2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Meyra...: Ya var ya paylastim youtube da ama esim gorse yandim bugunun serefine paylasiyorum sizin icin
Sabah silicem ona gore meyra kucaga alinmadigi icin sinirlenmis birazcik ozellikle 2. Soyledigine dikkat

Sagol canim.. dun bir bakici basladi ama bununla da olmayacak. Kadin cok sosyetik, 10 yas buyuk benden. Elinde tlf surekli whatsapp ve facebookta. Oglani odada oyun halisina birakmis ben sut sagarken yanima gelmis. Oglan nerede dedim, odada dedi. Cok pimpiriklisin azcik rahat ol diyor. Dedim iki kisi salondayken pamirin yalniz kalmasina ne gerek var??
Oglan yarimsar saat uyuyor 1,5 saatte bir falan. Siz de onun kiyafetlerinin utusunu yaparsiniz dedim, bakariz dedi.
Ben yumusak yuzluyum ve hep boyle tepeme cikarlar benim..

D _defne_ anne diyor cidden ama bilincli dedigi gunleri iple cekiyorum ben.

Meyra...: Ya var ya paylastim youtube da ama esim gorse yandim bugunun serefine paylasiyorum sizin icin
Sabah silicem ona gore meyra kucaga alinmadigi icin sinirlenmis birazcik ozellikle 2. Soyledigine dikkat
Ay resmen annem diyo.. maşallah maşallah maşallah.. bilinçli diyo bence.. sıkılmış kucaga al diye.. eşime de izlettim.. maşallah cekti o da

Bakariz mi dedi?? Evet bakarak ütülersin deseydin.. ben sut sagarken Pamir yalnız kalacaksa sana ne gerekvar deseydin.. iş disiplini olmayan insanlardan hic haz etmem.. basta konusmani yap, sınırlarını ciz.. onu neden tuttugunu, ne iş yapacagini ayrintili anlat bence.. Sonradan yuz goz olma..

Haddini bilsin aaaa saçını başını yolarim ben onun cibiliyetsiz. Sen konuş canım onla görev ve sorumluluklarini hatirlat biraz torpulenmesi gerekiyor anlaşılan. Rabbim yardimcin olsun inşallah. Öpüyorum kocaman

Ay baya baya annem demis ya cok tatli masallah meyraya

ayy ben şok ben manşet Allahim masallahhh yaaa cok kiskandim anne desin eladaaaaaa

D _defne_ maşallah kuzucuguna..ama ben seni cok kiskandim..2side yatio yanyana cok tatlilar..ilkinde ikizimin olmasini cok istemiştim..Allah sağlık versin ikisinede..
bu arada ikisininde eller kollar devamli calisio..yerim ben onlari..

ben sana diorum istedigin gibisini bulmak cok zor..etrafima bakiorum bi anlatiolar bakicilarini bi övüyorlar..bi bize denk gelmedi..gecen biraz ayar cektim bende..oturdu agladi canim sıkıldı bu sefer..o telefon elinden düşmüyo..daghani iki oynatio hemen uyutmaya calisio..cocuk gece gündüz uyusun mu canm..bi yere gitsem sık sık ariiyorum..hep tel mesgul..daghan napio..uyuyo..aslında iyi kiz sevdim ama..bendende küçük hem..ayrica benimkide pek sosyetik..sarisin mavi gözlü falan yani..ama becerikli ve daghani cok sevio..gel gelelim su telefonuda olmasa

Destekleriniz icin tesekkur ederiz teyzelerimiz yoğun bakımdaki duruma göre bugünkü ameliyat ertelendi.. Doktoru bu hafta kesin olacak dedi ama birilerinin taburcu olmasını bekliyoruz koca acibademde... Yer yok..kuzum uyuyor şuanda solunum sıkıntısı bizi zorluyor biraz ama geç olsun güç ol olmasın inş hakkimizda hayırlısı.. Dualariniz la yanımızda olduğunuz içinde allah razı olsun.. Teyzeleri..

Cok sagol canim ya olsun senin de iki evladin var allah hepsine saglik versin cok dua etmistim bende ikizim olsun diye hic umudum yokken oldular cok sukur...

Bu sizin imtihaniniz canim insalah atlaticaksiniz bu gunleri sonu guzel olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…