Hahaha minik ayıcık aç kalmasın sen kilo al boşver:) Ben hala menülere yarım saatte karar veriyorum:)Almaz olur muyummmm...
gerci bugun bir seyler oldu bana, sanki icimde ac bir ayi yavrusu var
Hahaha minik ayıcık aç kalmasın sen kilo al boşver:) Ben hala menülere yarım saatte karar veriyorum:)
Bakarsın sana bakıp iştahım açılır:)Yani benle yemek yedigin zamanki oburix halimi mumla ararsin, bu sefer kalkarsin masadan ahahahahaha
O arkadaslarinla ben de tanismak isterim
Bacak agrin icin ayaklarinin altina yastik koyup uzan, bas agrisi icin de en iyisi karanlik ve sessiz bir oda ama ilacsiz gecmiyor benim.
Bizde ya bir sey olursa kaybedersek diye baglanma korkusu var, ne isim dusunduk ne kiyafet aldik.. usg fotolari da herkes buzdolabina falan asar biz dosyaladik.
olacağı varsa olur şekerim kimse engelleyemez. risk her zaman var, 9 ay karnında taşırken de var, sonrasında da var. Kocana da bağlanmaktan korkuyo musun bi gün gider diye?koyver gitsin Ne yazıldıysa o... Bence bebişlerin bizim onlara bağlanmamıza ihtiyaçları var Belki bizi anlamaya başladılar bile. Yerim onları
buzdolabı fikrini de sevdim yaa.. bizim ayıcığı da yapıştırsam mı gidince
Kizlar istah patlamasi yasiyorum, doymuyorummmm
ben dünyanın parasını vermiştim salak gibi :)Benden 9. Haftada istenmişti testler. Tam kan Sayımı, tsh, serbest t3-T4, idrar kültürü falan. Idrar testleri hariç aile hekiminde ücretsiz yaptırmıştım ben.
Canım teşhisin nasıl kondu daha önce bebek mi kaybettin bu yüzden..
bi de alttan niye ölçüyolar üstten ölçülüyosa..acaba alttan daha mı doğru..
Estağfirullah canım daha çok test var. Onları yaptırırsın.ben dünyanın parasını vermiştim salak gibi :)
hiç aklıma gelmedi aile hekimi, zaten kaydımı da yaptırmadım onu da yaptıracağım,
Abur cuburla aran nasil peki??Bak yine icim kiyildi yaaa
Bizim dolap full magnet, usg resmi koyacak yer bile yok :)
Abur cuburla aran nasil peki??
Ya ben de cekirdek, jelibom, patates kızartması, cok az çikolata takılıyorum.. Acikinca elim ayagim tutmuyor. Ama yemek aram 3-4 saat. Yatarken de ac yatiyorum resmen.. yakinda Gece kacamaklarina baslarim.. cevremdekiler sen yakinda.bizi de yersin demeye basladi.Cok fazla yemiyorum bazen gunde bir parca cikolata ya da ufak bir gofret belki..
benim oburluk bildigin adam gibi yeme icmeye dayali, hakkaten oyle acikiyorum ki sanki 8 saattir bir sey yememisim gibi halbuki 2 saat once gayet guzel yemisim..
istah patlamasi olur dedikleri bu olsa gerek, bu sekilde cok kilo alirim ama
Ya ben de cekirdek, jelibom, patates kızartması, cok az çikolata takılıyorum.. Acikinca elim ayagim tutmuyor. Ama yemek aram 3-4 saat. Yatarken de ac yatiyorum resmen.. yakinda Gece kacamaklarina baslarim.. cevremdekiler sen yakinda.bizi de yersin demeye basladi.
Hiç merak etme kıpkırmızı kan olmadıkça hiç bir sorun yok çok normal . Geçen hafta şakır şakır 3 saat kanaması süren biri olarak söylüyorum , doktorum da söyledi açık pembe kahverengi pembe bunlar çok normal . Burun kanar gibi kan gelmedikçe için rahat olsun . Ama yorma kendini ayaklarını yükseğe kaldır uzan ..@Kedilerinefendisi ,Lulinda cok tesekkur ederim.su an bu sozleriniz oyle kiymetli ve sakinlestirici ki. Cok korktum.
4 kilo aldim toplamda simdilik. Sigarayi bırakmanın da kilo aliminda etkisi oldugu kanaatindeyim.Ahahhaa.. ama sen ilk 12 hafta da kilo almistin degil mi? Ben 12 haftada 1 kg aldim, sonraki bir haftada da 1 kg aldim.. sanki her hafta 1 kg ile gidecekmisim gibi duruyor..
abur cubur yerine meyve ye, jelibon falan nedir yaaBen de gecen gun bonibon krizine girip 3 kutu yedim ama sanirim topigin en cok kilo alan anneleri biz olcaz..
kızlar nasilsiniz :) ben de yeni hamis oldum da bisiy sorucam size. ben internet hesabina gore 4+5 hamis gozukuyom.haftaya carsamba ilk muayenemiz var. benim size sormak istedigim felaket idrara sıkışıyorum acaba normal mi. 4 5 dakikada bi tuvaletteyim.ama tuvaletten sonra bile sanki idrara sıkışıgim.bu normal mi??? cevap verirseniz sevinirim sevgilerr
4 kilo aldim toplamda simdilik. Sigarayi bırakmanın da kilo aliminda etkisi oldugu kanaatindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?