Canım benimki rutin oldu mecburiyettenÜstten bakti canim.. inşallah seninki de iyi çıkar.. Bu ölçüm rutin mi acaba?? Benin yeni haberim oldu bu isten..
Dün gece benimde cok baş ağrım vardi ayni sen gibi tulbent sardım buz yaptim.ilac icmemek icin uyumaya calistim.midemde bozulmus bir saat uyuyamadim.tuvalete cikinca biraz rahatladim istifrada ettim snra uyumusum ama sabah kalktigimda devam ediyodu.is yerinde hafifledi birazKizlar 1,5 saattir oyle bir bas agrim var ki anlatamam..parol aldim gecmedi, basima tulbent sardim, buz kompres yaptim, kulak memelerimi ovdum, gozlerime bant koydum yok yani.. kafami vurma istiyorum bir yere..
Canim senin soruna gelecek olursam ben florence nightingale herman isciye gidiyorum. Kendisi cok profesyonel, asla risk almaz ancak bosa vesvese de yaptirmaz.
memorialde figen tasere de gittim, memnun kaldim ondan da.ikisi de cok yogun doktorlar tabi..
Öncelikle çok sevindim canım ve arkasından pes diyorum ya bizim gibi tüp bebek yaptıranların ne kadar hassas ve panik olduğu ortada daha niye işimizi zorlaştırıyorlar hiç anlamıyorum Allah bildiği gibi yapsın böyle art niyetli insanları.Eveet kızlar iyiyiz cok şükür. Servikal uzunluk 5.20 cm. Hunilesme falan Yok. Bas olcumune gore 16+0 göründü. Koca kafali oğlum. Allah aksam akittigim gozyaşlarinin hesabini sorsun.. ben daha da o hastaneye gitmem insallah.. Allah düşürmesin.. desteğiniz ve dualariniz icin teşekkür ederim.
Geçmiş olsun canım. Simdi nasilsin.. toparladin mi biraz??Kizlar gunaydin. Gece berbattim valla pencere acik, basimda buz, buhar makinasi acik halde karanlik ve sessiz bir odada sizmisim.. Tansiyonum 8/4 olmustu, acile gitmeye korktum yanlis bir sey yaparlar diye malumasmakilit orneginde dun gorduk
Kizlar gunaydin. Gece berbattim valla pencere acik, basimda buz, buhar makinasi acik halde karanlik ve sessiz bir odada sizmisim.. Tansiyonum 8/4 olmustu, acile gitmeye korktum yanlis bir sey yaparlar diye malumasmakilit orneginde dun gorduk
Geçmiş olsun canım. Simdi nasilsin.. toparladin mi biraz??
cnm geçmiş olsun. 12 haftayı geçsek atlatıcaz derken her gün yeni birşey çıkıyor. ben de 14 haftanın ortasındayım ama midem hala nanemolla... biz ne zaman içimiz rahat keyifli keyifli alışverişlere çıkıcaz acaba diğer hamileler gibi?... yoksa doğuma kadar böyle mi geçecek...
Amin canm benm inş sonu hayırlı biter daha bana doktor kontrol bile yapmadı inş bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız :)Canım benim dr ilk ikiz olduğunu gördüğü zaman demişti rahim ağzını dikicem diye sonra redüksiyon yapıldıktan sonra rahim ağzı yetmezliğim olduğu bebek tekde olsa dikilmesi gerektiğini söyledi şimdi her hafta kontrole gidiyorum geçen hafta antalyadaki dr gittim o alttan baktı 2.8dedi rahim ağzına sonra eskişehirdeki dr baktı üstten oda 3.7 dedi perşembe yine dr dayım bu sefer ne diyecekler deneme tahtasına döndüm gelen bakıyor giden bakıyor allah sonumuzu hayır etsin
Anladım tatlım inş ölçüm. Icin geç kalmış olmam 26 sinda kanama ile ilgili kontrolüm var doktora gittigimde soracağım burdan da sana yazarım inş sonuçlarımiz guzle çıkar vala doğuma kadar stres hiç bitmeyecek sanırımesilaecrin canim kuzenimin ozel muayenesi var. Hastane doktorlugu yapmiyor. Anlasmali oldugu bi hastane vardir mutlaka cerrahi durumlar icin ama istersen sorabilirim. Aksam konustugumuzda 2.5 cm risk sınırı demisti. Bu sınırı gecerse cerrehi mudahale olur, rahim dikilir dedi. Ondan once sadece takip yapilir dedi.. bilgin olsun.. sen ölçtür bakalim bi kac cm cikacak..
