Çok sevindim Allah gönlüne gore versin inşallah ben çıktım ama her aksam seruma devam 16. Haftaya kadar devam edebilir dedi Dr birde gastroenteroloji te görün mide ile ilgili atladigimiz birşey olmasın dedi, serum alırken cilt altına gitmiş elim sisti kocaman oldu sağ elimi kullanamıyoruz çok agiriyorgeçecek inşallah 2 hafta sonra, yemek yemeye başladım biraz biraz son 20 günüm sonra iyi olacağım bende inşallah :)
12.haftada yapılan testlerin mi tekrarını isteyecklermiş 16.haftada,Günaydın, ben de aynı durumdayım. Felaket bir baş ağrısı dün geceden beri ve hala devam ediyor. Bir de sol bacağım çok ağrıyor. Havadan mıdır nedir? Azmettim ilaç almamak için ama sanırım bugün dayanamayacağım.
Çok yüksek değil canım endişe etme ve hatta bir başka perinatologdan 2. Görüş al bence. Kimselere güvenilmez oldu. Benim 1,8mm çıkmıştı. Ben Harmony testi yaptırdım. 2/3/4 lüleri yaptırmayacağım. O da çok şükür düşük risk çıktı. Şimdi 20 hafta ayrıntılı ultrason var işte önümüzde. Bir de 16. Hafta kan ve idrar tahlili tekrar istenecekmiş.
Günaydın, ben de aynı durumdayım. Felaket bir baş ağrısı dün geceden beri ve hala devam ediyor. Bir de sol bacağım çok ağrıyor. Havadan mıdır nedir? Azmettim ilaç almamak için ama sanırım bugün dayanamayacağım.
Çok teşekkürler ben de Migren Hastasıyım ve 2 gündür ağrım var , Melisa ve papatya yağı karışımı da nane yağı ile karıştırınca iyi geliyor bana . Inşallah hafifler ya da olmaz bi dahaCiddi migren atakları olan biri olarak nasıl zor bir şey olduğunu iyi biliyorum. Bir de hamileyken
Lulinda gibi bir sürü kişinin aynı sıkıntıyı yaşadığını biliyorum. Havanın da etkisi olduğu kesin...
Güçlü ağrı kesicili yöntemler bir sürü, keza onlar da bazen işe yaramıyor. Şimdi ilaç da almakta zorlanıyorsunuz, parol zaten kayda değer bir etki sağlamıyor. Umarım çabuk geçer.
Karanlık, sessizlik, uyku, doğru nefes ve temiz hava iyi gelenler ama çoğunlukla tek başına yeterli değil, hele ağrı tam gelmişse uyku hak getire... Doğal destekleri uygulamak belki iyi gelir, zaten biliyor olabilirsiniz, paylaşmak istedim...
Nane Yağı (Mümkünse organik olanları, aktarlarda da diğer alternatifleri var)
Minik pamukla şakaklara, saç diplerine, enseye, hatta burun deliğine (ben ağrının şiddetine göre her yere sürüyorum) sürülebilir. İlk kez kullanıyorsanız azıcık kullanın yakma derecesini öğrenin. Ben bildiğin el kremi gibi yoğun sürüyorum ancak etki ediyor... Yanma hissinin başlaması ile ağrıyı unutturabiliyor. (Üstüne yağlar henüz uçmadan duş iyi gelebiliyor) Bunun pamuğa konulan karabiber kolonyalı versiyonu da var, denedim...! ama karabiber cildi tahriş ediyor o yüzden bana yaramadı...
El masajı Hangi taraf ağrıyorsa o el olmak üzere masaj... (Genel ağrı varsa ben ona Harley'ci kaskı ağrısı diyorum. Tas var gibi olan) her iki ele de yapılabilir. İşaret ve baş parmağın arasındaki perdeli yerin oradaki kasa baskı uygulayarak ovalamak... Acıyacaktır... Ovaladıkça acı da ağrı da azalabiliyor)
Buz kompres başınıza derler ama bu soğuklarda hasta olmamak için uygulanmamalı... Bir havlu üzerine elinizi koyup masaj yaptığınız o perdeli araya bir tanecik buz koyuyoruz. Hangi tarafsa o ele... Eriyene kadar tutuyoruz. Bu da etki ediyor...
Nefes sağ burun deliğini kapatarak sadece sol burun deliğinden derin derin nefes almak... 5-10 dakika bazen etkili olabiliyor. (ben sağ deliği pamukla tıkadığımı biliyorum... Bazen yarıyor bazen atak güçlü ise malum hiç bir şey etki etmiyor)
Tülbent-patates Ağrı geldi mi her şey denenebiliyor. Eskilerin yaptığı bu ikiliyi de denedim. Bazen yarayabiliyor. Soğuk patatesi halka halka birer dilim iki şakağa koyup tülbentle sıkıca sarmak...
Dilerim geldiği gibi gider, bir daha da gelmez... Gelirse de birinden biri size fayda eder.
