2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

geçmiş olsun Lulinda cnm gercekten cok zormus anne olmak cok şükür Rabbim hepimize tattirdi bu duyguyu simdi tabi hastalancaklar dusucekler kalkicaklar öyle pyle buyuycez mama onun icin sutten daha iyi gelecekse uzulmene gerek yok cnm sagligi yerinde olsun da mamayla beslenir hem 2 hafta belli 2 hafta sonra tekrar alir memeni
bizimde transfer yıldönümü bugün 1 yildir icime bir yildiz kaydi şimdi karşımda bana bisiler anlatiyor ona bakmiyorum yazarken diye Allahim hepimizin canina saglik versin hem bize hem onlara

cnm bizimde sag taraf biraz bombeli sol taraf o tarafa yatmaktan duzelmis yatiriken saga donduruyorum ama yine istedigi pozisyona getiriyor kendini bende sorcam dr tekrar

Lulinda uzme kendini inslalah atlaticaksiniz hem olsun Ali iyi olacaksa mamayla devam eder yinede bu zamana kadar anne sutu aldi onmli olan onun sagligi huzuru.guzel haberler vericeksin insallah

büyük oglanda yapamamistim yatir kaldir yöntemini..ama sallamazdim emzigi verir yanina yatardim..hala ayni uyuyo.emzik yok tabi artik..daghanida gündüz hamakta..gece yatagina yatiriorum emzik verip odadan cikiorum..aglarsa tekrar gelip emzigi verip popoya pis pis tekrar cikiorum..uyuyana kadar devam..zaten pes edio oda..simdilik bu düzen iyi gibi geldi bana..
D _defne_ seni cok iyi anliyorum..bende kafaya takmıştım o yamuklugu.herkes sacmalama desede ..benim gözüm hep takiliodu.sen genede bi dr a git ve icini rahatlat..ama dedigim gibi kafatasi kemikleri ayrildikca duzelecek inşallah

Bizim kizi biliyosunuz gece gec saatlere kadar duruyodu uyumuyodu.gunduzleri memede uyuyunca yatitmayip kucagimda durunca uyuyo gunduz uykusunu alinca gecede daha kolay uyuyor o yuzden ben suan baska bir duzene gecmeye tirsiyorum.gunduz memede uyuyor iyice daldiysa yatiriyorum salonda koltuga yer yaptim ona.gecede yine memede uyuyor ozamn besigine yatiriyorum gece bi iki sefer uyaniyor emzigi cok zora kalmadikca kendide almiyor bide ben yuzustu yatirdigim icin uykuya dalinca koyuyorum besige.direk besigine birakip uyumasini nasil saglarim bilemiyorum suan

Lulinda cnm cok gecm8s olsun Allah sifa versin cani sagolsun vardin mamayla beslensin cnm ins en kisa zamanda toparlanir.hepim8z b8seye yakiyorz benmde kizim kakadini 9 gunde 1 yapiyo bende onu kafaya takiyorm. D _defne_ cnm kafana takma daha o bebek duzelir zamanla benimde kizmin basinn arkasi uzundu yeni yeni duzeliyo ins gecer canm

Ya ben de yüzüstü yatirdigimdan uyumadan koyamiyorum yataga. Aksi halde horoz gibi dikiyo kafayi.. her gun farkli taktik uyguluyorum. Bazen kucakta bazen omuzda bazen kanguruda kimi zaman da yanina yatip emzirerek uyutuyorum. Sırt üstü yatmadan duzene giremeyiz sanirim.

Sirtustu uyuyor mu yoksa hemen uyaniyor mu bi iki cok dalmadam yuzustu koydum pışpışladim faln ama dedigin gibi horoz gibi dikiyo kafayi gagaliyo.yuzustu yatirinca rahat etmisti hep ole gitti sonra hic alistirmasamiydim acaba

Sirtustu uyuyor mu yoksa hemen uyaniyor mu bi iki cok dalmadam yuzustu koydum pışpışladim faln ama dedigin gibi horoz gibi dikiyo kafayi gagaliyo.yuzustu yatirinca rahat etmisti hep ole gitti sonra hic alistirmasamiydim acaba
Hemen aciyo gozunu sırt üstü..sadece arabada ana kucağında ve bazen pusette sırt üstü yatıyor. Genelde puset e bile yüzüstü yatiriyorum

yaa benimde elaninda saclarimiz cok dökülüyor elan8n carsafi her sabah sallıyorum ertesi gun yine sac dolu ben desen saçımi taramaya banyoya girmeye korkar oldum avuc avuc dökülüyor saclarim korkmaya basladim

