Ben içine ince penyeden patiksiz eşofman altı giydiriyorum . Külotlu çorap almadım .Oglu olanlar bebislerinize kulotlu corap yada tayt tarzi bisey giydiriyomusnz disari cikarken ozellikl. Usumesn diye yani iyi degil erkege diye biliyorm ama tek katla da usur heralde
bana sorarsan 0 6 daha iyi olur..emzikleri sık sık degistirmek gerekiomus..6 aya kadar 0.6 kullanirsin..zaten degistirme vakti gelir..o zamnda bunlari kullanirsin..büyük falan gelip agzini yorar memeyi birakir falan riske atma bence..benimkine büyük verdim de ögürdü..zaten severek almio pek.Gunaydin kizlar ya bisey sorcam size bi fikir verin lutfen dun emzik aldik ebebekten aventin free flow kullaniyorz biz emzikleri degistirmem gerekiyodu artik da 2 boy emzigi var aventin 0-6 ay ve 6-18 ay bizde 4.5 ayligiz ama esim dedi 6-18 alalim olur dedi ama acaba buyuk boy ya sorun olur mu ya emiyolar suan gerci ama cok az buyuk ama emzik acaba zorlaniyolarmidir anlamadm ki olmazsa bugun cikip 0-6sini aliyim bari bide
Evet ya icime sinmedi benimde hic agizlarinda suan emerek uyudular ama damaklarina falan zarar okut belki cikip aliyim en iyisibana sorarsan 0 6 daha iyi olur..emzikleri sık sık degistirmek gerekiomus..6 aya kadar 0.6 kullanirsin..zaten degistirme vakti gelir..o zamnda bunlari kullanirsin..büyük falan gelip agzini yorar memeyi birakir falan riske atma bence..benimkine büyük verdim de ögürdü..zaten severek almio pek.
4. Ay kontrolunden geldik. Sıkıntı yok. Boy 64 cm kilo 7100 gr baş cevresi 44 cm.. avrupa ulkelerinde 1 yasa kadar prebiyotik verilmeye devam ediyormus onu ogrendik. Ikinmaktan popomuz catlamisti, catlak iyilesmemis. Bio gaia vermeye tekrar baslicaz. Bunun disinda degisik bi sey yok..
4. Ay kontrolunden geldik. Sıkıntı yok. Boy 64 cm kilo 7100 gr baş cevresi 44 cm.. avrupa ulkelerinde 1 yasa kadar prebiyotik verilmeye devam ediyormus onu ogrendik. Ikinmaktan popomuz catlamisti, catlak iyilesmemis. Bio gaia vermeye tekrar baslicaz. Bunun disinda degisik bi sey yok..
Sen rota yaptirmis miydin? Boy kilo persentile gore kaclik dilimdeymis?
rota yaptirmadik. O dediginin ne oldugunu bilmiyom valla..Sen rota yaptirmis miydin? Boy kilo persentile gore kaclik dilimdeymis?
Sağol tatlımPersentil ayni yastakilere gore gelisimini gosteriyor. Hani yasitlari ortalama ne kadar boy/kilo/bas cevresindeler ve seninki ortalamanin altinda mi ustunde mi onu goruyorsun.
Suradan hesaplayabilirsin (ben seninkine baktim gayet normal)
http://www.anneoluncaanladim.com/31/hesaplayicilar/1619/persentil-hesaplama
Maşallah elamıza..veeee nihayet Ela da dönmeye basladi........
Gozunaydin canim masallah,artik daha bi dikkatli olmak gerekicekveeee nihayet Ela da dönmeye basladi........
belki gaz sikismasi olmustr canm yada kabus gormustr.benim kizimda bazen uykyda birden korkarak uyanp agliyo sarlip opunce sakinlesiyo kab7s goruyo diye dusunuyormYa kizlar gece 1.30 da ruzgar bi yaygarayla uyandi ama yok boyle bi aglama. Yalvarir gibi içli içli, icini ceke ceke.. yarin saat dolandirdik evde.. soyduk kiyafetlerini.. uyudu oyle omuzda. Anlamadik ne olduğunu. Simdi keyfi yerinde ama biz bi tuhaf olduk..
Olabilir. Bi de butun gun kanguruda yapisik gezdik. 12.30dan aksam 6 ya kadar. Cok keyfi yerindeydi. Uyudu uyandi beni gördü. Evde de aynisini istedi sanirim.belki gaz sikismasi olmustr canm yada kabus gormustr.benim kizimda bazen uykyda birden korkarak uyanp agliyo sarlip opunce sakinlesiyo kab7s goruyo diye dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?