Sağlık ocağının verdigi vitamin monovit mi? Bana sende kullan demediler benim güneşle aram hiç yok o yüzden senede 2 defa d vitamini takviyesi alıyordum.
Ben momfortbaby kullanmıyorum ama ergonomik bir kanguru kullanıyorum. Dışarı çıkarken arabasını hiç almıyoruz. Bakkala falan babasına takıp yolluyorum. En geç 5 dk içinde uyuyor. Acaip rahat edeceksin:)Az once momfortbabyden siparis verdim. Inşallah kullanabilirim
Çok şükür canım. Tabiki dualrımız yine sizinle. Hep güzel haberler ver inşallah.Kizzzllllaaarrrr canlarim yol arkadaşlarim hepinize çok ama çok teşekkür ederim güzel dualariniza rabbim evlatlarimizi korusun inşallah.
halgan Allah razi olsun güzel haber vereceğim ama sen yine dua et olur mu?
Bugün doktorla saat 16:00da görüştük tüm testlerin güzel çıktığını söyledi b12 tam kan sayimi ciğer ve kafadan çekilen ultrason çok şükür temiz.
Şimdi biz fizik tedaviye sag taraf yani boyun el ve ayaktan alcaz ve göz içinde randevu aldık. Çok şükür otizm yok. Zaten çok küçük dedi gerekirse eeg cekeriz dedi. 1hafta 10gun sonra tekrar kontrole norologa gidicez hepinizi öpüyorum :)
Az once momfortbabyden siparis verdim. Inşallah kullanabilirim
Bizimde sürekli sola yasliyo anne karnındaki pozisyondan dolayimis oyüzden obolgede sertlik oluşmuş kafasını ben yapmazsam çok nadir sağa çeviriyor. fizik tedavi alacağız.
sevcanf durumu doktorunla görüştün mü canım?
Kendi sitesinden 159 tl. Kargo yok. Turk mali olmasi ve bebegin askida olmamasi tercih sebebim oldu. Ergobaby alacaktim ama bu turk mali diye bunu aldim. Hem fiyati dahauygun hem 20 kg kadar kullanılabiliyormus. Cok hevesliyim valla.kaca aldim cnm bende istiyorum
Ayni ayni.. hatta benimki sevmek icin ayy deyince bile sıçrıyor.. hatta emerken kendi cikardigi cok sesinden, catal bıçak sesinden, eşimin sevmek icin cikardigi sesten... odlegin teki..ya bide ela hala yanina gittiğimde dalmissa falan aniden elimi kaldirimca sevmek.icin bagirinca falan irkiliyor sizinde oluyormu korkmaya basladim hele sabah yeni uyandiginda herseyden sicriyor
Bir yakinim bebegi 9 aylikken agrimaya basladi demisti. Benim de agrimaya basladi ama bebek agirlasti da ondan mi belim agriyor anestezi yeri mi bilemedimKizlar benim dunden beri anesteziyi aldigim yer aciyor. Sizde boyle bir sey yasayan var mi?
evet cnm monovit..anneler ve bebekler pek güneşe cikamazlar o yüzden ikinizde kullanin dedi.hatta sakın ihmal etme dediSağlık ocağının verdigi vitamin monovit mi? Bana sende kullan demediler benim güneşle aram hiç yok o yüzden senede 2 defa d vitamini takviyesi alıyordum.
Ayni ayni.. hatta benimki sevmek icin ayy deyince bile sıçrıyor.. hatta emerken kendi cikardigi cok sesinden, catal bıçak sesinden, eşimin sevmek icin cikardigi sesten... odlegin teki..
bebek agirlastikca benimde belim agrimaya basladi.bide gece besige yatir besikten al bel baya zorlanio.bazi geceler uyutmuyo yani..ilacta kullanamiyoruz..Bir yakinim bebegi 9 aylikken agrimaya basladi demisti. Benim de agrimaya basladi ama bebek agirlasti da ondan mi belim agriyor anestezi yeri mi bilemedim
cnm 159 mu 195 mi ben 195 goruyorum fiyatiKendi sitesinden 159 tl. Kargo yok. Turk mali olmasi ve bebegin askida olmamasi tercih sebebim oldu. Ergobaby alacaktim ama bu turk mali diye bunu aldim. Hem fiyati dahauygun hem 20 kg kadar kullanılabiliyormus. Cok hevesliyim valla.Lulinda yazinca dikkatimi cekti. 1 aydir arastiriyordum.
159 canim linki yolluyorum bordo aldim ben.cnm 159 mu 195 mi ben 195 goruyorum fiyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?