Hemen aciyo gozunu sırt üstü..sadece arabada ana kucağında ve bazen pusette sırt üstü yatıyor. Genelde puset e bile yüzüstü yatiriyorum
Ayni bizimkide oyle bu saatten sonra sirtustu yatirarak kaliteli bi uyku saglayacagini dusuneniyorum meme emerken bile kendini dondurmeye calisio kafayi memeye gomuyo

yaa benimde elaninda saclarimiz cok dökülüyor elan8n carsafi her sabah sallıyorum ertesi gun yine sac dolu ben desen saçımi taramaya banyoya girmeye korkar oldum avuc avuc dökülüyor saclarim korkmaya basladim
Ay Can'ım aynen ya benim saçım da o kadar çok dökülüyor ki ki saçım normalde çok çok az dökülürdü, şimdi banyodan sonra taradığımda senin dediğin gibi avuç avuç ne yapsak ki acaba??

Lulinda eskilye bakamadım ama çok geçmiş olsun canım allahın izniyle inşallah sorununuz bulunup şifa bulursunuz.
Kızlar hepinize kolay gelsin mutlu bir yorgunluk bizim kişi sevcanf zeynebinde saçları dökülüyor inşallah kuvvetli güzel saçları gelecek yerine benim saçlarda avuç avuç dökülüyor görümcemin dediğine göre bebek annenin yüzüne güldükce saçları dökülürmüş annenin sonra saçlar çoğalır güçlenirmiş dört gözle bekliyorum çoğalmasını

Efe'yle bende aynı durumdayız canım iki doğum yapan görümcem normal olduğunu söyledi. Hamilelikte hormonlar coşuyo ee bi sürüde vitamin alıyoduk saclarımın hayatımda ilk defa dökülmediğini görmüştümgüzel bi histi :) Efenin tekrar daha gür olarak çıkacak. Bende doktorla görüşüp elevite tekrar başlıcam dizlerimdeki ağrı içinde kalsiyum takviyesi alabilirmiyim diye sorucam.

Bizim oglanin fazla saci olmadigindan dokuluyor mu bilmiyorum ama benim sacim hic dokulmazdi simdi avuc avuc dokuluyor..

9

Canim ben dogumdan beri elevit demir ve kalsiyum haplarima devam ediyorum. Hamilelikteki kadar duzenli degil ama doktorum arada atlayabilirsiniz ama bir sene kadar iceceksiniz demisti.

Selam kızlarr bizler hala hastanedeyiz..zor zamanlar geçiriyoruz.. grip nedeniyle eve döndüm biraz dinlenmek amaçlı oğlum 3.kez yoğun bakıma girdi çıktı 15 gündür normal serviste yanındayım..Ameliyatımız ertelendi toparlanması ve biraz büyümesi için zor ameliyat olduğu için kaldırabilmesi açısındanmış.. solunum sıkıntısı yaşıyoruz şuan...ardı arkası kesilmedi üzücü olayların.. çok kötüyüm..hergunumuz nasıl geçecek diye düşünmekten.. yavrumun çektiği acıları gördükçe..bolbol duA istiyorum arkadaşlar..rabbim yavrumuzu bize bağışlar inşallh.. sorduğunuz için teşşekr ederim.. giremiyorum..kusura bakmayın..

Canimmmm...
Tum kalbimle dua edecegim. Gececek bu gunler. Bana ozelden tlf yazar misin inan her gun aklimdasin. Haber cikmadikca senaryolar yaziyorum kafamda.
Burada aile olduk biz ve hepimiz yanindayiz unutma.

Kendi evlatlarimiz icin dua ederken hepimiz senin oglun icinde dua ediyoruz.insallah gecicek bu zor gunler iyi olucaksiniz

Ay Can'ım haftasonu bi arkadaşta dedi aynısını, Bebek yüze gülmeye başlayınca dökülür , diye. İnş uzun sürmez bu dökülmelerimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…