Can'ım emzirme parası da devlet memurları alabiliyor mu? Ben duymadım onu. 300 ₺ ti aldım da.Emzirme parası da 112 lira onu dr yazıyor ben raporu alırken yazdirmistim
Canım öyle olması normal. Yağı üste çıkıyo. 3 gün dayanıyor dolapta. Ben dolaptaki sütü vereceksem önce dışarı çıkartıyorum oda sıcaklığına gelsin diye sonra da sıcak su dolu kaseye koyup ısıtıyorum. Bileğinin içine damlattığında hissetmeyeceğin sıcaklığa gelmesi lazım. Çok acelem varsa direkt dolaptan çıkartıp kasede ısıtıyorum. Zaten bi çalkalayınca homojen kıvama geliyorKızlar doğum yaptığım günden beri ilk defa dun gece sütümü sağdım. Sabah dolapta baktığımda sanki dibe çökmüş gibi. Sağan varsa sizlerin de öyle mi oluyor? Bi de dolaptan çıkarınca sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz? Eşime bi garip geldi , çocuğa taze taze ver, dedi de. Ben de mama yerine bi öğün veririz, dedim.
Evet canım daha fazla emzirme doktorum beni öyle tembihlemişti emerken uyursa ayağının altına vur uyandır. İnsanın içi sızlıyo kıyamıyo ama onun iyiliği için. Emzirmeden biberonla hiçbişey verme memeyi bırakmasın.Cnm iki gogsude 15 er dk her seferde emdiryrz dimi? Aslinda bu gnel sorum hepinize canlar
Canım bizim sarılık daha yeni geçti 1 aylıktı 8 e düşmüştü doktor en son yüzünde gecer demisti. Simdi 2 aylık oldu. Merak etme biraz uzun sürüyor ama geçiyor. Sütünü arttıracak şeyler ye iç, doymuyo diye üzülme onun midesi küçücük 30-40 ml doyuyo. 40 ı çıkana kadar sabret uyandıramadığım bebeği saat 8 den beri ayağımda sallıyorum uyumuyo velet canım çıktı.Peki cnm sarilikk nkdr da gecti sizin bizimki gecen pzRrsi baktrdjk 9.3 e dusmus. Bi hfta oncesindeki pzrtsi 10.3 tu yawas dusuyo sznki birdenmi dustu ?
olsun cnm enazindan annr sütü aliyor hala..yakinda zaten düzene girer ve saatleri belli olur..ne zaman kalkacagini bilirsin ona göre hazirlikli olursun. .biberon ısıtıcısı alsan aslinda daha pratik olur..biberonda hazir bekleyen suya mama atar verirsin.yada sütünü bekletip uyaninca hemen makinaya koyup verirsin.sıcaklığını kendi ayarladigi için kolaay oluyo..Gecenin 4'unde yataktan firla mama hazirla, babasi biberonla mama verirken sut sag.. Nefret ediyorum sut sagma makinasinin sesinden. Tekrar emzirebilmeye dair umutlarim tukeniyor. Halbuki bebegim uyandiginda memeyi versem, her mikirdanmasinda acaba uyanacak mi diye biberonunu hazir etmek icin tetikte uyumasam, yavruma sarilip sicakligini duysam..
Emzirememek cok koyuyor siz kiymetini bilin vesselam ...
Opera cnm birden bire ni oldu bu durum?
Ali ayni canim. Kakada kan devam ediyor. Yarin test yapilacak. Butun belirtiler alerji gibi duruyor. 3 gundur sut ve sut urunleri tuketmiyorum. Secenek az. Tek bir ekmekte peynir alti suyu yok. Disarda yemek mumkun degil. Tereyagve ya marinesinde yogurt olabilir diye. Dana eti de yasakli. Bakalim teste gore hareket edecegiz.
Yesil kaka fazla on sut aliminda olan birsey. El ayak soguksa fazla giydiriyor olabiliesin. Ordan vucutlari kendini sogutmaya calisirmis.Çoook yorgunum çook. Önceden pazarları keyif günümdü şimdi kocam oğlana bakacakta bende biriken işlerimi temizligimi yapıcam. Sabahtan beri banyosu, çamaşırı, temizliği ufaklığındoyurma çabaları. 3dk emiyo sonra çığlık çığlığa ağlıyo bi daha emziremiyorum kusuyo süt sağıp veriyorum onuda kusuyo. Kakası yeşil ve çok sıvı. Ayakları terliyo buz gibi ısıtamıyoruz napıcamı şaşırdım.
Lulinda huzurlu, iyi olsunlar da. Okumuştum nette inek sütü alerjisini.Sana zor olacak biraz ama geçici bir süreç umarım.
Ben iki gündür uyumadim. Lohusaliga siginip trip atayim dedim fark eden olmadı. Banyoda bir saat agladigimla kaldım.Eşim uyanmamis bile. Efendi efendi bez değiştirme, emzirme,sağma, her gelenden annelik dersi alma gibi rutinime döndüm.akşam 6 gece 3 uyumaz mi bebek.. O ne kadar uymuyorsa babası da o derece uyuyor misss. sagimdakini uyandırmaya solumdakini uyutmaya çalışırken sabah oldu . aynada kendimi gördüm urktum kınalı yapıncak style ..üçüncü ayı bekliyorum.bu gaz olayı bi bitse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?