Tam ne kadarlıkken başladı Can'ım dönmeye? Maaşallah Elayaveeee nihayet Ela da dönmeye basladi........
Ay cok somurtuk buusevcanf yüzüstü yatarken sirt üstü dönüyor di mi?? Bizimki daha yapamiyor onu.. bi de hala kahkaha atamadi.. anca agzini yayiyor.. tabii genelde somurtuk..
Ay dudaklara bak masallah pek somurtuk :) bizim kizda genelde somurtuksevcanf yüzüstü yatarken sirt üstü dönüyor di mi?? Bizimki daha yapamiyor onu.. bi de hala kahkaha atamadi.. anca agzini yayiyor.. tabii genelde somurtuk..
dün tam 4 aylikti cnmTam ne kadarlıkken başladı Can'ım dönmeye? Maaşallah Elaya
sevcanf yüzüstü yatarken sirt üstü dönüyor di mi?? Bizimki daha yapamiyor onu.. bi de hala kahkaha atamadi.. anca agzini yayiyor.. tabii genelde somurtuk..
Ay maşallah.. videoyu gondersene ya cok merak ettim. Benimki de sanki cani sıkıldığında seslenmek icin anne diyo gibi geliyo ama bana öyle geliyo sanirim. Ben de 5 aylikken bariz baba demişim.Kizlar inanamazsiniz kizim azonce ANNE dedi hem de kackere annemle soktayiz hala inanamiyorum en son da annem dedi resmen ya daha erken degilmi sok oldum en son annem deyisini yakaladim videoya allahim yaa cok sukur bugunlere
Kizlar inanamazsiniz kizim azonce ANNE dedi hem de kackere annemle soktayiz hala inanamiyorum en son da annem dedi resmen ya daha erken degilmi sok oldum en son annem deyisini yakaladim videoya allahim yaa cok sukur bugunlere
Kizlar inanamazsiniz kizim azonce ANNE dedi hem de kackere annemle soktayiz hala inanamiyorum en son da annem dedi resmen ya daha erken degilmi sok oldum en son annem deyisini yakaladim videoya allahim yaa cok sukur bugunlere
Dağhan da aglarken anne der gibi sesler cikario..Eşim hatta bildiğin anne diye cagirdi seni dedi bi kere..ama ben bilinçli dedigini sanmiyorum..daha erken..ama ara ara cikinca hosuma gidiyor tabi
Youtube a yukleyip burda link verebilirsin. Bir iki gun sonra silersin..Yaa deminden beri videoyu yuklemeye calisiyorm yuklemiyo ama kestim kisalttim genede indirilmedi diyo denerim birazdan gene izleyi. Izleyip sok oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?