2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

cnm.aslında meyve degil sebze ile baslayin diyolar meyve tatlı oldugu icin sebzeyi almak istemeyebiliyorlarmis
Bunu duymamistim hic burdan duydum. Zaten yeni basladik yarin sebze corbasi yapar ondan da iciririm. Zaten bizde sinirlama yok evde ne varsa verilecek

Parca parca besinlerle baslamak daha iyi bence. Allerji falan varsa kolay anlaşılır. Ama ben de sebzeyle başlarım sanırım. Sebze yemez bir insan olarak, anneme ettiklerimi oglumdan bulmayayim diye

Evet canim yaz mutlaka nasil veriyosn mamayi azaltiyomusun bana da fikir olsun :)

bide tam ek besine basliycagimiz sirada ben is basi yapxal 1 ay sonra cok sikintili o yuzden 5 ayda dr soyluycem tekrar

Evet canim yaz mutlaka nasil veriyosn mamayi azaltiyomusun bana da fikir olsun :)
Henuz ek gida mamanin yerine gecemedi hic. Ama artik gece ve aksamlari mama saatlerimiz uzadi tabi. Gece her agladiginda mama vermiyorum ama zaten seninkiler gece iyiydi.

gyilmaz1982 canim cok gecmis olsun. Sonucta caresi olan hastalik, antibiotik kullanip sagligina kavusacak.
Sen uzulup aglarsan stresin kizina gecer, lutfen uzme kendini.
Teşekkür ederim güçlü olmaya çalışıyorum ama bobrekler söz konusu olunca üzüldüm antibiyotik sadece idrar yolu enfeksiyonu olmasın ve bobrekler bozulmasın diye belli bir yasa gelince ameliyat

5 yaş çok uzun bir süre degilmi ama sonuçta ilaçta bobrekler zarar veriyor

Kızlar ek gıda için bizim dr da önce yoğurtla baslamamizi meyve ile baslarsak gıda secebilecegini yoğurdu da anne sütü yada mama ile mayalamamizi sindirim sistemi için daha iyi olur diye 1 hafta falan bu şekilde devam edip merveye geçmenizi söyledi yedirdik ımız herseyine 3 4 gün yedirmemizi soyledi alerji yapan birsey varsa bilelim diye tabi biz daha 3 ayligiz

5 yaş çok uzun bir süre degilmi ama sonuçta ilaçta bobrekler zarar veriyor
tabiki antibiyotik ten ne kadar kacsak o kadar iyi ama her iltihabik durumda verecekler bunu care yok..bi dr minicik bebeklere kortizon veriyoruz bazen mecbur kalinca demisti..beterin beteri var.inşallah bidaha uzun bi süre vermezsin..büyük oglun 2 aylikken bronsiolit olmustu igneli antibiyotik yemisti yavrum.

ela ilk kez sesle bildiginiz ilk kahkasini atti cok komik yaa internetteki cocuklar gibi sok olduk kikor kikir hickirik tuttu gulmekten ama
Ayyy maşallah.. ben de dort gozle bekliyorum o ani.. uyurken gülüyo oyle ama uyanikken olmadi henüz..

Yorgunluktan ölüyorum bizimki ya uyuyo ya da bas bas bağırarak ağlıyo başım agrıyo artık derdi ne anlamadık. Dişlerini sürekli kaşımak istiyo emziğine yapışıyo.

Yorgunluktan ölüyorum bizimki ya uyuyo ya da bas bas bağırarak ağlıyo başım agrıyo artık derdi ne anlamadık. Dişlerini sürekli kaşımak istiyo emziğine yapışıyo.
Bizimki uyumuyo bile surekli uyanik bazen agliyo genelde mikirdaniyo bazende guluo falan ama uyumuyo surekli memede kalmak istio

Selam canım geçmiş olsun size de. Inşallah hemen iyileşir. Ali nin kanama devam ediyor maalesef. Yaptığım diyet işe yaramıyor gibi. Yarın bir alerji Prof. Una gideceğiz. Ama bu iş uzun bir süreç. Çünkü test olamıyor bu kadarlık bebekler. Sadece anne yediklerini kesiyor. Sonra 3 gün kuralıyla tek bir besin denenerek, neye tepki verdiği bulunuyor. 2 gündür sadece patates, zeytin, ekmek ve dereotu yiyorum. Bu şekilde 2-3 ay gidenler varmış, inşallah o kadar sürmeden sebebi buluruz.

oyy Allah yardimcin olsun canim ya zor bir süreç insallah bulunur hemen sende alide daha fazla yipranmadan atlatirsiniz bu sureci

ela ilk kez sesle bildiginiz ilk kahkasini atti cok komik yaa internetteki cocuklar gibi sok olduk kikor kikir hickirik tuttu gulmekten ama
Masalah ona aynisi gecen gun bizim kiz da yapti nasil guldu arka arkaya kahkaha atti resmen aynen sonrada hickirik tuttu :) gulmekten bayildik bizde ya ama bidaha o derece gulmedi normal gulucukler devam oglumda da sunu kesfettim boynunu opuyorum cene altini boyle sesli opuyorm bi guluyo ida kahkahayla bayiliyo yaa :) masalah hepsinee

Cok zormus yaa allah yardimcin olsun insalah uzun surmez kolayliklar sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…