2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

sevcanf yüzüstü yatarken sirt üstü dönüyor di mi?? Bizimki daha yapamiyor onu.. bi de hala kahkaha atamadi.. anca agzini yayiyor.. tabii genelde somurtuk..

Eklentiler

• 20151115_221333.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 61
sevcanf yüzüstü yatarken sirt üstü dönüyor di mi?? Bizimki daha yapamiyor onu.. bi de hala kahkaha atamadi.. anca agzini yayiyor.. tabii genelde somurtuk..
Ay cok somurtuk buu masalah tabiki ya benim oglana selam ver basliyo gulmeye kikirdamaya masalahi var kahkahalar havada ucusuyo yani meyra ise guluyo ama kahkaha cok az bide simdi ciglik atmayi ogrenmis hanim onu dinliyoruz

oyy seni yesinler ciddi adam.bizim kizda genelde catik kaslı ama arada keyfi yerindeyse güzel kikirdemelerinden alabiliyoruz. cnm dönme ozellikle altini acinca bacaklar hop yukari atiuo kendini bi yana yüzustu yatarken cok zorlandi accik bende yardim ettim tabiiiii

Kizlar inanamazsiniz kizim azonce ANNE dedi hem de kackere annemle soktayiz hala inanamiyorum en son da annem dedi resmen ya daha erken degilmi sok oldum en son annem deyisini yakaladim videoya allahim yaa cok sukur bugunlere

Kizlar inanamazsiniz kizim azonce ANNE dedi hem de kackere annemle soktayiz hala inanamiyorum en son da annem dedi resmen ya daha erken degilmi sok oldum en son annem deyisini yakaladim videoya allahim yaa cok sukur bugunlere
Ay maşallah.. videoyu gondersene ya cok merak ettim. Benimki de sanki cani sıkıldığında seslenmek icin anne diyo gibi geliyo ama bana öyle geliyo sanirim. Ben de 5 aylikken bariz baba demişim.

ne diyosum sen ya masallahhh bizim fındık anca söyleniyor bana ama anne demedi yada hic dikkat etmedim bu zamana kadar bundan sonra dikkat edeyim bakim

Bizimki 3 aylıkken anne dedi canim bir yerden ben bir yerden babası anne anne diyince oda dayanamadı :)
asmakilit sevcanf maşallah bebeklerinize. Bizde çok somurtkaniz buaralar gülüyor ama sesli değil :) yukarı kaldırıp gidigini bir öpmeyi deneyin. CÇok şükür bugünlerimize
opera canım nasıl gidiyor herşey yolunda mi hala teksin değil mi keşke ben gelebilsem yanına

Dağhan da aglarken anne der gibi sesler cikario..Eşim hatta bildiğin anne diye cagirdi seni dedi bi kere..ama ben bilinçli dedigini sanmiyorum..daha erken..ama ara ara cikinca hosuma gidiyor tabi

Yaa deminden beri videoyu yuklemeye calisiyorm yuklemiyo ama kestim kisalttim genede indirilmedi diyo denerim birazdan gene izleyi. Izleyip sok oluyorum

Ay bizde bi iki kere duyduk anne der gibi hatta dedik resmen anne diyo diye.bende bilincli oldgunu dusunmedim ama sasirdik

Dağhan da aglarken anne der gibi sesler cikario..Eşim hatta bildiğin anne diye cagirdi seni dedi bi kere..ama ben bilinçli dedigini sanmiyorum..daha erken..ama ara ara cikinca hosuma gidiyor tabi

Aynen katılıyorum tabiki bilinçli değildir ama dediğin gibi o öyle diyince efendim oğlum diyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…