Çok sevindim Allah gönlüne gore versin inşallah ben çıktım ama her aksam seruma devam 16. Haftaya kadar devam edebilir dedi Dr birde gastroenteroloji te görün mide ile ilgili atladigimiz birşey olmasın dedi, serum alırken cilt altına gitmiş elim sisti kocaman oldu sağ elimi kullanamıyoruz çok agiriyorMerhaba Şekerim ya telefonum bozuldu telefon numaraları hep o telefonumda kaldı Cumartesi inşallah tamir olursa alacağım ve internetime kavuşacağım buhaftaiçi giremeyeceğim nete sana kısaca özetleyeyim
Ikili test sonucum iyi çıktı çok şükür Rabbime dün Dr gittik 12+5 cinsiyeti için tahmin Yaparım dedi Erkeğe benziyor biray sonra kontrole gelince netleştiririz dedi
Progestan ve folikasit bıraktırdı. Bebek aspirine devam yeni başladıklarım efa daily Omega ve decavit verdi tok karnına günde birkez çok şükür herşey yolunda
Sen çıktın mı hastaneden inşallah eve geçmişsindir ve iştahın düzelmiştik güzel haberlerini bekliyorum canımcım
Günaydın, ben de aynı durumdayım. Felaket bir baş ağrısı dün geceden beri ve hala devam ediyor. Bir de sol bacağım çok ağrıyor. Havadan mıdır nedir? Azmettim ilaç almamak için ama sanırım bugün dayanamayacağım.Kizlar gunaydin. Gece berbattim valla pencere acik, basimda buz, buhar makinasi acik halde karanlik ve sessiz bir odada sizmisim.. Tansiyonum 8/4 olmustu, acile gitmeye korktum yanlis bir sey yaparlar diye malumasmakilit orneginde dun gorduk
Çok yüksek değil canım endişe etme ve hatta bir başka perinatologdan 2. Görüş al bence. Kimselere güvenilmez oldu. Benim 1,8mm çıkmıştı. Ben Harmony testi yaptırdım. 2/3/4 lüleri yaptırmayacağım. O da çok şükür düşük risk çıktı. Şimdi 20 hafta ayrıntılı ultrason var işte önümüzde. Bir de 16. Hafta kan ve idrar tahlili tekrar istenecekmiş.kızlar günaydın benim ense alınlığı 2,4 çıktı doktor çok az yüksek dedi ama tedbiri elden bırakmayalım dedi ikili test yapıldı.
ikisi ni beraber değerlendirecekmiş.
sizlerin kaç çıktı
lulinda senin kaç çıktı canım..
Çok sevindim Allah gönlüne gore versin inşallah ben çıktım ama her aksam seruma devam 16. Haftaya kadar devam edebilir dedi Dr birde gastroenteroloji te görün mide ile ilgili atladigimiz birşey olmasın dedi, serum alırken cilt altına gitmiş elim sisti kocaman oldu sağ elimi kullanamıyoruz çok agiriyorgeçecek inşallah 2 hafta sonra, yemek yemeye başladım biraz biraz son 20 günüm sonra iyi olacağım bende inşallah :)
bende çok merak ediyorum..her akşam mutlaka kusuyorum yemekten sonra..sabahları aç karnına..hamileliği herşeyi bol bol yiyen dünyayı yemek gören kadınlardan oluştuğunu düşünüyordum :)) ben zayıfladım bile :)cnm geçmiş olsun. 12 haftayı geçsek atlatıcaz derken her gün yeni birşey çıkıyor. ben de 14 haftanın ortasındayım ama midem hala nanemolla... biz ne zaman içimiz rahat keyifli keyifli alışverişlere çıkıcaz acaba diğer hamileler gibi?... yoksa doğuma kadar böyle mi geçecek...
Ben de 28. Haftadan önce alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Zaten büyük parçalar beşik, ana kucağı falan arkadaşlardan var. Ama 12. Haftayı geçtikten sonra hediye alan arkadaşlarım oldu. Bir tulum, bir ceket, birkaç çorap hatta çiş alıştırma donu var oğlumun:)
Annem ve kayınvalidem de kendilerini zor dizginliyor. Beni biliyorlar ama kesin gizli gizli birşeyler yapıyorlardır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?