- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
ay evet bende genelde yolu kaciriorum@gypsy84 etiketlere ben de ayar oluyorum. Mothercare yumusak en azindan, lcw olanlar hem zilyon tane etiket koymuslar hem de kesince jilet gibi oluyor etiketlerin dibi.. bebek kiyafetine yapilir mi bu diye sinirleniyorum ben de her seferinde.
Araba maceramizda ilk tesebbusumde trafigin E5'te durmasi ve sipanin ciyak ciyak aglamasi sirasinda benim panikle levent'e donecekken kopru yoluna girmem ve karsiya gecip geri donmem neticesinde ilk ve son araba yolculugumuz oldu. O yol boyunca 10 yas yaslandigimi hissetmistim.
ay evet bende genelde yolu kaciriorum5 dklik yolu yarim saatte gidiyoruz..arabaya birini alcaksam eger öne degil arkaya Dağhani oyala diyorum..kirmizi ışıklar kabusumuz durunca bagirti kopuyo çukurlari tumsekleri seviyoruz bozuk yollarda sıkıntımız yok
@asmakilit çok geçmiş olsun . İnşallah geçer birkaç gün içinde .
talkative_844 Benim eşim , ufaklık 2 ay aşılarını olduğunun ertesi günü araba koltuğundan düşürdü ... Kafayı yiyecektim . Emniyet kilidini bağlamamış , düz tutmamış ve 30 cm gibi bir yükseklikten parkeye düşürmüş evde . Ben de çantamı almak için diğer odadaydım bi geldim eşimin kucağında ama ağlamaktan katılmış gibi sğlıyor kıpkırmızı söa sesi çıkmıyor . Elim ayağım titredi . Hemen hastaneye gittik , kesintisiz 4 saat kadar ağladı . Üst dudağını vurmuş yere memeyi tutamadı her denemede canı yandığı için ağladı , stresten sütüm azaldı sağamadım dudağı düzelene kadar mama verdik 2 gün . Sonunda memeyi aldı tekrar ama o ilk 24 saat kusarsa , beyninde birşey olduysa diye hiç uyumamıştım eşimse horul horul uyuduğu gibi nasılsınız diye bakmaya bile gelmemişti odaya tüm gece . Allah bir daha yaşatmasın . Şimdi hiç yalnız bırakmadığım gibi ekstra kontrol ediyorum arabasını , ana kucağını vs
Benim oğlumda birbuçuk aydan beri kendi başına yapamiyor 5gunde bir fitil veriyom öyle yinede zorla yapıyor yavrum napacam bilmiyorum bende hergün bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorumcanm benim kizim 9.gunde yapticerrahpadada cpcuk prefesorunu a4adk 13 gun yapmayan cocuklar var dediac karnina zeytin yagi veroyorm bir cay kasigi bide e beb3kten bebk suyu aldk veriyoz bagrsagi yumusasin diye simdi 3 4 gunde yapiyo.benm cock dr 3 gun gectim8 getr demsti iyikide gotrmedim hemn ilac yaziyo.cerahpasada tandk dr vvardi telde konstk ve bekledim.sende zeytin yagi ver cay kasogi hmm b9de ihlamur ver dedi onuda veroyorm hergun 3 cay kasigi.
Canım bizde daha önce kulak çöpü ile yaptırıyorum şimdi birbuçuk aydan beri kulak çöpü ilede yapmıyor 5gunde bir fitille yapıyor napacaz böyle bilmiyorum bağırsak düzenleyici verdi kullanıyorum bir işe yaramadı sanırım 3aylik oglumCnm ya gecen iki gun yine ole oldu pzr pzrtsi ypmadi poposuna kulak pamigu sirduk zeytnygli bezini kapamadan yapti yawrum. 40 i ile duzelcktik hni biraz dha kotulestik bz her konuda
Bizim dr.kesinlikle şu verme dedibende kulac copunu yapmstm fayda etmemstiki dr oyle yapma dedi popo agznda hasas kilcal damarlar carmis zedelene bilirms bide alslanlk yaparms hep mudahale etmk zorunda olabilirmsm.bende yapmadim dedigim gibi ihlamur ve su verdim iyi geldi.skma canini bunlar guzel stresler olur boyle seyler Rabbim dermansiz dert vermesin evlatlarim8zi k9rusun.b7 arada b @coolfire beginin kalbinde problem olan arkadasim8zdan haber yokmu hep aklimda nadillar acaba
bugün aklımdan geçtin..mama deniyecektiniz senin teklifi kabul etmedimi dr..yani sen yiyecektin ama emzirmeye devam edecektin.Selam kızlar, bizim durumlar pek parlak değil. Kan devam ediyor kakada çok sıkı diyet yapmama rağmen. Bugün kolundan kan aldılar. Bir Sürü test olacak. Aklınızda bulunsun. Aldırmanız gerekirse 1 tüp saklatın. Tekrar delmesinler çocuğu. Test sonuçları Pazartesi akşam çıkacak. Ona göre anne sütünü 10 gün keseceğiz.
