2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bence cc ve dakika hesabı yapma. Neticede çok minikler alabildiği kadar alsın. Benimki 3 ayın içinde hala yarım saatte bir bile emzirdiğim oluyo. Bazen uykuya yenilip az emiyo bazen doyup keyfe geçiyo. Ben göğsüm acımadıktan sonra o bırakıncaya kadar çekmiyorum.

Kizlar bebisleriniz gunde kac kere kakasini yapiyor.biz 5 gun sonra 2aylik olucaz gunde daha fazla kaka yapiyordu ama artik azaldi normal mi diye dusundum
opera birkac gundur yazmiyorsun iyisiniz insallah

Selam kızlar..
kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. hem oğlan huysuz hem de 3 haftadır emmiyor memeyi, nasıl memeye döndürebilirim diye kafayı yeme sınırındayım. sürekli yeni yöntemler arastır, dene, facebook hesabım yoktu onu actım, gruplara üye oldum. her acıkmada meme teklif et, reddedil, otur ağla.. sürekli süt sagmaya calış, mama hazırla..
depresyondayım anlayacagınız..

yukarıda yazdıklarımı okuyup haline şükret bence

yaa cok fena grip oldum nasil gecicek bu haftasonu Mevlütumuz var kismetse alisveris temizlik elaya geçmesinden korkuyorum
Ayni durumdayim bende maskeyle dolasiyorm evde e mecburen mama veriyormm cocuklara kucagima aliyorm sende maske kullan istersen

Peki doyup doymadığını nerden anlıyorsunuz? Sonuçta ilk memede bir süre sonra uyuya kalıyor. Memeyi de kendi kendine bırakmıyor doyup ben duruma göre 5 ya da 10 dakka sonra çektiriyorum. O zamana kadar uyanık olan çocuk memeyi çeker çekmez trans halinde bir 5-15 dakka uyuyor.

En azindan sutum var diye dusun canim moralini bozma insallah pamir memene alisacak yine,huysuzluk hepsinde var gercekten buyuk sabir isi dayanamayacak boyuta geliyoruz ama halimize sukredelim.sut sagmak mama hazirlamak evet zor ama bebegin en azndan anne sutunu aliyor.bende arada mama veriyorum

Bende senin gibi yapiyorum basen yarim saatte bir emzirdigim oluyor.gogsum tabi ozamanlar sut tam dolmuyor ama uyumak icin falan memede olmak istiyor.emzigede alistiramadigim icin sanirim memeyle uyumak istiyor.

Dünden beri Efe huysuzluk yapıyo sürekli uyumak istiyo uyanınca aglıyo durmuyo biraz emiyo tekrar uyuyo. Uykusunda çok mırıldanıyo ,ağlıyo acaba bilmeden sevelim derken korkuttuk mu. Bu bebelerin bi kararı yok ondan önce de uyumuyodu ama bi karar ağlıyo. Karnı tok altı temiz gazıda çıkıyo ama o dudaklar hep ağlamaklı.

Memede uyandir mutlaka. Basini oksa, cenesine dokun. Sirtini ov. Olmadi ayagini sık. Doktor memede uyursa uyandir emdir dedi bana.

benim ki doyunca agzinda gevelio anliyorum doydugunu..ama seninki şimdi cok uyur uyandirabilirsin..zaten midesi ufacık doyuyordur..

gypsy84 Aşıyla alakalı değil büyük ihtimal ama bizimki dün ishaldi. Uyuyana kadar ağladı Bir de kakada kan çıktı. Bugün de tekrarladı. Kusma, ishal, yeşil kaka, şimdi de kanlı kaka. Bir türlü düzelmedi bebeğim ya. Doktora yazdım. Tekrarlarsa kaka testi yapılacak. Bugün tekrarladı. Internette inek sütü alerjisi diyor belirtiler. Benim bütün inek sütü içerikli şeyleri hayatımdan çıkarmam lazımmış. Ekmeklerde bile peynir altı suyu var. Öyleyse çok zor olacak ama yeterki geçsin. Şu çocuk normal kilo alsın ya. Her gören 1 aylık sanıyor.

Kızlar benim bebeğimin doğum tarihi 1 eylüldü ama 13 gün erken doğdu şimdi benim doğumdan sonraki 8 haftalık iznim 14 ekimde bitti o 8 haftanın üstüne 13 gün daha eklenirmi yani ssk erken dogumu ekliyor mu. Benim bu yıl işe dönme gibi bi sorunum olmayacak şirketle anlaştık sigortamı bu yıl kendim yatırıcam o yüzden işe ne zaman başladığımı göstermeliyim. Birde dogum yardımı olan 300 tl yi alan varmı. Nerden alınıyor.

Ben ptt den aldım.parayı canım.

Canim benimki de erken dogum. Eklendi iznim.

Kızlar size bir sorum olacak tecrübeli anneler olarak. Şükür Ada emmeye başladı. Ama bu kez de aksamlari saat sekizden gece 3e kadar memede kalmak iatiyor. Haliyle hem uykusuzluktan hem surekli emdiginden sut yeterince olmuyor o saatlerde. Sonra sinirlenip agliyor. Mumkun d3gil uyumuyor. En son 50 cc mama verdik icti. Yine de meme arandı. Emzik vermedim daha bugün 28 günlük oldu. Ve normal doğum haftasına ulaştı. Diyeceğim o ki emzik versem bu sorundan kurtulur muyum? Aranızda benzer durum yaşayan var mı? Nasıl çözüm buldunuz?

Cnm izne ayrıldığın tarihin üzerine tam 16 hafta ekliyosun. Doğumun erken yada geç olmasının önemi yok. Doğum yardımı için aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerine başvuru yapıyosun. Ben gitmeden kargoyla gönderdim evrakları. 15 gün sora pttden çekiyosun

Saol canım yaa internette bakarken yeni yasa çıktı falan diyor çalışan kadınların maaşının yarısını iskur ödüyormuş. Bir de 300 tl lik dogum yardımını alan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…