2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Esime kiziyodum bende niye 9 aylik aliyn diye bi giydirsm oldu bedenine aldanma bi denesene cok merak ettim benimkinin ustundeki 9 aylik beden iste 4.5ayligiz bizde

3-4 saat öğle uykusu mu
maşallah 41 kere
bizimki bugün 2 saattir uyuyor ve 30 dakikadan uzun uyumasına alışkın olmadıgım için ne yatıp uyumaya yeltendim ne bir işe giriştim. 2 saattir mala bağlamış halde uyanacak diye bekliyorum

Bak bugünü anlatayim sana.. 6.30 da uyandi. Emdi oynadi alt değiştik falan. 8.30 gibi tekrar uyudu. 9.30 da kalkti. Ben kahvalti hazırladim yedim o arada. 11.30 d tekrar uyudu. 13.30 da kalkti emdi, banyo yapti. 14.30 da tekrar yatti. Normalde banyo günü olmasa kaldirmadan emzirip memede tekrar uyutuyorum. Halen uyuyor. Muhtemelen 19.30 20.30 arasi da bi tur uyur. Sonra 21.30 dan 23.00 a kadar artik ne zaman uyutmayi basarirsam.
Kisa uykusunda uyanmadan mamayi yada sütü hazir et, gozunu acmadan doyur karnini. Bakalim, belki uyumaya devam eder. Yavas yavas düzenini bulacak bence. Bugun milattir belki

Ay cok tatli olmus ruzgar ya masallah asmakilit sadece foto icin poz verirken sirt ustu duruyo heralde :))
Benim kiz uc bucuktan beri uyuyo sanirim direk aksam uykusuna yatti

asmakilit masallah delikanli olmuş valla evet cnm bende 6 9 aylık aliyorum ne alırsam kaliplar hakketen kucuk ya dün aksam kınaya gittik ilk defa bu kadar kalabaliga ciktik ama benim kız annesi gibi koca yanak accik cocugunu mincirmaktan bi hal oldu millet herkes gelip kucağına resim çekildi maskot ya

biz bugün cok mızmızız sabahtan beri ne yatıyor ne kalkiyir uykuda uyumadi uyudugu sabah 8 den beri 2 saat anca o da bi 20 dk bi uyudu 1 saat bi uyudu falan ayyy delircem

Oglu olanlar bebislerinize kulotlu corap yada tayt tarzi bisey giydiriyomusnz disari cikarken ozellikl. Usumesn diye yani iyi degil erkege diye biliyorm ama tek katla da usur heralde

Oglu olanlar bebislerinize kulotlu corap yada tayt tarzi bisey giydiriyomusnz disari cikarken ozellikl. Usumesn diye yani iyi degil erkege diye biliyorm ama tek katla da usur heralde
Ben aldim 2 cift ama giydirmedim henuz. Muhtemelen giydiremicem. 0-6 aylik. Kucuk gelecek gibi. Havalar cok cok iyi burda.

Baby&me islak mendil kullanan var mi ebebekte indirime girmis ben unibaby kullaniyodum ama baby&me fiyat olarak baya iyimis nasildir acaba

Esime kiziyodum bende niye 9 aylik aliyn diye bi giydirsm oldu bedenine aldanma bi denesene cok merak ettim benimkinin ustundeki 9 aylik beden iste 4.5ayligiz bizde

evet yaa bedenlere aldanmamak lazım. ben de 3 aylıkların hiçbirini giydiremiyorum. şu an hep 6 aylık alıyorum.

Bir de bebek giysilerinin içindeki etiketleri benim kadar gıcık olan var mı yoksa sadece ben mi takıyorum. Kendi kıyafetlerimin etiketleri bile rahatsız ediyo beni, hepsini kesiyorum. bebek kıyafeti üretenler bunu nasıl düşünmüyor şaşıyorum. Kaşındırsa anlatamıcak da kuzular dertlerini..

dün mothercareden 3lü tulum almıştım. bi yıkamada tüylendi. giydirmeden bugün gidip geri vereyim dedim. sen misin giden.. gidiş o gidiş. dönemedim eve. arabada ana kucağına oturtunca kıyamet kopuyor. otoparkta yarım saat uğraştım. baktım olmuyo. çıktım yine yukarda turladım uyuyana kadar. uyudu indim yok gene bırakınca çığlık çığlığa. bi ara sakinler gibi oldu çıktım. tam da iş çıkış trafiğine kaldım. yolda minicik bi çukurdan geçtim gene uyandı kıyamet kopuyor arkada. bi cep bulup durdum gene. Saatler geçti tabi eve dönmeye çalışırken. en son eşime bi telefon. geldi aldı bizi yoldan. ağlamaktan o kadar bitap düşmüş ki 12 den önce yatmayan küçük adam bu akşam 8de uyudu.. velete bak yaa.. inadım inat popom iki kanat

Baby&me islak mendil kullanan var mi ebebekte indirime girmis ben unibaby kullaniyodum ama baby&me fiyat olarak baya iyimis nasildir acaba
Ay Can'ım ben onu hiç önermem. Kuru gibi, bi acayip, bence çocuğun poposunu acıtıyor. Ben 1 paket aldım. İyi ki çok almamışım.

Eveeeett ek gida maceramiz keci yogurduyla basladiii yogurdum guzel tutmus kivami bebekler icin iyi olmus tadi biraz degisik inek yogurduna gore ama alissinlar tattirdim az once 1 cay kasigi kadar yani suratlari eksidi ama yediler aksama bi daha vericem boyle boyle yicez insalah bakalim

gypsy84 etiketlere ben de ayar oluyorum. Mothercare yumusak en azindan, lcw olanlar hem zilyon tane etiket koymuslar hem de kesince jilet gibi oluyor etiketlerin dibi.. bebek kiyafetine yapilir mi bu diye sinirleniyorum ben de her seferinde.
Araba maceramizda ilk tesebbusumde trafigin E5'te durmasi ve sipanin ciyak ciyak aglamasi sirasinda benim panikle levent'e donecekken kopru yoluna girmem ve karsiya gecip geri donmem neticesinde ilk ve son araba yolculugumuz oldu. O yol boyunca 10 yas yaslandigimi hissetmistim.

Ay okuyunca araba kullanmadigima sevindim resmen.. istanbulda teafik zaten cile.. seninki ömür torpusu olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…