Kimseler çekmesin gerçekten zor... Geçmiş olsun herkese
Sevgiler
Benden 9. Haftada istenmişti testler. Tam kan Sayımı, tsh, serbest t3-T4, idrar kültürü falan. Idrar testleri hariç aile hekiminde ücretsiz yaptırmıştım ben.12.haftada yapılan testlerin mi tekrarını isteyecklermiş 16.haftada,
daha yeni yaptırmıştık yabir de bu testleri sağlık ocağı yapıyor mu bilgin var mı, ben kızılayda yaptırmıştım bayağı tutmuştu o testler.
Canım teşhisin nasıl kondu daha önce bebek mi kaybettin bu yüzden..Canım benim dr ilk ikiz olduğunu gördüğü zaman demişti rahim ağzını dikicem diye sonra redüksiyon yapıldıktan sonra rahim ağzı yetmezliğim olduğu bebek tekde olsa dikilmesi gerektiğini söyledi şimdi her hafta kontrole gidiyorum geçen hafta antalyadaki dr gittim o alttan baktı 2.8dedi rahim ağzına sonra eskişehirdeki dr baktı üstten oda 3.7 dedi perşembe yine dr dayım bu sefer ne diyecekler deneme tahtasına döndüm gelen bakıyor giden bakıyor allah sonumuzu hayır etsin
Sağolasın canım ama nefes, buz, masaj harici kokulu uygulamalardan çok fena olabilirim. Hala koku hassasiyetim geçmedi:) Hele mis gibi kokular. O sevdiğim mandalinalı kolonyalar falan öldürüyor artık beni.Ciddi migren atakları olan biri olarak nasıl zor bir şey olduğunu iyi biliyorum. Bir de hamileyken
Lulinda gibi bir sürü kişinin aynı sıkıntıyı yaşadığını biliyorum. Havanın da etkisi olduğu kesin...
Güçlü ağrı kesicili yöntemler bir sürü, keza onlar da bazen işe yaramıyor. Şimdi ilaç da almakta zorlanıyorsunuz, parol zaten kayda değer bir etki sağlamıyor. Umarım çabuk geçer.
Karanlık, sessizlik, uyku, doğru nefes ve temiz hava iyi gelenler ama çoğunlukla tek başına yeterli değil, hele ağrı tam gelmişse uyku hak getire... Doğal destekleri uygulamak belki iyi gelir, zaten biliyor olabilirsiniz, paylaşmak istedim...
Nane Yağı (Mümkünse organik olanları, aktarlarda da diğer alternatifleri var)
Minik pamukla şakaklara, saç diplerine, enseye, hatta burun deliğine (ben ağrının şiddetine göre her yere sürüyorum) sürülebilir. İlk kez kullanıyorsanız azıcık kullanın yakma derecesini öğrenin. Ben bildiğin el kremi gibi yoğun sürüyorum ancak etki ediyor... Yanma hissinin başlaması ile ağrıyı unutturabiliyor. (Üstüne yağlar henüz uçmadan duş iyi gelebiliyor) Bunun pamuğa konulan karabiber kolonyalı versiyonu da var, denedim...! ama karabiber cildi tahriş ediyor o yüzden bana yaramadı...
El masajı Hangi taraf ağrıyorsa o el olmak üzere masaj... (Genel ağrı varsa ben ona Harley'ci kaskı ağrısı diyorum. Tas var gibi olan) her iki ele de yapılabilir. İşaret ve baş parmağın arasındaki perdeli yerin oradaki kasa baskı uygulayarak ovalamak... Acıyacaktır... Ovaladıkça acı da ağrı da azalabiliyor)
Buz kompres başınıza derler ama bu soğuklarda hasta olmamak için uygulanmamalı... Bir havlu üzerine elinizi koyup masaj yaptığınız o perdeli araya bir tanecik buz koyuyoruz. Hangi tarafsa o ele... Eriyene kadar tutuyoruz. Bu da etki ediyor...
Nefes sağ burun deliğini kapatarak sadece sol burun deliğinden derin derin nefes almak... 5-10 dakika bazen etkili olabiliyor. (ben sağ deliği pamukla tıkadığımı biliyorum... Bazen yarıyor bazen atak güçlü ise malum hiç bir şey etki etmiyor)
Tülbent-patates Ağrı geldi mi her şey denenebiliyor. Eskilerin yaptığı bu ikiliyi de denedim. Bazen yarayabiliyor. Soğuk patatesi halka halka birer dilim iki şakağa koyup tülbentle sıkıca sarmak...
Dilerim geldiği gibi gider, bir daha da gelmez... Gelirse de birinden biri size fayda eder.
Kimseler çekmesin gerçekten zor... Geçmiş olsun herkese
Sevgiler
Uyku sorunu bende de var. Hiç uyuyamıyorum. Çok sık tuvalete kalkıyordum. O sorunu 1 litre suyu 13.00 kadar içip, sonra 19.00 ye kadar içebildiğim kadar içerek çözdüm. 19.00 Dan sonra içmiyorum. Ben yüzüstü uyuyabilen biriyim normalde. Ama bu aralar her yönü deniyorum. O Yüzden uyku çok bölünüyor. Hamile yastıklarından denemeyi düşünüyorum. Kullanan bulup konuşmak lazım.Gece nasıl yatıyosunuz hep soldan bıktım bacagım agrıdı bi de hep hızursuzluk uyurken ben dönsem eşim korkuyla uyanıyo ikimizde bölük pörçük..
millet nasıl zor şartlarda yaşıyo doğuruyo bilmiyorum ne zormuş..
