Sırf bu yuzden yanima yatiriyorumbebek agirlastikca benimde belim agrimaya basladi.bide gece besige yatir besikten al bel baya zorlanio.bazi geceler uyutmuyo yani..ilacta kullanamiyoruz..
Canım senin bebeğin 3 aylık oldumu? 3 aylikken oluyorda rota virüsü asisiBizim dr kontrolü bitti. Rota aşısı biraz huysuzluk yaptı kakası değişebilir 10 gün merak etme dedi. Memeyi bırakma olayını sordum malesef bir çaresi yokmuş. Hatta banada sadece emzir biberon verme sağdığın sütü buzluğa at 6 ay sonra ver dedi. Ben arada veriyordum şimdi tedirgin oldum.
70 günlüktü yaptırdığımızda doktor 2. Dozu 19 aralıkta yapacak sanırım.Canım senin bebeğin 3 aylık oldumu? 3 aylikken oluyorda rota virüsü asisi
Cok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahKızlar Merhaba
Uzun süredir giremiyorum siteye.Lulinda canım geçmiş olsun belli oldumu ali bebeğin neye alerjisi olduğu?
Genel olarak herkes iyi sanırım?
Kızlar benim kızım çok ateslendi. Geçen hafta cumartesi gününden beri hastanede yatıyorduk bugün taburcu olduk. 39_40 derece ateşle hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu Cikti enfeksiyona neden olanda her iki böbreğin de de çift toplayici sistem olmasi biri mesaneye idrari gönderirken diğeri böbreğin geri kaciriyormuso yüzden çok sık olabilirmiş idrar yolu enfeksiyonu. Bizi artık çocuk nefrologu takip edecek çok Üzgünüm küçücük kızım antibiyotik tedavisi görüyor kaç gündür belki sürekli kullanacak aglamaktan bir hal oldum inşallah iyi oluruz
cnm cok geçmiş olsun..bebis iyi olsun da..şimdi ilk defa kullandığın için zor gelir antibiyotik..ama böyle böyle buyuyorlar..ilerde krese okula baslayinca antibiyotik artik normal ilac gibi gelio..bende son ana kadar direnirim ama iltihaplik bi durum varsa antibiyotik kullanmadan gecmez malesef..Allah dermansiz dert vermesinKızlar Merhaba
Uzun süredir giremiyorum siteye.Lulinda canım geçmiş olsun belli oldumu ali bebeğin neye alerjisi olduğu?
Kızlar benim kızım çok ateslendi. Geçen hafta cumartesi gününden beri hastanede yatıyorduk bugün taburcu olduk. 39_40 derece ateşle hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu Cikti enfeksiyona neden olanda her iki böbreğin de de çift toplayici sistem olmasi biri mesaneye idrari gönderirken diğeri böbreğin geri kaciriyormuso yüzden çok sık olabilirmiş idrar yolu enfeksiyonu. Bizi artık çocuk nefrologu takip edecek çok Üzgünüm küçücük kızım antibiyotik tedavisi görüyor kaç gündür belki sürekli kullanacak aglamaktan bir hal oldum inşallah iyi oluruz
Canım çok çok geçmiş olsun, rabbim şifasını versin inşKızlar Merhaba
canm cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin kotu hastaliklardan korusun hepimzde ufak tefeek seyler oluyo boyle Allah dermansiz dert vermesinKızlar Merhaba
Aynen ya.. ben parmagimi yogurda batirip 1 damla veriyorum. Yüzünü seyretmek cok zevkli oluyor. Hatta dün 1 bulgur tanesi kadar yumurta sarisi verdim. O ara arkadas aradi ne yapiyorsun deyince Ruzgara yumurta yediriyorum dedim.. ooo okula ne zaman yazdiriyoruz dedi.. ama dedigin gibi anne sütü de en kolayi yani..bende bi yandan ek gidaya gecmeye cok hevesliyim bi yandanda anne sütü en kolayi
Hadi kolay gelsin canim ama acaba sebze suyuylami baslasaydin tatliyla baslayinca sebzeyi yemiyo diyolar ama bilmiyorm yinede nasil basladin mama arasindami verdin bende heyecanka baslamayi bekliyornSelam kizlar. Biz ek gidaya basladik 2 gun elma suyu verdim artirarak gidiyorum. Oglan iyi giidiyo ama kizdan onun gibi randiman alamiyorum dun agladi elma suyunu verirken. Kiz 24 saat emiyim istiyo memenin disinda birsey istemiyo sanirim ama pes etmek yok devam edicem. Yogurt yapmak icin kimsede ev yapimi yogurr bulamadim mayalamak icin. Nette arastirirken hassas annenin sitesinde yogurt mayasi tarifi vardi ondan yapiyorum bugun. 2 bardak ilik sute nohut ekliyorsun 24 saat bekletip onunla yogurt yapiyorsun bakalim nasil olcak merak ediyorum. Bebelere bugun de elma suyu verip yarin armut suyuna gecicem ayrica yogurtu tamamlayinca ona da baslayacagim insallah. Heyecanli bi seruven ama bazen de korkuyorum istahsizlik sorunundan cunku en cok hayal ettigim sey istahli bir cocuk. Blw teknigi henuz erken bizim icin simdilik meyve sulari sonra pure seklinde tabi. 6 aylik olunca blw teknigini deneyecegim bakalim kismet. Ana babasina cekerse bu cocuklar istahli olurlar gerci :)
Ek gidadaki 3.gunumuz daha iyiydi. Oglan kasigi gotururken agzini aciyor artik. Kiz mecburiyetten yiyiyor gibiydi elma suyu denememiz bitti yarin armut deneyecegim bakalim o nasil olcak.
Bizim dr belli bi sira demedi aslinda direk hepsinden basla dedi ama ben meyve suyuyla baslamayi tercih ettim yarin sebze corbasi yaparsam suyundan da vericem tabi. Hepsini azar azar ayni anda baslamak istiyorum bakalim. Sebze sulari da cok vitaminli degilmis bi yerde okumustum. Puresi daha iyi yani. Deneyimlerimi yazicam ara ara.Hadi kolay gelsin canim ama acaba sebze suyuylami baslasaydin tatliyla baslayinca sebzeyi yemiyo diyolar ama bilmiyorm yinede nasil basladin mama arasindami verdin bende heyecanka baslamayi bekliyorn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?