Doktor olmaz dedi canım. Dün mama denedim. Kesinlikle içmiyor oğlan. Gerçekten iğrenç bir var. Aç bırak mecbur alacak diyor herkes. Bir de Vanılya çubuğunu kaynatıp onun suyuyla deneyen varmış. Pek tavsiye etmiyorlar ama. Son çare artık.bugün aklımdan geçtin..mama deniyecektiniz senin teklifi kabul etmedimi dr..yani sen yiyecektin ama emzirmeye devam edecektin.
canm eger kakasi kuru toptop degilde siviysa normalms dr dediki 2 ve 4 ay arasi anne sutu aln bebklerde olrmus bizimde 2.ay asimzdan sonra basladi suan 3 bucuk aylik oldk halen devam ediyo onceleri 9 gunde bir yapiyodu bu hafta 5 gunde bir yapiyo.sakn fitl verme bekle biliyorm cok zor ama eger fitil verirsen yada surekli kulak copuyle denrsen alskanlk olrmus.benm kizm bi defadnda 10.gun yapti inan icim gitmisti dr ihlamur ver rezene su ver demisti her gun 1 2 cay kasigi verdim bagrsaklari yumsasin diye bide her sabah ac karna hakiki zeytin yagi sende oyle yap ve bekle cnminan fitil gecici bi care sonra vucudu alsrsa daha zor olur ben 1 aydr surup damla hepsin8 braktm duzene giriyo cok sukur insAllah seninkide duzelir canm Rabbim sifalar versin.Benim oğlumda birbuçuk aydan beri kendi başına yapamiyor 5gunde bir fitil veriyom öyle yinede zorla yapıyor yavrum napacam bilmiyorum bende hergün bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum
canmya kiyamam cok cok gecmis olsun Allah sifalar versin insallahen k8sa zamnda gecer.Selam kızlar, bizim durumlar pek parlak değil. Kan devam ediyor kakada çok sıkı diyet yapmama rağmen. Bugün kolundan kan aldılar. Bir Sürü test olacak. Aklınızda bulunsun. Aldırmanız gerekirse 1 tüp saklatın. Tekrar delmesinler çocuğu. Test sonuçları Pazartesi akşam çıkacak. Ona göre anne sütünü 10 gün keseceğiz.
okuyunca duygulandim canm Rabbim evlatlarim8zi bize bagislasin benmde 3 gun sonra yumurta toplama yil donumun ne gunler atlattik cok sukur Allah ima Allah isteyn herkese nasip etsin.az once beraber tedavi oldugm arkadas aradi onun 3. denemesi ve yine tutmadigecen sene bugün bu saatlerde kasiklarim cok agriyo diyo dr kosusum ve henuz transferin 6. gunu olmasina ragmen canim doktorcuma yalvaran ben test yapalım diye benimle 1 saat test sonucu bekleyen ve 27.4 cikan ve bişeyler var sanki sevcan dikkat et kendine hareketlerine ilaclarina diyen o ses hala kulaklarimda simdiyse karsimda masumca uyuyan bir melek Allahim sana sonsuz şükürler olsun.....
Benim ekimde toplanip dondurulmus aralikt transfer edilmisti.ayni sekilde benimde bir arkadasim var ilki tutmamisti birde miyom var bir kere ameliyat oldu tekrar vucudu miyom uretti gecen yine oldu ben ondan sonra tedaviye basladim ilkinde tuttu cok sukur ama bende onunla konusurken cok uzuluyorum elizi severken falan ne dicegimi nasil davrancagimi bilemiyorumokuyunca duygulandim canm Rabbim evlatlarim8zi bize bagislasin benmde 3 gun sonra yumurta toplama yil donumun ne gunler atlattik cok sukur Allah ima Allah isteyn herkese nasip etsin.az once beraber tedavi oldugm arkadas aradi onun 3. denemesi ve yine tutmadi
benmle konsmca rahatliyoms ama ben onunla konsnca uzuluyorm.bugun kizim8n resimlerini istedi ona vahtsptan r3sim attim ama kemdimi onun yerine koydm bianbence biz cok sanlyiz cok sukur bugunlerim8ze butun tedavi olanlara Allah yardm etsionlara hep dua edelim
[
okuyunca duygulandim canm Rabbim evlatlarim8zi bize bagislasin benmde 3 gun sonra yumurta toplama yil donumun ne gunler atlattik cok sukur Allah ima Allah isteyn herkese nasip etsin.az once beraber tedavi oldugm arkadas aradi onun 3. denemesi ve yine tutmadi
benmle konsmca rahatliyoms ama ben onunla konsnca uzuluyorm.bugun kizim8n resimlerini istedi ona vahtsptan r3sim attim ama kemdimi onun yerine koydm bianbence biz cok sanlyiz cok sukur bugunlerim8ze butun tedavi olanlara Allah yardm etsionlara hep dua edelim
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?