Esime kiziyodum bende niye 9 aylik aliyn diye bi giydirsm oldu bedenine aldanma bi denesene cok merak ettim
Bak bugünü anlatayim sana.. 6.30 da uyandi. Emdi oynadi alt değiştik falan. 8.30 gibi tekrar uyudu. 9.30 da kalkti. Ben kahvalti hazırladim yedim o arada. 11.30 d tekrar uyudu. 13.30 da kalkti emdi, banyo yapti. 14.30 da tekrar yatti. Normalde banyo günü olmasa kaldirmadan emzirip memede tekrar uyutuyorum. Halen uyuyor. Muhtemelen 19.30 20.30 arasi da bi tur uyur. Sonra 21.30 dan 23.00 a kadar artik ne zaman uyutmayi basarirsam.3-4 saat öğle uykusu mu
maşallah 41 kere
bizimki bugün 2 saattir uyuyor ve 30 dakikadan uzun uyumasına alışkın olmadıgım için ne yatıp uyumaya yeltendim ne bir işe giriştim. 2 saattir mala bağlamış halde uyanacak diye bekliyorum
Agzinda emzik yokken 8 poz cektim.. hepsi asabi suratsiz.. hic sevmiyo hic..Ay cok tatli olmus ruzgar ya masallahasmakilit sadece foto icin poz verirken sirt ustu duruyo heralde :))
Benim kiz uc bucuktan beri uyuyo sanirim direk aksam uykusuna yatti
Ben aldim 2 cift ama giydirmedim henuz. Muhtemelen giydiremicem. 0-6 aylik. Kucuk gelecek gibi. Havalar cok cok iyi burda.Oglu olanlar bebislerinize kulotlu corap yada tayt tarzi bisey giydiriyomusnz disari cikarken ozellikl. Usumesn diye yani iyi degil erkege diye biliyorm ama tek katla da usur heralde
Ben kullandım canim hiç kızarıklık pişik olmadı bizde paketlerin sayısı az ama 24 lü paket bitirdikBaby&me islak mendil kullanan var mi ebebekte indirime girmis ben unibaby kullaniyodum ama baby&me fiyat olarak baya iyimis nasildir acaba
Esime kiziyodum bende niye 9 aylik aliyn diye bi giydirsm oldu bedenine aldanma bi denesene cok merak ettimbenimkinin ustundeki 9 aylik beden iste 4.5ayligiz bizde
Ay Can'ım ben onu hiç önermem. Kuru gibi, bi acayip, bence çocuğun poposunu acıtıyor. Ben 1 paket aldım. İyi ki çok almamışım.Baby&me islak mendil kullanan var mi ebebekte indirime girmis ben unibaby kullaniyodum ama baby&me fiyat olarak baya iyimis nasildir acaba
Artik cok gec siparis verdimAy Can'ım ben onu hiç önermem. Kuru gibi, bi acayip, bence çocuğun poposunu acıtıyor. Ben 1 paket aldım. İyi ki çok almamışım.
Ay okuyunca araba kullanmadigima sevindim resmen.. istanbulda teafik zaten cile.. seninki ömür torpusu olmus..gypsy84 etiketlere ben de ayar oluyorum. Mothercare yumusak en azindan, lcw olanlar hem zilyon tane etiket koymuslar hem de kesince jilet gibi oluyor etiketlerin dibi.. bebek kiyafetine yapilir mi bu diye sinirleniyorum ben de her seferinde.
Araba maceramizda ilk tesebbusumde trafigin E5'te durmasi ve sipanin ciyak ciyak aglamasi sirasinda benim panikle levent'e donecekken kopru yoluna girmem ve karsiya gecip geri donmem neticesinde ilk ve son araba yolculugumuz oldu. O yol boyunca 10 yas yaslandigimi hissetmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?