Yüzüstü hayal oldu..o yastıklardan mutlaka alıcam cok memnunlar biraz karnım büyüsün de zaten eşimi de yere atıp o yastıkla yatcam :) marka tavsiyeniz var mı..Uyku sorunu bende de var. Hiç uyuyamıyorum. Çok sık tuvalete kalkıyordum. O sorunu 1 litre suyu 13.00 kadar içip, sonra 19.00 ye kadar içebildiğim kadar içerek çözdüm. 19.00 Dan sonra içmiyorum. Ben yüzüstü uyuyabilen biriyim normalde. Ama bu aralar her yönü deniyorum. O Yüzden uyku çok bölünüyor. Hamile yastıklarından denemeyi düşünüyorum. Kullanan bulup konuşmak lazım.
Yok canım, daha kullanmadım hiç. Sadece çok büyük o yastıklar. Ben çok çabuk darlanan biriyim. Uyurken sarılırsın flan hiç gelemem. O Yüzden kullanan biri bulup denersem benim için daha iyi olacak.Yüzüstü hayal oldu..o yastıklardan mutlaka alıcam cok memnunlar biraz karnım büyüsün de zaten eşimi de yere atıp o yastıkla yatcam :) marka tavsiyeniz var mı..
Sağolasın canım ama nefes, buz, masaj harici kokulu uygulamalardan çok fena olabilirim. Hala koku hassasiyetim geçmedi:) Hele mis gibi kokular. O sevdiğim mandalinalı kolonyalar falan öldürüyor artık beni.
Uyku sorunu bende de var. Hiç uyuyamıyorum. Çok sık tuvalete kalkıyordum. O sorunu 1 litre suyu 13.00 kadar içip, sonra 19.00 ye kadar içebildiğim kadar içerek çözdüm. 19.00 Dan sonra içmiyorum. Ben yüzüstü uyuyabilen biriyim normalde. Ama bu aralar her yönü deniyorum. O Yüzden uyku çok bölünüyor. Hamile yastıklarından denemeyi düşünüyorum. Kullanan bulup konuşmak lazım.
Valla süper, ben de böyle birşey olsa diye düşünmüştüm:) Bir de masaj masalarında yüz Boşluğu göbekte olsa mesela:) Bir keresinde 7 aylık hamile bir arkadaşımla Olimpos a gitmiştik. Kumu kazıp göbeğine yer yapmıştık. Yüz üstü yatabilmişti. Nasıl mutluydu anlatamam:)Caaaanım mandalinalar kötü kokuyorsa halen evyahlar olsun... Geçecek inşallah kaka kokusuna bile bayılır olacaksın(ız) :))))
Yatak için bir şey diyeceğim ama nerede gördüğümü hiç hatırlamıyorum... Ya bir yurtdışı seyahatinde ya da Çin alışveriş sitelerinde emin değilim. "Aaa birisi akıl etmiş sonunda" demiştim.
Bizim beklenmedik sayılarda gelen misafir olursa diye şişme yatağımız var. Elektrikli 5 dk da çift kişilik yatak olanlardan. Onlardan yapmış birisi... Ortasında da kocaman bir delik var :) Ara aparatı var gerekirse o koyulup ara kapatılıyor. Yüzüstü yatmaya alışkın olan kadınların kurtarıcısı...
Nerede satıldığını hatırlayamadım, aradım bulamadım da ama şöyle bir şey
Çok normal yerleşmeye devam yatmann lazım..Merhaba. Bugun ilk defa pembe su gibi akinti geldi birkaç damla. Disarda marketteydim.hemen eve geldim baktim bir iki dsmla pembemsi akinti. Pecete dilince yeniden olmadi. Tuvalete cikinca da olmadi. Doktoru aradim sakin ol istirahat et dedi.haftsya kontrolum. Bir saat once Bir kez daha uc damla pembe su geldi ayağa kalktığımda. Cok korktum.yasayan oldu mu buna benzer bi durum.
Kan olmadıkça, pembeler, kahveler hep olan seyler. Endişe etme canım.Merhaba. Bugun ilk defa pembe su gibi akinti geldi birkaç damla. Disarda marketteydim.hemen eve geldim baktim bir iki dsmla pembemsi akinti. Pecete dilince yeniden olmadi. Tuvalete cikinca da olmadi. Doktoru aradim sakin ol istirahat et dedi.haftsya kontrolum. Bir saat once Bir kez daha uc damla pembe su geldi ayağa kalktığımda. Cok korktum.yasayan oldu mu buna benzer bi durum.
Sus sus nazar değecek:)Kizlar istah patlamasi yasiyorum, doymuyorummmm
Sus sus nazar değecek:)
Hele yiyip de kilo almıyorsan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?