Ayin 10unda gitmistik 4.ay kontrolunde biri 40 biri 41 di normal sanirimIlk antibiyotigimizi aldik biz. Ikisindede ayni anda oksuruk basladi. Saglkk ocagi soguk alginligi surubu vermisti daha sonra kiz icin acile gittik ordaki doktorda balgam sokturucu verdi o hepten beter etti. Sonra pendik sifada nilgun hanim var tavsiye uzerine gittik persembe gunu sagolsun cok ilgilendi ciger filmi kan tahlili hava verdiler derken antibiuotik yazdi macrol ve hava makinasi aldirdi rahat edersiniz dedi gunde 3 kere veriyoruz simdi daha rahatlar cok sukur. Antibiyotik aldilar ona uzuldum ama allah beterinden saklasin diyelim. Oksurugu de usutmekten olmaz eve gelenlerden kapmislardir dedi dr. Ayrica bugun aradi nasillar diye sordu cok sasirdim bu kadar ilgilenmesine. Ama benim kizin kafa olcusune kucuk dedi biraz kafamiz takildi. Sizinkilerinne kadar 4.5 aylikken kafa olcusu
Gecmis olsun kuzucuklara.bizim 3.ay kontrolu yapildi kizimin kafa olcusu 38Ilk antibiyotigimizi aldik biz. Ikisindede ayni anda oksuruk basladi. Saglkk ocagi soguk alginligi surubu vermisti daha sonra kiz icin acile gittik ordaki doktorda balgam sokturucu verdi o hepten beter etti. Sonra pendik sifada nilgun hanim var tavsiye uzerine gittik persembe gunu sagolsun cok ilgilendi ciger filmi kan tahlili hava verdiler derken antibiuotik yazdi macrol ve hava makinasi aldirdi rahat edersiniz dedi gunde 3 kere veriyoruz simdi daha rahatlar cok sukur. Antibiyotik aldilar ona uzuldum ama allah beterinden saklasin diyelim. Oksurugu de usutmekten olmaz eve gelenlerden kapmislardir dedi dr. Ayrica bugun aradi nasillar diye sordu cok sasirdim bu kadar ilgilenmesine. Ama benim kizin kafa olcusune kucuk dedi biraz kafamiz takildi. Sizinkilerinne kadar 4.5 aylikken kafa olcusu
Ilk antibiyotigimizi aldik biz. Ikisindede ayni anda oksuruk basladi. Saglkk ocagi soguk alginligi surubu vermisti daha sonra kiz icin acile gittik ordaki doktorda balgam sokturucu verdi o hepten beter etti. Sonra pendik sifada nilgun hanim var tavsiye uzerine gittik persembe gunu sagolsun cok ilgilendi ciger filmi kan tahlili hava verdiler derken antibiuotik yazdi macrol ve hava makinasi aldirdi rahat edersiniz dedi gunde 3 kere veriyoruz simdi daha rahatlar cok sukur. Antibiyotik aldilar ona uzuldum ama allah beterinden saklasin diyelim. Oksurugu de usutmekten olmaz eve gelenlerden kapmislardir dedi dr. Ayrica bugun aradi nasillar diye sordu cok sasirdim bu kadar ilgilenmesine. Ama benim kizin kafa olcusune kucuk dedi biraz kafamiz takildi. Sizinkilerinne kadar 4.5 aylikken kafa olcusu
İnaniyoruz mutlu guzel haberler vericeksin bize dualarimiz seninle canimBüyük gün SALI ....solunum sıkıntısından dolayı konseyden ameliyat kararı çıkmış teyzeleri.. Doktorlar zor ameliyat yok ağır hastalık yok pek duzeltilemez vs...diyip canimizi sıksalarda yavrum sagsalim çıkacak inşallah.tekrar yavrumla ayrılıyorum yoğun bakım süreçleri sarbaşa.... Hakkimizda hayırlısı ..mutlu ,iyi haberlerini vermek nasip olur inşallah..
Bizim dr. 2yaşına kadar baktirmayin konuşun dedi saatlercemi izletecez sanki dikkatini çekiyor çocuğun renkli renkli olunca ben ara ara baktırıyorum ben baktirmasam sesi arıyorum yavrum şak diye tv görüyor2 gecedir uyku duzenimiz emme duzenimiz hersey şaştı saat 1 oldu yeni uyutabildim daha ne kucakta duruyo ne yatiyo noluyo ya 2 gündür bu kiza anlamadim yerinde duramiyo ama tv aciksa kimildamiyo bile keske zararli olmasa bütün islerimi hallederdim o bakarken
opera
Oyun halısında acaip indirim var.
http://www.e-bebek.com/baby-toys-oy...instock=1&OM.OSB=anasayfa-babytoys-20-11-2015
5 agustos bizim evlilik yildonumuydu senin dogum gununduBiz de 4 kasimda 3 yili bitirdik. Tedaviye cabuk baslamistik biz
Bu arada su an zorlu'dayiz. Bizim sipa bir kaka yapmis, sirtina kadar. Allahtan yedek kiyafet almisim. Temizleyene kadar ciglik cigliga agladi. Simdi kanguruda uyuyor hala icini cekiyor maymun ya
Canım dualarımız seninle. Minnoş sağsağlim çıkacak. Seneye bu zamanlar koşturacak seni peşinde inşallah.Büyük gün SALI ....solunum sıkıntısından dolayı konseyden ameliyat kararı çıkmış teyzeleri.. Doktorlar zor ameliyat yok ağır hastalık yok pek duzeltilemez vs...diyip canimizi sıksalarda yavrum sagsalim çıkacak inşallah.tekrar yavrumla ayrılıyorum yoğun bakım süreçleri sarbaşa.... Hakkimizda hayırlısı ..mutlu ,iyi haberlerini vermek nasip olur inşallah..
5 agustos bizim evlilik yildonumuydu senin dogum gunundu
4 kasim sizin evlilik yildonumuymus benim dogum gunumdu :) ilginc bi tesaduf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?