başucumda tuttum ama vermedim.

Ali de gece 4.30 ateşlendi. Tek kat giydirip, hiçbirşey örtmeden yatırdım. Camı araladım. 40 dk sonra geçti. Sabah gülerek uyandı sıpa:)

Günaydınlar,
Dün Ali nin doktoru en az 4 litre su içmelisiniz dedi. Biraz abartı bir rakam gibi ama denedim. Gerçekten süt çok arttı bu sabah sağdığımda. Tesadüf mü değil mi bilmiyorum. Bugün de deneyeceğim.
Bu arada bizimki iki gündür akşam ki kaka seansında yeşil kaka yapıyordu. Doktor normal olduğunu söyledi. Ihtiyacından çok süt aldığında olurmuş. İşlenmeden çıktığı için yeşilleşirmiş. İçim rahat etti. Bu arada 2.ayda boy 56cm, kilo 4700 olmuş. 850 gr almış, 3 cm uzamış. Kafa çapı da 2 cm genişlemiş. Gelişimi iyi dedi. Aynı aydaki arkadaşlarından küçük dedim. Kızdı. Karşılaştırma yapmak doğru değil, siz ve baba miniksiniz dedi. Önemli olan kendi gelişimiymiş. Sevdim doktorumuzu, beni çok rahatlattı.

bizde bu gece saat basi mikirdanarak uyanıp durduk gazi var ikinio durdu benim karnim agriyor kocam grip oldu ya inadindan yaptı herhalde cok cadilar cokk

Benimki de sabahlari gülüyor anca.. gun icinde mızırdaniyor hep, doyur beni, uyut beni, temizle beni, eglendir gezdir beni... guluyor diyorsam ağzını yayiyor anca.. ses çıkmıyor henüz

Gece 3:30 gibi çıldırdıgımı hatırlıyorum sabaha kadar 10 dk da bir yataktan kaldirdi beni sıpa. Kullandığınız iyi bir emzik varmı. Ben bi tane aldım damaksız emmek istiyo ama ağzında fazla tutamıyor.

Bizimki sabahlari uyandiginda guluyor yataginda sonra kendini farkettirmek icin mizirdanmalar basliyo.tam bir uyku zamani yok yani oglen şu saatte yatirip akşam şu saatte yatiriyorum gibi bir zaman yok.geceleri daha fazla emmek istiyor.dun gece iki bucuk gibi uyudu 5te uyandi 7ye kadar huysuzdu ama sonrasinda 10a kadar uyudu.biz kalktiktan sonra uyumayi daha cok seviyo :) bu arada gunde 4 litre si gercekten fazlaymis havalarda serinledi ben suyu cok ihmal ediyorum gunde 1 lt anca

kızlar bugun 12 gunluk olduk memeyr anca anca alısstık.emıyo memede uykuya dalıyo yataga bırakayım baslıyo aglmaya sureklı boyleyz hep bole gıtmıck dımı kızlar nolur bırsey deyın tuwalete zor gıdıyorum uykumu o zaten artık cogumuzda oldugu gbıu bnde de yok

Meraklanma en gec 40 da düzelir. Hatta benimkj 20. Gun duzene girmeye baslamisti.

Düzeliyorlar cnm merak etme. Kendini güvende hissetmek istiyordur daha çok minik. Yarım kundak yapmayı denesene. Bir de arkasını yastık ya da battaniyeyle destekleyip yan yatırırsan daha rahat uyayabilir hatta yanındayken yüzüstü bile deneyebilirsin. Ben 5. Gün yüzüstü yatırmaya başladım kafasını yana çeviriyordu

gulsennnn cim geçmiş olsun cnm allah bir daha göstermesin. Çabucak iyileşsin inşallah. Her fırsatta emzir, emmek ağrılarını acılarını unutturuyor

Kızlar Merhaba
Ohh çok çok şükür rabbime iyoyiz. hastaneden cuma günü ikide ayrıldık. 1-2saat agladi gece hafif ateslendi fitil koyduk geçti çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. yarin kontrol var. Güzel dilekleriniz için Allah hepinizden razi olsun Rabbim dermansiz dert vermesin

Bizim bebiş uykusuz saatlere geri dondu.nurse harveys etkisi soylenen gibi birksc gunmus.etkisi bitti eskiyr donduk

Bizim bebiş uykusuz saatlere geri dondu.nurse harveys etkisi soylenen gibi birksc gunmus.etkisi bitti eskiyr donduk
cnm artik verme ilaç. .ben bıraktım vermeyi..ilk gün biraz zor kaka yapti gibi..ama simdi biraz daha iyiyiz..aslında cok etkisi yokmus..yine ayni ikinmalar aglamalar..3.ay bitince rahatlariz inşallah

sevcanf canım bende hasta oluyorum off ya çok erken değil mi bunun bize bir dezavantajı olacak mi kızlar yaaaaa

cnm artik verme ilaç. .ben bıraktım vermeyi..ilk gün biraz zor kaka yapti gibi..ama simdi biraz daha iyiyiz..aslında cok etkisi yokmus..yine ayni ikinmalar aglamalar..3.ay bitince rahatlariz inşallah
Vermesem mi bende acaba.dun rahat cikariyodu gazini ama bugun dedigin gibi ayni.ikiniyor bagiriyor poposuna pit pit yapiyorun yardim ediyorumku gaz cikarsin.insallah ucuncu ayin sonunda gecer de uykulari duzene girer

sevcanf canım bende hasta oluyorum off ya çok erken değil mi bunun bize bir dezavantajı olacak mi kızlar yaaaaa
9 aydir olmayan bir arkadasim var daha iyi dedi su an ina cok stres ve şişlik yapıyormuş erkenden normal hayata döndük bi yandanda iyi ama cok kanamam var seninde öylemi yetisemiyoeum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…