2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Oglu olanlar bebislerinize kulotlu corap yada tayt tarzi bisey giydiriyomusnz disari cikarken ozellikl. Usumesn diye yani iyi degil erkege diye biliyorm ama tek katla da usur heralde
Ben içine ince penyeden patiksiz eşofman altı giydiriyorum . Külotlu çorap almadım .

Gunaydin kizlar ya bisey sorcam size bi fikir verin lutfen dun emzik aldik ebebekten aventin free flow kullaniyorz biz emzikleri degistirmem gerekiyodu artik da 2 boy emzigi var aventin 0-6 ay ve 6-18 ay bizde 4.5 ayligiz ama esim dedi 6-18 alalim olur dedi ama acaba buyuk boy ya sorun olur mu ya emiyolar suan gerci ama cok az buyuk ama emzik acaba zorlaniyolarmidir anlamadm ki olmazsa bugun cikip 0-6sini aliyim bari bide

bana sorarsan 0 6 daha iyi olur..emzikleri sık sık degistirmek gerekiomus..6 aya kadar 0.6 kullanirsin..zaten degistirme vakti gelir..o zamnda bunlari kullanirsin..büyük falan gelip agzini yorar memeyi birakir falan riske atma bence..benimkine büyük verdim de ögürdü..zaten severek almio pek.

Evet ya icime sinmedi benimde hic agizlarinda suan emerek uyudular ama damaklarina falan zarar okut belki cikip aliyim en iyisi

4. Ay kontrolunden geldik. Sıkıntı yok. Boy 64 cm kilo 7100 gr baş cevresi 44 cm.. avrupa ulkelerinde 1 yasa kadar prebiyotik verilmeye devam ediyormus onu ogrendik. Ikinmaktan popomuz catlamisti, catlak iyilesmemis. Bio gaia vermeye tekrar baslicaz. Bunun disinda degisik bi sey yok..

Sen rota yaptirmis miydin? Boy kilo persentile gore kaclik dilimdeymis?

ohh masallah cnm.bizde bugün 4 aylık olduk haftaici gideriz bigün bIzde kontrole aralik 1 de asimiz var ateş falan yapmaz insallah ya sordunmu oturabilirmi ek gida bisi vermeye gerek varmi bide lahana gaz yaparmi acaba yesemmi yemesemmi

Sen rota yaptirmis miydin? Boy kilo persentile gore kaclik dilimdeymis?
rota yaptirmadik. O dediginin ne oldugunu bilmiyom valla..
sevcanf bizim de asimiz 3 aralikta. Sadece kolundaki verem asisinin yeri biraz kabarmis. Kolonyali pamukla ovala dedi. Ateş yapmadi ilk sefer bu sefer de yapmaz diye umut ediyorum, evrene mesaj yolluyorum. Lahana da ye biraz bi sey olmaz. Ben gecen nohut yedim. Biraz fazla gaz cikardi popodan o kadar. Artik alissinlar gaz cikarmaya da.. ek gidaya gecince napacaklar?? Brn zaten oturtuyorum artik. Oturtmazsam kendi dikeliyo oturmak icin. Dun ana kucagindan dusecekti az kalsin. Kilo alimi iyi ek gidaya gerek yok dedi. 700 gr almis. 28 ekimden bu yana.

Son düzenleme:
Ya kizlar gece 1.30 da ruzgar bi yaygarayla uyandi ama yok boyle bi aglama. Yalvarir gibi içli içli, icini ceke ceke.. yarin saat dolandirdik evde.. soyduk kiyafetlerini.. uyudu oyle omuzda. Anlamadik ne olduğunu. Simdi keyfi yerinde ama biz bi tuhaf olduk..

belki gaz sikismasi olmustr canm yada kabus gormustr.benim kizimda bazen uykyda birden korkarak uyanp agliyo sarlip opunce sakinlesiyo kab7s goruyo diye dusunuyorm

coolfire canm bugun buyuk gun aklim ve dualarim sizinle Rabbim evladini sana bagislasin guzel haberlerini bekliyorz insaAllah Allah'in izniyle cok guzel gecicek beklerken hep ayetelkursi oku canm.Arkadaslar bizde coolfire arkadasimizin yavrusunun ameliyatinn guzel gecmesi icin hepimiz 100 er selavat cekelim Rabbim peygamber efendimizin yuzusuyu hurmetine sifalar versin .

belki gaz sikismasi olmustr canm yada kabus gormustr.benim kizimda bazen uykyda birden korkarak uyanp agliyo sarlip opunce sakinlesiyo kab7s goruyo diye dusunuyorm
Olabilir. Bi de butun gun kanguruda yapisik gezdik. 12.30dan aksam 6 ya kadar. Cok keyfi yerindeydi. Uyudu uyandi beni gördü. Evde de aynisini istedi sanirim.
coolfire Rabbim yar ve yardimcin olsun.. dularim seninle. Salavat gönderiyorum ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…