2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım yarın mevlidimiz var. Furkan'a da dua edeceğiz. Insallah her sey yoluna girer.

bizim kizinda basi sol tarafi biraz duzlesmis hp o tarafa durmadan saga ilgisini cek dedi dr oyun oynarken tamam ama hemen yone sola ceviriyo kafayi nasil aliscak saga
En rahati uyurken ayar vermek. Yan mi yatiyor? Nasil yatiyor

bizim kizinda basi sol tarafi biraz duzlesmis hp o tarafa durmadan saga ilgisini cek dedi dr oyun oynarken tamam ama hemen yone sola ceviriyo kafayi nasil aliscak saga
Benimki de hep sol tarafa çevirip uyuyo doğduğundan beri dün gece başının yanını yastıkla destekledim çeviremesin diye gece ağzının şapırdatma sesine uyandım ne göreyim yastıgı eliyle ittirmiş baş parmağını emiyo. Emzirdim sağ tarafına yatirdım sırtınıda yastıkla destekledim.

Kızlar dün bebek magazasına gittik oyun parkı ve kanguru almak için. Kanguruları ve sling denedik oğlusumla. Baby2go 5052 modelini beğendim çok hafif ve oğlumda bende rahat ettik ama pembe rengi kalmış sadece çok üzüldüm kampanyayla 57tl ye düsmüstü internetten sipariş edicem artık. Doğumdan itibaren kullanılabiliyo. Deneyerek almak önemli pahallı markalara da baktık bizimki hiç sevmedi magazada bastı çığlığı.

Ya kizlar bana bu kas agrilarindan gına geldi artik. Her yanim agriyor. Ozellikle ayaklarim ve dizlerim. Bacaklarim sızım sızım sizliyor. Ayagimda kemikler ağrıyor. Otururken bir sey yok ayaga kalktigim abda basamiyorum. Koca karilar gibi yürüyorum paytak paytak. Ortopedi ye mi girsem dahiliyeye mi?? Şu hafta sonu magnezyum ve kalsiyum icsem. Onların eksikligi mi acaba?? Ay cok fena yaa..

kas agrilari bendede var canm ozellikle otrdugum yerden kalktgimda ilk birkac dakika cok kotu oluyo yuruyem8yorm butun emzirenlerde oluyo galiba yengemin bebegi 9 aylik sordum yengm8nde agryoms amannn minnaklarim8z emsinde varsin agri cekelim ne cektik bee

Canım o kangurular ergonomik değil. Facebook un varsa babywearing Türkiye sayfasına bir gözat. Türk üretimi momfort baby alabilirsin. Pahalı markaların hiçbiri ergonomik değil Boba 4g, Ergobaby hariç. Momfortbaby sitesine de göz at. Iyi ki bulamamışsın. Omurgalarına çok zararlı bu yazdığım dışındaki markalar.

Memeler de ağrı, sıcaklık var mı? Mastitde de benzer ağrılar oluyor? Evlerden ırak.

Ya bnmki ikisini bi arada yapamio cnm iki emio uyuyo sora birakiyrm yataga bsdio cigligi al bida bida uyuyo iki dk gecio gecmio . Son sute ulaaasamiyo bi turlu yagli olan habire sagiyrm nzmn gcck ya bu uyku problemi memede

Ya bnmki ikisini bi arada yapamio cnm iki emio uyuyo sora birakiyrm yataga bsdio cigligi al bida bida uyuyo iki dk gecio gecmio . Son sute ulaaasamiyo bi turlu yagli olan habire sagiyrm nzmn gcck ya bu uyku problemi memede
Memedeyken yatirnadan uyandir. Alnini oksa sirtini cimcikle. Cenesini durt. Al koy al koy sinir gelir sana da ..

Lulinda memeler saglam cok sukur
quzu simdi forumda birileri de yazmış kadinlarin %50sinde oluyormus. Kalsiyum magnezyum ve d vitamini onerenler var. Denicem bakalım

Benimde dizlerim ağrıyo ama ellerim daha fena hala uyuşukluk var elimi yumruk yapamıyorum sağ yüzük parmağım kitleniyo kalıyo açarken çok acıyo. Doktora gidecemde hangi bölüm bilmiyorum.

çeviriyorum cnm ama artik koca essek oldular istedigi pozisyona ceviriyor

Kizzzllllaaarrrr canlarim yol arkadaşlarim hepinize çok ama çok teşekkür ederim güzel dualariniza rabbim evlatlarimizi korusun inşallah.
halgan Allah razi olsun güzel haber vereceğim ama sen yine dua et olur mu?
Bugün doktorla saat 16:00da görüştük tüm testlerin güzel çıktığını söyledi b12 tam kan sayimi ciğer ve kafadan çekilen ultrason çok şükür temiz.
Şimdi biz fizik tedaviye sag taraf yani boyun el ve ayaktan alcaz ve göz içinde randevu aldık. Çok şükür otizm yok. Zaten çok küçük dedi gerekirse eeg cekeriz dedi. 1hafta 10gun sonra tekrar kontrole norologa gidicez hepinizi öpüyorum :)

Buarada biz pazar günü 3ayligiz inşallah darısı tüm kardeşlerime kaka ve gaz sıkıntımız bitti. Koliklikte azaldi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…