2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Maşallah oğluşa maşallah.. opera sesin çıkmıyor nerde kaldin??

Çok sevindim cnm. Maşallah Ali Bey e :). Ne güzel işte cnm doğduğunda aldığın kiloları hemen verirsin daha şimdiden durmuyor :) bende dün gördüm doktorum maşallah çok hareketli dedi kalp atışını zor saydı onun hareketlerini izlemek çok ama çok güzel bir duyguymuş Rabbim bize bu duyguları yaşattığı için binlerce kez şükürler olsun.

Senin dr tam manyamis hemen birak onu moral vermesi gerekirken su yaptigina bak

Maşallah oğluşa maşallah.. opera sesin çıkmıyor nerde kaldin??

kizlar geldimmmmm...
oncelikle sabahki acil dogumdn 25 dakikada geldi doktor, kadinin ikinci normal dogumuymus, ilki zor ama ikinci normal cok koky olur dedi kontrolumuzde her sey sukur yolunda cikti, ense 1,4 mm, sata gore 12+6, usg gore 13+4. Cinsiyeti sordum, bu haftada belli olmaz dedi. Burun kemigi omurga normal dedi. Ben tatli yemeyi unutmustum ama kipir kipirdi. Iliski yasagi kalkti, yumusak yapin ama dedi
Sonra cikista okula kayit yenilemeye gittim ordan da karsi komsumu cagirdim kahveye daha yeni oturdum valla :)

Lulinda oglunun masallah usg goruntulerinden tasiyor pipisi listede arada ne kadar bosluklar var, neden herkes ayni donemlerde ogrenemiyor ki?
Insalah haftayacuma aksami biz de ogrenmis olucezzzzzzz :)

Lulinda pipili resim mi koydun?? Ben goremedim..

cok erken gosterdi kendini, bugun de teyit edildi ya, doktorlar boyle emin konustuklarina gore ortada cok buyuk! Bir kanit var diye dusundum

Kizlar 7. Haftadayim bn ama sabah kalktigimdan beri belim cok agriyo ya normalmidir szce?

bel, karin, kasik, rahim agrisi cok oluyor.. doktora sorsan parol ic der, ben bgn sordum doktora ne zaman korkmaliyim dedim, ilik dus, istirahat ve parolla gecmeyen agri varsa baska seylerin habercisi olabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…