2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Aynen bende p.tesiden beri daha da kötüyüm. 16.haftayı mı bekliycez benim daha 4 hafta var 14.hafta dedi bana doktorum. Inşallah dediği gibi olur.
Valla benimki 16 dedi inşallah senin Dr yanilmiyordur bide benim doktorum gastroenteroloji te git mideyle ilgili anladığımız birşey olmasın dedi

Günaydın kızlar..
akşam yine baş ağrım tuttu, 8'de yattım, gece 3'te uyandım..
Bir daha da uyuyamadım

Günaydın kızlar..
akşam yine baş ağrım tuttu, 8'de yattım, gece 3'te uyandım..
Bir daha da uyuyamadım
Gecmis olsun sekerim. Simdi nasilsin?? Biberiye yagini denedin mi? Azcik parmak uclarina sürüp şakaklarina masaj yapabilirsin.

Kizlar 20. Hafta ayrintili usg icin onerilen unlu doktorlar var, randevulari aylar oncesinden alinan..
bu konuda fikri olan var mi? Kendi doktorunuza mi yaptiracaksiniz?

Kizlar 20. Hafta ayrintili usg icin onerilen unlu doktorlar var, randevulari aylar oncesinden alinan..
bu konuda fikri olan var mi? Kendi doktorunuza mi yaptiracaksiniz?

Ben hiç sormadım o konuyu. Acaba başka bir aletle mi bakılıyor, normal ultrason harici. Bu arada Herman bey iyi o konuda. Zaten perinatolog. Başka bir doktor neden düşündün?

Ben hiç sormadım o konuyu. Acaba başka bir aletle mi bakılıyor, normal ultrason harici. Bu arada Herman bey iyi o konuda. Zaten perinatolog. Başka bir doktor neden düşündün?

Onu bilmiyorum ama atil yuksel adi pek populer. Bir de florencenin usg goruntusune bakiyorum, memorilain yaninda cok flu kaliyor, acibademinki de mesela cok iyi.
tabi doktorun mahareti de onemli ama bilemedim.. bircok forumda ayrintili usgnin onemini falan okuyunca disarda mi yaptirsam diye dusundum..

çoğul gebelikte prof.Dr. Recep Has dediler bende 17 şubatta gidicem..

bulantıların geçti mi canım..?? bende o iştah patlamasını yaşamak istiyorum artık 12. hafta geçsin dediler bekliyorum :))

Benim bulantilarim hep hafif olmustu zaten, cikarmadim mesela hic.. istah patlamam surekli ac gezen birine donusturdu beni.

cogul gebeligin her seyi ozel zaten, her doktor uzmani olamiyor cogul gebeligin. Kendi doktorun disinda biri bu prof degil mi?

kendi doktorumda prof. bu doktoruda doktor olan öğrenci olan arkdaşlarım önerdi randevu almıştım..sonra kendi doktoruma gidince o da bende seni zaten yönlendircektim dedi..

Ben de ayrintili usg icin kalkip antepe gitmek istiyorum. Orda bi doktor varki bu işin piri.. radyolog ozel muayenehanesi var.. ama bakalim belki de istanbula gelirim yanınıza belli de olmaz

cnm peki senin sürekli gittiğin dr kim, ikiz senin sanırım, benim de ikiz, yeditepeye gidiyorum ama bırakıcam medicalpark göztepede bi dr varmış çoğul gebelikte iyi dediler ona devam etmeyi düşünüyorum,

Bulantıların kaçıncı haftada bitti peki? Benim de bulantılarım hafif seyretti. 2-3 gündür de hiç yok desem yeri.. Endişe etmeye başladım bu yüzden. Doktora gidicem, bebeğim iyi mi diye bakmasını isteyeceğim.

Ben de ayrintili usg icin kalkip antepe gitmek istiyorum. Orda bi doktor varki bu işin piri.. radyolog ozel muayenehanesi var.. ama bakalim belki de istanbula gelirim yanınıza belli de olmaz
Kız ne işin var Antep te? Kebap çektiyse canın o ayrı:)
Benim her iki kuzenimde hem takibi, hem doğumu Prof. Rıza Madazlı ile yaptı İstanbul da. Detaylı inceleme ustadı imiş kendisi. Azcık tuzluymuş ama değer diyolla...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…