2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

ay evet bende genelde yolu kaciriorum5 dklik yolu yarim saatte gidiyoruz..arabaya birini alcaksam eger öne degil arkaya Dağhani oyala diyorum..kirmizi ışıklar kabusumuz durunca bagirti kopuyo çukurlari tumsekleri seviyoruz bozuk yollarda sıkıntımız yok

eskiden cukurdan tümsekten kaçardık, şimdi üstüne sürüyoruz

cok cok gecmis olsun canim bende cok korkuyorum ya dusurmekten Allahim korusun bebeklerimizi dikkat et canim

Benim oğlumda birbuçuk aydan beri kendi başına yapamiyor 5gunde bir fitil veriyom öyle yinede zorla yapıyor yavrum napacam bilmiyorum bende hergün bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum

Cnm ya gecen iki gun yine ole oldu pzr pzrtsi ypmadi poposuna kulak pamigu sirduk zeytnygli bezini kapamadan yapti yawrum. 40 i ile duzelcktik hni biraz dha kotulestik bz her konuda
Canım bizde daha önce kulak çöpü ile yaptırıyorum şimdi birbuçuk aydan beri kulak çöpü ilede yapmıyor 5gunde bir fitille yapıyor napacaz böyle bilmiyorum bağırsak düzenleyici verdi kullanıyorum bir işe yaramadı sanırım 3aylik oglum

Bizim dr.kesinlikle şu verme dedi

Selam kızlar, bizim durumlar pek parlak değil. Kan devam ediyor kakada çok sıkı diyet yapmama rağmen. Bugün kolundan kan aldılar. Bir Sürü test olacak. Aklınızda bulunsun. Aldırmanız gerekirse 1 tüp saklatın. Tekrar delmesinler çocuğu. Test sonuçları Pazartesi akşam çıkacak. Ona göre anne sütünü 10 gün keseceğiz.

bugün aklımdan geçtin..mama deniyecektiniz senin teklifi kabul etmedimi dr..yani sen yiyecektin ama emzirmeye devam edecektin.

gecen sene bugün bu saatlerde kasiklarim cok agriyo diyo dr kosusum ve henuz transferin 6. gunu olmasina ragmen canim doktorcuma yalvaran ben test yapalım diye benimle 1 saat test sonucu bekleyen ve 27.4 cikan ve bişeyler var sanki sevcan dikkat et kendine hareketlerine ilaclarina diyen o ses hala kulaklarimda simdiyse karsimda masumca uyuyan bir melek Allahim sana sonsuz şükürler olsun.....

gecen sene bugün bu saatlerde kasiklarim cok agriyo diyo dr kosusum ve henuz transferin 6. gunu olmasina ragmen canim doktorcuma yalvaran ben test yapalım diye benimle 1 saat test sonucu bekleyen ve 27.4 cikan ve bişeyler var sanki sevcan dikkat et kendine hareketlerine ilaclarina diyen o ses hala kulaklarimda simdiyse karsimda masumca uyuyan bir melek Allahim sana sonsuz şükürler olsun.....

bugün aklımdan geçtin..mama deniyecektiniz senin teklifi kabul etmedimi dr..yani sen yiyecektin ama emzirmeye devam edecektin.
Doktor olmaz dedi canım. Dün mama denedim. Kesinlikle içmiyor oğlan. Gerçekten iğrenç bir var. Aç bırak mecbur alacak diyor herkes. Bir de Vanılya çubuğunu kaynatıp onun suyuyla deneyen varmış. Pek tavsiye etmiyorlar ama. Son çare artık.

Benim oğlumda birbuçuk aydan beri kendi başına yapamiyor 5gunde bir fitil veriyom öyle yinede zorla yapıyor yavrum napacam bilmiyorum bende hergün bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum
canm eger kakasi kuru toptop degilde siviysa normalms dr dediki 2 ve 4 ay arasi anne sutu aln bebklerde olrmus bizimde 2.ay asimzdan sonra basladi suan 3 bucuk aylik oldk halen devam ediyo onceleri 9 gunde bir yapiyodu bu hafta 5 gunde bir yapiyo.sakn fitl verme bekle biliyorm cok zor ama eger fitil verirsen yada surekli kulak copuyle denrsen alskanlk olrmus.benm kizm bi defadnda 10.gun yapti inan icim gitmisti dr ihlamur ver rezene su ver demisti her gun 1 2 cay kasigi verdim bagrsaklari yumsasin diye bide her sabah ac karna hakiki zeytin yagi sende oyle yap ve bekle cnminan fitil gecici bi care sonra vucudu alsrsa daha zor olur ben 1 aydr surup damla hepsin8 braktm duzene giriyo cok sukur insAllah seninkide duzelir canm Rabbim sifalar versin.

canmya kiyamam cok cok gecmis olsun Allah sifalar versin insallahen k8sa zamnda gecer.

okuyunca duygulandim canm Rabbim evlatlarim8zi bize bagislasin benmde 3 gun sonra yumurta toplama yil donumun ne gunler atlattik cok sukur Allah ima Allah isteyn herkese nasip etsin.az once beraber tedavi oldugm arkadas aradi onun 3. denemesi ve yine tutmadi
benmle konsmca rahatliyoms ama ben onunla konsnca uzuluyorm.bugun kizim8n resimlerini istedi ona vahtsptan r3sim attim ama kemdimi onun yerine koydm bianbence biz cok sanlyiz cok sukur bugunlerim8ze butun tedavi olanlara Allah yardm etsionlara hep dua edelim
[

Lulinda pazartesi iyi sonuclarini paylasirsin insallah.
O ebebekte olan oyun halisi stokta yok maalesef bende baktim ama hemen tukenmis heralde

Benim ekimde toplanip dondurulmus aralikt transfer edilmisti.ayni sekilde benimde bir arkadasim var ilki tutmamisti birde miyom var bir kere ameliyat oldu tekrar vucudu miyom uretti gecen yine oldu ben ondan sonra tedaviye basladim ilkinde tuttu cok sukur ama bende onunla konusurken cok uzuluyorum elizi severken falan ne dicegimi nasil davrancagimi bilemiyorum

Ilk antibiyotigimizi aldik biz. Ikisindede ayni anda oksuruk basladi. Saglkk ocagi soguk alginligi surubu vermisti daha sonra kiz icin acile gittik ordaki doktorda balgam sokturucu verdi o hepten beter etti. Sonra pendik sifada nilgun hanim var tavsiye uzerine gittik persembe gunu sagolsun cok ilgilendi ciger filmi kan tahlili hava verdiler derken antibiuotik yazdi macrol ve hava makinasi aldirdi rahat edersiniz dedi gunde 3 kere veriyoruz simdi daha rahatlar cok sukur. Antibiyotik aldilar ona uzuldum ama allah beterinden saklasin diyelim. Oksurugu de usutmekten olmaz eve gelenlerden kapmislardir dedi dr. Ayrica bugun aradi nasillar diye sordu cok sasirdim bu kadar ilgilenmesine. Ama benim kizin kafa olcusune kucuk dedi biraz kafamiz takildi. Sizinkilerinne kadar 4.5 aylikken kafa olcusu

evet cnm cok şükür biz Rabbimin sansli kullariyiz Allah bu yolda ugrasan emek veren herkesin yardımcisi olsun once gobislerini sonra kucaklarini doldursun insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…