Bunu duymamistim hic burdan duydum. Zaten yeni basladik yarin sebze corbasi yapar ondan da iciririm. Zaten bizde sinirlama yok evde ne varsa verilecekcnm.aslında meyve degil sebze ile baslayin diyolar meyve tatlı oldugu icin sebzeyi almak istemeyebiliyorlarmis
Evet canim yaz mutlaka nasil veriyosn mamayi azaltiyomusun bana da fikir olsun :)Bizim dr belli bi sira demedi aslinda direk hepsinden basla dedi ama ben meyve suyuyla baslamayi tercih ettim yarin sebze corbasi yaparsam suyundan da vericem tabi. Hepsini azar azar ayni anda baslamak istiyorum bakalim. Sebze sulari da cok vitaminli degilmis bi yerde okumustum. Puresi daha iyi yani. Deneyimlerimi yazicam ara ara.
Henuz ek gida mamanin yerine gecemedi hic. Ama artik gece ve aksamlari mama saatlerimiz uzadi tabi. Gece her agladiginda mama vermiyorum ama zaten seninkiler gece iyiydi.Evet canim yaz mutlaka nasil veriyosn mamayi azaltiyomusun bana da fikir olsun :)
Teşekkür ederim inşallah geçergyilmaz1982 canim benim gecmis olsun benimde bebekken hep idrar yolu enfeksiyonu sorunum varmis dikkat edersen gecer Allahin izniyle üzülme
Canım çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Teşekkür ederim güçlü olmaya çalışıyorum ama bobrekler söz konusu olunca üzüldüm antibiyotik sadece idrar yolu enfeksiyonu olmasın ve bobrekler bozulmasın diye belli bir yasa gelince ameliyatgyilmaz1982 canim cok gecmis olsun. Sonucta caresi olan hastalik, antibiotik kullanip sagligina kavusacak.
Sen uzulup aglarsan stresin kizina gecer, lutfen uzme kendini.
5 yaş çok uzun bir süre degilmi amacnm cok geçmiş olsun..bebis iyi olsun da..şimdi ilk defa kullandığın için zor gelir antibiyotik..ama böyle böyle buyuyorlar..ilerde krese okula baslayinca antibiyotik artik normal ilac gibi gelio..bende son ana kadar direnirim ama iltihaplik bi durum varsa antibiyotik kullanmadan gecmez malesef..Allah dermansiz dert vermesin
Amin canim inşallahCanım çok çok geçmiş olsun, rabbim şifasını versin inş
tabiki antibiyotik ten ne kadar kacsak o kadar iyi ama her iltihabik durumda verecekler bunu care yok..bi dr minicik bebeklere kortizon veriyoruz bazen mecbur kalinca demisti..beterin beteri var.inşallah bidaha uzun bi süre vermezsin..büyük oglun 2 aylikken bronsiolit olmustu igneli antibiyotik yemisti yavrum.5 yaş çok uzun bir süre degilmi amasonuçta ilaçta bobrekler zarar veriyor
Ayyy maşallah.. ben de dort gozle bekliyorum o ani.. uyurken gülüyo oyle ama uyanikken olmadi henüz..ela ilk kez sesle bildiginiz ilk kahkasini atti cok komik yaa internetteki cocuklar gibi sok olduk kikor kikir hickirik tuttu gulmekten ama
Bizimki uyumuyo bile surekli uyanik bazen agliyo genelde mikirdaniyo bazende guluo falan ama uyumuyo surekli memede kalmak istioYorgunluktan ölüyorum bizimki ya uyuyo ya da bas bas bağırarak ağlıyo başım agrıyo artık derdi ne anlamadık. Dişlerini sürekli kaşımak istiyo emziğine yapışıyo.
Selam canım geçmiş olsun size de. Inşallah hemen iyileşir. Ali nin kanama devam ediyor maalesef. Yaptığım diyet işe yaramıyor gibi. Yarın bir alerji Prof. Una gideceğiz. Ama bu iş uzun bir süreç. Çünkü test olamıyor bu kadarlık bebekler. Sadece anne yediklerini kesiyor. Sonra 3 gün kuralıyla tek bir besin denenerek, neye tepki verdiği bulunuyor. 2 gündür sadece patates, zeytin, ekmek ve dereotu yiyorum. Bu şekilde 2-3 ay gidenler varmış, inşallah o kadar sürmeden sebebi buluruz.Kızlar Merhaba
Uzun süredir giremiyorum siteye.Lulinda canım geçmiş olsun belli oldumu ali bebeğin neye alerjisi olduğu?
Genel olarak herkes iyi sanırım?
Kızlar benim kızım çok ateslendi. Geçen hafta cumartesi gününden beri hastanede yatıyorduk bugün taburcu olduk. 39_40 derece ateşle hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu Cikti enfeksiyona neden olanda her iki böbreğin de de çift toplayici sistem olmasi biri mesaneye idrari gönderirken diğeri böbreğin geri kaciriyormuso yüzden çok sık olabilirmiş idrar yolu enfeksiyonu. Bizi artık çocuk nefrologu takip edecek çok Üzgünüm küçücük kızım antibiyotik tedavisi görüyor kaç gündür belki sürekli kullanacak aglamaktan bir hal oldum inşallah iyi oluruz
Selam canım geçmiş olsun size de. Inşallah hemen iyileşir. Ali nin kanama devam ediyor maalesef. Yaptığım diyet işe yaramıyor gibi. Yarın bir alerji Prof. Una gideceğiz. Ama bu iş uzun bir süreç. Çünkü test olamıyor bu kadarlık bebekler. Sadece anne yediklerini kesiyor. Sonra 3 gün kuralıyla tek bir besin denenerek, neye tepki verdiği bulunuyor. 2 gündür sadece patates, zeytin, ekmek ve dereotu yiyorum. Bu şekilde 2-3 ay gidenler varmış, inşallah o kadar sürmeden sebebi buluruz.
Masalah ona aynisi gecen gun bizim kiz da yapti nasil guldu arka arkaya kahkaha atti resmen aynen sonrada hickirik tuttu :) gulmekten bayildik bizde ya ama bidaha o derece gulmedi normal gulucukler devam oglumda da sunu kesfettim boynunu opuyorum cene altini boyle sesli opuyorm bi guluyo ida kahkahayla bayiliyo yaa :) masalah hepsineeela ilk kez sesle bildiginiz ilk kahkasini atti cok komik yaa internetteki cocuklar gibi sok olduk kikor kikir hickirik tuttu gulmekten ama
Cok zormus yaa allah yardimcin olsun insalah uzun surmez kolayliklar sana...Selam canım geçmiş olsun size de. Inşallah hemen iyileşir. Ali nin kanama devam ediyor maalesef. Yaptığım diyet işe yaramıyor gibi. Yarın bir alerji Prof. Una gideceğiz. Ama bu iş uzun bir süreç. Çünkü test olamıyor bu kadarlık bebekler. Sadece anne yediklerini kesiyor. Sonra 3 gün kuralıyla tek bir besin denenerek, neye tepki verdiği bulunuyor. 2 gündür sadece patates, zeytin, ekmek ve dereotu yiyorum. Bu şekilde 2-3 ay gidenler varmış, inşallah o kadar sürmeden sebebi buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?