2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Aynen bende p.tesiden beri daha da kötüyüm. 16.haftayı mı bekliycez benim daha 4 hafta var 14.hafta dedi bana doktorum. Inşallah dediği gibi olur.

Görüştüm harmony için.. 2'li testi yaptırcam ben, doktorum istedi. 10. hafta tamamlandıktan sonra harmony yapılabiliyormuş. Önümüzdeki haftadan sonra kan vereceğim ben de.. 9+3üm.
harmony yaptıracaksan 2 li teste gerek yokki cnm,
bende harmony yaptırmıştım 10+4 iken, doktorum 2 li 4 lü testlere gerek yok demişti , sadece ultrasonda ölçüm yaptı bir de o kadar.

Canım denediğim biseyi paylasmak istiyorum. Dün akşam zencefil çayı içtim. Ardından mide bulantım oldukça hafifledi ve arkasından bir tabak yemek bile yiyebildim. Ama tesadüf oldu diye sabah yazmak istemedim. Ama bu sabah yine aşırı bulantı olunca akşamdan kalan Çayda bikaç yudum içtim. Bu saate kadar birşey yiyemrmiştim ama inan şuan tam doymasamda yiyebildim. Sanırım tesadüf değil iyi geldi bulantım a. Istersen bir dene. Bulantı yüzünden çok içilmiyor ama 3-4 yudum bile yetti diyebilirim.

Benim doktorum da sık çağırmıyor ya beni.. Zararlı falan diye bahsetmedi ama hemen de çağırmadı tekrar. Ama ben evham yapmaya başladım işte bu sefer de.. Şu 3 ay bir çıksaydı hayırlısıyla..

Benimkide çagırmıyor ama ben dayanamayıp erken gidiyorum hep en son bu kadar sık girmen zararlı dedi 3 marta gün verdi nasıl dayancam bilmiyorum ama doktor böyle dediğine göre var mutlaka bildiği sonuçta benim sık gitmem onun işine gelir
Sende bence cagırıldıgın zaman git neolur ne olmaz
Benim 11 gün önce gittigimde sattan 5 gün önde gorunuyordu, en son gittiğimde sata uygun olctu bende panik yaptım tabi önce boyleydi şimdi niye böyle diye, bebegin hareketi kesenin şeklini degiştirebiliyormuş herşey yolunda merak etme etme dedi hatta bu kez kafası bacakları kolları belliydi bacagını kaldırdı, seninle aynıyız şuan bugün 9+4 benimde inşallah saglıkla devam eder.. Senin nasıldı son kontrolde?

harmony yaptıracaksan 2 li teste gerek yokki cnm,
bende harmony yaptırmıştım 10+4 iken, doktorum 2 li 4 lü testlere gerek yok demişti , sadece ultrasonda ölçüm yaptı bir de o kadar.
Canım benim doktorum harmony testine çok rağbet etmediğini söyledi. Onun için 2'li-3'lü testleri yaptırmamı istiyor.

Benim bebeğimin gelişimi gayet iyiydi son kontrolde.. Herşey haftasına uygundu, tüm veriler ölçümler gayet güzel dedi. Doktor ve 2'li test zamanına kadar gelmene gerek yok dedi. Kolları-bacakları çıkmıştı benimkisinin de.. Ama oynatmadı da. Gerçi muayene olalı oldu bayağı.. Ben de 9+4. gündeyim canım bugün.

midem cok yaniyor ya bu aralar ne yersem ananem saclari cikiyordur dedi
Canım bende de çok yanma oluyor , doktorum gaviscon şurup önerdi günde 3 kere 1 ölçek . Ilaçta da yazıyor özellikle hamilelere uygun . 2 gündür çok rahatladım , tavsiye ederim :)

Ben 2 gün önce gittim cnm orda gördüm bende, ınşallah bizde şu 12 haftayı atlatırız hayırlısıyla

Hayırlı olsun çok çabuk belli oluyor artık cinsiyet, ayrıntılı ultrasonda mı belli oldu normal ultrasonda mı??
2 günde 3 doktora gitmek zorunda kaldım aşırı istifra ve bulantı dolayısıyla. Ilk tüp bebek doktorum söyledi. Aynı günün aksami devlet hastanesi acil deki doktor söyledi. Diğerini de devam edeceğim doktorum söyledi ama hepsi ihtimal dedi. 2 si ayrıntılı ultrason du . Devlet Hastanesi malum ama ordada erkek çıkınca kesin heralde dedim tabi yine Allah bilir :)

[TABLE='' class: grid, width: 500'']
[TR]
[TD]
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
Cinsiyeti
[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD] Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2- asmakilit [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3- esilaecrin [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4- sevcanf [/TD]
[TD]Kız [/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]04.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- gyilmaz1982 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7- S sevimli26 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]8- @serap07 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]9- gypsy84 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10- gulsennnn [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]11- tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]12- opera [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]13- O opuntia [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]14- @lostlife [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]15- papatyam83 [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]16- @Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]17- sabirlikiz [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]18- coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]19- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]20- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]21- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]22- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]23- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]24- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]25- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

papatyam83 Bir pipili daha geliyor, hadi bakalım:)
Ben de kontrolden geldim. Bu doktorumuz da kesin erkek dedi. 3 boyutlu gördük bugün. Bütün mal meydandaydı:) Resmen boks yapar gibiydi. 1 dakika durmadı, kıpır kıpır. Artık boy ölçülmeyecekmiş. Kilosu ölçülecekmiş. 114gr olmuş Ali Bey.
Bugun magnezyum tozuna ve kalsiyuma başlattı. Doğuma kadar devam edecekmiş. Bir sonraki muayene de vajinal olarak servikal uzunluğa bakarız dedi. Herşey yolunda çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…