Maşallah oğluşa maşallah..papatyam83 Bir pipili daha geliyor, hadi bakalım:)
Ben de kontrolden geldim. Bu doktorumuz da kesin erkek dedi. 3 boyutlu gördük bugün. Bütün mal meydandaydı:) Resmen boks yapar gibiydi. 1 dakika durmadı, kıpır kıpır. Artık boy ölçülmeyecekmiş. Kilosu ölçülecekmiş. 114gr olmuş Ali Bey.
Bugun magnezyum tozuna ve kalsiyuma başlattı. Doğuma kadar devam edecekmiş. Bir sonraki muayene de vajinal olarak servikal uzunluğa bakarız dedi. Herşey yolunda çok şükür.
he ben ikisini de yaptıracaksın sandım, tabi harmony testine gerek yok 2 li 3 lü testleri yapalım diyenler de var,Canım benim doktorum harmony testine çok rağbet etmediğini söyledi. Onun için 2'li-3'lü testleri yaptırmamı istiyor.
Çok sevindim cnm. Maşallah Ali Bey e :). Ne güzel işte cnm doğduğunda aldığın kiloları hemen verirsin daha şimdiden durmuyor :) bende dün gördüm doktorum maşallah çok hareketli dedi kalp atışını zor saydıpapatyam83 Bir pipili daha geliyor, hadi bakalım:)
Ben de kontrolden geldim. Bu doktorumuz da kesin erkek dedi. 3 boyutlu gördük bugün. Bütün mal meydandaydı:) Resmen boks yapar gibiydi. 1 dakika durmadı, kıpır kıpır. Artık boy ölçülmeyecekmiş. Kilosu ölçülecekmiş. 114gr olmuş Ali Bey.
Bugun magnezyum tozuna ve kalsiyuma başlattı. Doğuma kadar devam edecekmiş. Bir sonraki muayene de vajinal olarak servikal uzunluğa bakarız dedi. Herşey yolunda çok şükür.
Senin dr tam manyamis hemen birak onu moral vermesi gerekirken su yaptigina bakBenim doktor yine coştu kizlar.. muayeneye girdim, nasil gidiyor dedi.. biraz alttan gelen sancim var dedim.. hani boyle kasilma gibi, rahim büyüdüğü icin olsa gerek dedim.. oooo dedi o zaman o bahsettigin agri varsa yatirmam lazim dedi.. ne ultrason ne bişey, bismillah dedik ilk lafi.. niye dedim, hani artik dusuk tehlikesi gecmisti dedim.. oooo ben 39. Haftaya kadar çok onemserim dedi.. ulatrasonda bakti, bebegim kafasini ölçtü 15+4 hafta dedi.. rahmin yanina bakti.. hunilesme var dedi.. kesin yatmalisin. Burda cikarsin bir anda düşürürsün dedi.. elim ayagim bosaldi.. ultrason goruntusunu aldim ciktim yatış katina.. kafadan 1000 tl ki sgk ile anlasmali hali bu.. kuzenimi aradim istanbulu.. servikal uzunluk kac sm dedi?? E dedin doktor olcmedi ki!! Nasil yani.. oyle işte.. yatirinca ne yapacakmis dedi, depot igne progestan hap.. iyide dedi kuzen hunilesme varsa cerrahi mudehale gerekir, rahim agzi dikilir dedi.. ilaci yok bu işin.. Ultrasondaki görüntü evet hunilesmeye benziyor ama kucuk kasilmalarda da görülür 15 dakka sonra gecer, boyle bi sey de olabilir.. bir gecede de hemen bi sey olmaz dedi.. sanirim bir ozel hastane klasigi.. daha once de yatiricam deyip korkutmustu beni. Dısari cikan bir kanama olmamasina ragmen, ultrasonda gordum deyip yatiracakti, ev yakin deyip yatmamistim. Simdi daha cok korkuttu. 2 doktorla daha görüştüm. Gerek yok dedi. muayenede bebegin hic bir seyine bakmadi.. 30 saniye sürdü.. Sonuç eve geldim. Ne igne ne baska bi sey.. yarin sabah baska bi doktora gitcem.. olmadi basar istanbula kuzene giderimm.. cok uzun oldu ama durumun ozeti bu..
Kızına sevgili alternatifi çok şekerim:) Çoktan seçmeli. Bizimkiler birbirlerini yiyip dururlar Ela sultan içinahhh benim ela kuzum tekmi kalmış oralarda kizlar hayde kiza calisim accikda yahuuuu
Maşallah oğluşa maşallah..opera sesin çıkmıyor nerde kaldin??
Koymadım canım. Basılan pipili değildi:) Ekranda gördük.Lulinda pipili resim mi koydun?? Ben goremedim..
sağol canım yarın tatlı yiyeceğim benim tüp bebek dr erkeğe benziyor dedi ama ben kesinleşmesini bekliyorumTatlı ye canım, acaip hareketli oluyorlar o zaman. Senin de kesin belli olur yarın cinsiyeti.
Vay arkadaş ne erkek ayıymış Kasım Aralık ta döllenenler:) Erkeğe benzetince genelde tutuyor. Hadi bakalım merakla bekliyoruz.sağol canım yarın tatlı yiyeceğim benim tüp bebek dr erkeğe benziyor dedi ama ben kesinleşmesini bekliyorum
Oyy kuzum.. Allah nazarlardab saklasin.. maşallah maşallah..Eki Görüntüle 1412205
Koymadım canım. Basılan pipili değildi:) Ekranda gördük.
Lulinda pipili resim mi koydun?? Ben goremedim..
Kizlar 7. Haftadayim bn ama sabah kalktigimdan beri belim cok agriyo ya normalmidir szce?
cok erken gosterdi kendini, bugun de teyit edildi ya, doktorlar boyle emin konustuklarina gore ortada cok buyuk! Bir kanit var diye dusundum
Hahahaha ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?