2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ayin 10unda gitmistik 4.ay kontrolunde biri 40 biri 41 di normal sanirim

Gecmis olsun kuzucuklara.bizim 3.ay kontrolu yapildi kizimin kafa olcusu 38

daha 4.5 aylik olamadık ama ayin 10 unda 3.5 aylikken 39 cikmis seninki kacki küçük olunca sikintimi oluyormuş niye takiyorsun cnm kafaya

2 gecedir uyku duzenimiz emme duzenimiz hersey şaştı saat 1 oldu yeni uyutabildim daha ne kucakta duruyo ne yatiyo noluyo ya 2 gündür bu kiza anlamadim yerinde duramiyo ama tv aciksa kimildamiyo bile keske zararli olmasa bütün islerimi hallederdim o bakarken

Büyük gün SALI ....solunum sıkıntısından dolayı konseyden ameliyat kararı çıkmış teyzeleri.. Doktorlar zor ameliyat yok ağır hastalık yok pek duzeltilemez vs...diyip canimizi sıksalarda yavrum sagsalim çıkacak inşallah.tekrar yavrumla ayrılıyorum yoğun bakım süreçleri sarbaşa.... Hakkimizda hayırlısı ..mutlu ,iyi haberlerini vermek nasip olur inşallah..

İnaniyoruz mutlu guzel haberler vericeksin bize dualarimiz seninle canim

Bizim dr. 2yaşına kadar baktirmayin konuşun dedi saatlercemi izletecez sanki dikkatini çekiyor çocuğun renkli renkli olunca ben ara ara baktırıyorum ben baktirmasam sesi arıyorum yavrum şak diye tv görüyor

coolfire canim tum kalbimiz sizinle olacak sali gunu. Lutfen bizi habersiz birakma. Keske yaninda olabilsem o gun ama bu sipayla kapi disari cikilmiyor.

oyun halisinin ömrü kisa oluyo..benim büyük oglanin vardida kimbilir kime verdim..buna almayacagim..çok durumuyorlar zaten..yakinda oturmaya başlayinca aktivite masası daha mantikli..bide ben yurutec kullaniyorum..en büyük kolaylik..6 aylikken koymaya baslarim..erkek çocuğuna iyi değil diolar ama zaten saatlerce durmuyo yani..ama pek ii oluyo..onundekileri oynarken bende baya is yapabiliodum..

Biz de 4 kasimda 3 yili bitirdik. Tedaviye cabuk baslamistik biz
Bu arada su an zorlu'dayiz. Bizim sipa bir kaka yapmis, sirtina kadar. Allahtan yedek kiyafet almisim. Temizleyene kadar ciglik cigliga agladi. Simdi kanguruda uyuyor hala icini cekiyor maymun ya

5 agustos bizim evlilik yildonumuydu senin dogum gunundu
4 kasim sizin evlilik yildonumuymus benim dogum gunumdu :) ilginc bi tesaduf

Canım dualarımız seninle. Minnoş sağsağlim çıkacak. Seneye bu zamanlar koşturacak seni peşinde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…