2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

esilaecrin canim kuzenimin ozel muayenesi var. Hastane doktorlugu yapmiyor. Anlasmali oldugu bi hastane vardir mutlaka cerrahi durumlar icin ama istersen sorabilirim. Aksam konustugumuzda 2.5 cm risk sınırı demisti. Bu sınırı gecerse cerrehi mudahale olur, rahim dikilir dedi. Ondan once sadece takip yapilir dedi.. bilgin olsun.. sen ölçtür bakalim bi kac cm cikacak..

Dün gece benimde cok baş ağrım vardi ayni sen gibi tulbent sardım buz yaptim.ilac icmemek icin uyumaya calistim.midemde bozulmus bir saat uyuyamadim.tuvalete cikinca biraz rahatladim istifrada ettim snra uyumusum ama sabah kalktigimda devam ediyodu.is yerinde hafifledi biraz

opera canım geçmiş olsun. Ben orta sicaklikta bir odada sessiz yatarim basim agriyinca.. migren var bende.. baska da cozumum yok malesef..

Öncelikle çok sevindim canım ve arkasından pes diyorum ya bizim gibi tüp bebek yaptıranların ne kadar hassas ve panik olduğu ortada daha niye işimizi zorlaştırıyorlar hiç anlamıyorum Allah bildiği gibi yapsın böyle art niyetli insanları.

Kizlar gunaydin. Gece berbattim valla pencere acik, basimda buz, buhar makinasi acik halde karanlik ve sessiz bir odada sizmisim.. Tansiyonum 8/4 olmustu, acile gitmeye korktum yanlis bir sey yaparlar diye malum asmakilit orneginde dun gorduk

Geçmiş olsun canım. Simdi nasilsin.. toparladin mi biraz??

kızlar günaydın benim ense alınlığı 2,4 çıktı doktor çok az yüksek dedi ama tedbiri elden bırakmayalım dedi ikili test yapıldı.
ikisi ni beraber değerlendirecekmiş.
sizlerin kaç çıktı
lulinda senin kaç çıktı canım..

cnm geçmiş olsun. 12 haftayı geçsek atlatıcaz derken her gün yeni birşey çıkıyor. ben de 14 haftanın ortasındayım ama midem hala nanemolla... biz ne zaman içimiz rahat keyifli keyifli alışverişlere çıkıcaz acaba diğer hamileler gibi?... yoksa doğuma kadar böyle mi geçecek...

Geçmiş olsun canım. Simdi nasilsin.. toparladin mi biraz??

valla dayak yemiş gibiyim, hala bir ağrı var.. şiddetlenir diye korkuyorum

kendimizi 12. hafta eşiğine şartlamıştık ama gercekten de doğurana kadar bitmicek galiba
alışveriş konusunda da 6. aydan önce hiçbir şey almayı düşünmüyorum ben, temkinli olmak lazım, dün arkadasımla konuştum, bebeğin idrar yolları tıkalıymış 16. haftada gebeliği sonlandırmışlar

Amin canm benm inş sonu hayırlı biter daha bana doktor kontrol bile yapmadı inş bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız :)

Anladım tatlım inş ölçüm. Icin geç kalmış olmam 26 sinda kanama ile ilgili kontrolüm var doktora gittigimde soracağım burdan da sana yazarım inş sonuçlarımiz guzle çıkar vala doğuma kadar stres hiç bitmeyecek sanırım

Çok sevindim Allah gönlüne gore versin inşallah ben çıktım ama her aksam seruma devam 16. Haftaya kadar devam edebilir dedi Dr birde gastroenteroloji te görün mide ile ilgili atladigimiz birşey olmasın dedi, serum alırken cilt altına gitmiş elim sisti kocaman oldu sağ elimi kullanamıyoruz çok agiriyor geçecek inşallah 2 hafta sonra, yemek yemeye başladım biraz biraz son 20 günüm sonra iyi olacağım bende inşallah :)

amanın daha neler duyucaz Allah korusun... Ne biliim biz elimizden geleni yapıyoruz. Artık ne yazıldıysa görücez. Gerisi Allahtan. Allah yavrucakları bize bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşalllah

kendimizi 12. hafta eşiğine şartlamıştık ama gercekten de doğurana kadar bitmicek galiba
alışveriş konusunda da 6. aydan önce hiçbir şey almayı düşünmüyorum ben, temkinli olmak lazım, dün arkadasımla konuştum, bebeğin idrar yolları tıkalıymış 16. haftada gebeliği sonlandırmışlar [/QUOTE]

Günaydın, ben de aynı durumdayım. Felaket bir baş ağrısı dün geceden beri ve hala devam ediyor. Bir de sol bacağım çok ağrıyor. Havadan mıdır nedir? Azmettim ilaç almamak için ama sanırım bugün dayanamayacağım.

Çok yüksek değil canım endişe etme ve hatta bir başka perinatologdan 2. Görüş al bence. Kimselere güvenilmez oldu. Benim 1,8mm çıkmıştı. Ben Harmony testi yaptırdım. 2/3/4 lüleri yaptırmayacağım. O da çok şükür düşük risk çıktı. Şimdi 20 hafta ayrıntılı ultrason var işte önümüzde. Bir de 16. Hafta kan ve idrar tahlili tekrar istenecekmiş.

Ben de 28. Haftadan önce alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Zaten büyük parçalar beşik, ana kucağı falan arkadaşlardan var. Ama 12. Haftayı geçtikten sonra hediye alan arkadaşlarım oldu. Bir tulum, bir ceket, birkaç çorap hatta çiş alıştırma donu var oğlumun:)
Annem ve kayınvalidem de kendilerini zor dizginliyor. Beni biliyorlar ama kesin gizli gizli birşeyler yapıyorlardır:)

cnm çok sevindim yemeğe başlamana. Umarım artık daha fazla üzmez bebiş seni de annesine nefes aldırır artık.

bende çok merak ediyorum..her akşam mutlaka kusuyorum yemekten sonra..sabahları aç karnına..hamileliği herşeyi bol bol yiyen dünyayı yemek gören kadınlardan oluştuğunu düşünüyordum :)) ben zayıfladım bile :)

O arkadaslarinla ben de tanismak isterim
Bacak agrin icin ayaklarinin altina yastik koyup uzan, bas agrisi icin de en iyisi karanlik ve sessiz bir oda ama ilacsiz gecmiyor benim.
Bizde ya bir sey olursa kaybedersek diye baglanma korkusu var, ne isim dusunduk ne kiyafet aldik.. usg fotolari da herkes buzdolabina falan asar biz dosyaladik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…