Ay ciddi misim Allah'ın sevgili kuluymuşsun gercekten.özel hastane bilindik hastane doktoruda iyidir diye insanlar tercih ediyor.sen bilinçli davrandın yatmadin hastaneye baska doktora gittin Allah kimsenin basına vermesinKizlar az once aldigim bir habere gore, Bodrumdaki hamile kizin olayi Acibademde olmus, doktoru da benim doktorummus. Allah kurtardi Beni..
Kizlar az once aldigim bir habere gore, Bodrumdaki hamile kizin olayi Acibademde olmus, doktoru da benim doktorummus. Allah kurtardi Beni..
Ay canm vala allah kurtarmışKizlar az once aldigim bir habere gore, Bodrumdaki hamile kizin olayi Acibademde olmus, doktoru da benim doktorummus. Allah kurtardi Beni..
İnşallah canımcnm çok sevindim yemeğe başlamana. Umarım artık daha fazla üzmez bebiş seni de annesine nefes aldırır artık.
Ben sizi okuyorumBen de seni merak ediyordum, daha iyi olmana sevindim canim..
bak azalarak bitecek zor gunler
:) Allahım ben yiyemiyorum sen doymuyorsunKizlar istah patlamasi yasiyorum, doymuyorummmm
Aaa çok sevindim gözün aydin, bence bu kadar sık eğitmen ve gittikten sonra hala tuvaletin varmış gibi hissetmek normal değilkızlar nasilsiniz :) ben de yeni hamis oldum da bisiy sorucam size. ben internet hesabina gore 4+5 hamis gozukuyom.haftaya carsamba ilk muayenemiz var. benim size sormak istedigim felaket idrara sıkışıyorum acaba normal mi. 4 5 dakikada bi tuvaletteyim.ama tuvaletten sonra bile sanki idrara sıkışıgim.bu normal mi??? cevap verirseniz sevinirim sevgilerr
Valla verilmiş sadakan varmışValla hic ihtimal vermemistim cunku haberde plasentada yirtiktan dolayi yaziyordu.. o cihazlarla anlamamasi imkansiz diye düşünmüştüm megersem yuksek tansiyonu varmis kizin.. ilac kullaniyormus..
Ben sizi okuyorumtakipteyim yani ama sen çok USG ye gidiyorsun diye düşünüyorum azaltmalisin biraz :) ben korkumdan giremiyorum valla hiçbirşey yiyemedigim için gelişimi duracak diye korkuyorum çok
:) Allahım ben yiyemiyorum sen doymuyorsunçok tuhaf birşey bu hamilelik
opera sabah kalktim açliktan ölücem.. elim ayagim titredi kahvalti hazirlamaya sabredemedim.. gözüm karardi.. korktum bu sefer, insülin direnci yada seker mi oldu acaba benim açlık sekerime bile bakilmadi bastan beri.. ne dersin??
Bak sen.. yaa stres yapma sen.. Allah yatdimcisi olsun garibin.. doktor çıkışı haberdar et bizi..Valla seker yuklemesi yapip baktiklarina gore gebelikte bu ihtimal yuksek demek..
Sen doktoruna sor dicem ama doktorun da yok artik
Biz de sabah geldik doktora, doktor trafikte kalmis onu bekliyoruz, bu arada hickira hickira aglayan bir kadin geldi acil, dogumhaneye aliyorlar erken dogum yapiyor sanirim. Ayy cok gerildim !!!
Evet, gerçekten çok şanslıyım. Ama emin ol, siz de çok şanslısınız..Ablama da hep 1 hafta 10 gun onde dediler, gunu bile gevti de sezeryanla aldilar en sonunda, takilma ona..bebisin iyi olmasina sevindim
ne kadar sansli oldugunu ozellikle gecmis sayfalari okursan anlarsin sekerimyabancilik cekmemek icin igne, jel, tupcu gibi kelimeleri serpistir yazilarina olsun bu is
Öncelikle tebrik ederim canım, sağlıkla al bebeğini kucağına.. İlk haftalarda idrara sıkışmak gayet normal. Rahim büyüdüğü için idrar kesesine baskı yapıyor. 1-2 hafta bu durum sürüyor. Sonrasında rahatlıyorsun. Tabii 3. trimesterda yeniden başlıyor sık tuvalete çıkmalar, çünkü bebek büyüdüğü için artık o mesaneye baskı yapmaya başlıyor. Bu normal bir durum. Ama yine de kan şekeri baktırmanda fayda var, şeker hastalığında da sık idrara çıkma görülüyor. Doktor muayenende ister zaten tahlilleri, merak etme..kızlar nasilsiniz :) ben de yeni hamis oldum da bisiy sorucam size. ben internet hesabina gore 4+5 hamis gozukuyom.haftaya carsamba ilk muayenemiz var. benim size sormak istedigim felaket idrara sıkışıyorum acaba normal mi. 4 5 dakikada bi tuvaletteyim.ama tuvaletten sonra bile sanki idrara sıkışıgim.bu normal mi??? cevap verirseniz sevinirim sevgilerr
Onu ben de defalarca sordum, usg ses dalgasi ve hicbir zarari yok, kalp atisi dinlerken isi veriliyor onu ozellikle ilk 8 hafta dikkatli ve az kullanmaya calisiyoruz dedi.Bu sabah yine kontrol var
evet valla herkesin bunyesi farkli tepki veriyor ama ben istah patlamasi dediysem yanlis anlasilmasin, canim pastalar borekler cekmiyor, bildigin midem kaziniyir, peynir ekmek yiyim ama karnimi doyurayim istiyorum halbuki acikmamam gereken bir zamanda
Açlık kan şekeri aile hekiminde ücretsiz ölçtürebilirsin canım.9. Haftada istemişti doktorum benden.opera sabah kalktim açliktan ölücem.. elim ayagim titredi kahvalti hazirlamaya sabredemedim.. gözüm karardi.. korktum bu sefer, insülin direnci yada seker mi oldu acaba benim açlık sekerime bile bakilmadi bastan beri.. ne dersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?