2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Maceraci isimli lanet programda gecen gun antep vardi. yapiştik ekrana.. Allahim adam yedi yedi ama neler neler yedi Yarabbim.. biz antepten buraya geleli 1 sene olmadi.. perişaniz.. doktoruna kebebina gitcem..

cnm peki senin sürekli gittiğin dr kim, ikiz senin sanırım, benim de ikiz, yeditepeye gidiyorum ama bırakıcam medicalpark göztepede bi dr varmış çoğul gebelikte iyi dediler ona devam etmeyi düşünüyorum,
canım ben engin oral a gidiyorum..tüp bebeğide kendisyle yaptık doğumuda Allah nasip ederse onunla yapacağım..tavsiye ederim..ama karşıda oturuyorsun sıkıntı olur mu senin için bilemem..

Endise ne demek bana sor, agri olsa dert olmasa dert.. bulantilarim da senin gibi 2-3 gun olmaz sonra yine olur seklinde gidiyordu.ben de korkup sormustum doktora, cevap: arada kesilebilir tabi ama baska seylerin de habercisi olabilir tabi endiselenmekte haklisniz.. benkm doktor pimpirikli biri, oooo bisey olmaz takma kafana demez yani.. onun icin randevu aralarini uzatmadan git. Kac gunde bir goruyorsun doktoru?

benim komsum da riza madazlida dogurmus pek over kendisni. Bakirkoy acibademde dogurdum demisti sanirim, simdi nerdeymis ?

Nişantaşı nda muayenehanesi varmış. Takipleri orada yapıyormuş. Doğum için istediğin yere geliyor sanırım. Benim kuzen İnternational de doğurmuştu mesela. Sadece muayenesi 500tl yanlız, doğumu düşünemedim:)
Anne adayını bu kadar rahatlatan bir doktor yok diyor bizimkiler de. Ama sezaryenci. Ben normal istediği için gitmedim ona. Ama detaylı ultrason için gidilebilir. Melih Beyciğim de onunla çalışıyormuş zaten.

Peki ayrintili usg muayene ucreti kadar mi? Benim tupcu de prof. Ve international icin 16200 tl demisti, muayenesi 300 tl idi, riza beyi dusunemedim simdi, amerikada dogumla ayni paradir sanirsam hahahah

Kızlar merhaba , ben de 11 . Haftama girdim. Özel bölgeme 2 Yıldır ağda yaptırıyordum. Hatta en son tahmini 4 haftalıkken de yaptırmıştım ki o zaman hamiş olduğumu bilmiyordum, şimdi tekrar yaptırmak istiyorum, bir şey olur mu diye de korkuyorum. Ağda Yaptıran var mı?

Peki ayrintili usg muayene ucreti kadar mi? Benim tupcu de prof. Ve international icin 16200 tl demisti, muayenesi 300 tl idi, riza beyi dusunemedim simdi, amerikada dogumla ayni paradir sanirsam hahahah
Ayrıntılı ultrason fiyatını bilmiyorum. Bu arada dün Güvenç beyle veda edemedim. Kahrolsun bağzı hamilelik hormonları:) Tatlı tatlı 40dk ultrason yapıp konuşunca biz artık başka doktora gideceğiz diyemedim. Bir de bir daha görüşmede şöyle yaparız böyle yaparız deyince:)
Bu arada bizim de cinsel perhiz kalktı ama sevgiliye henüz söylemedim. Maille sormuştum. Saçımı da 20.haftadan sonra boyayabilirmişim. Sen keratin işini öğrendin mi?

O nasıl bir fiyat öyle! Tüpçü prof olmak varmış :))))))))
Lulinda şu Amerika işini ticarete mi çevirsek :)))) Sen Ali'yi doğur ben prosedürleri halledeyim.
Hizmet sektöründe yeni bir soluk yaratıp, bu paraya orada hem doğurur hem yaşarsınız durumu olur :))))

Hahahahaha hadi senin ki bağzı hamilelik hormonu, içinde Ali var malumumuz.
Benimkiler dondurucuda diye bırakıp gidemedimdi ya :)))))))))
Duygusal yaratık oluyoruz demek bazen! :)

Perhiz bitince güzel sofra hazırlarlar genelde, zengin menülü, çeşit çeşit pozisyonlu...
Porsiyon diyecektim porsiyon, fikir zikir durumu olmuş, düzeltmedim hahahaha

40 dk ultrasonmu ? Guwenc bey mi??? Bu adam bnce beni sewmiyo ya oyuzden bnmle cok vakit gecirmek istemiyor tatlim bu arada randewuya sen sabah mi gidiyorsun aksam uzerimi ?

Lulinda adam sizi kacirmamak icin bir sonraki randevuyu kurguluyor hep, bize de yapmisti ama biz bu numaralara gelmedik
Bugun hep rahim agrilarim oldu ama hafif, sizlerin de oluyor degil mi? Agri dediysem dayanilmaz degil, adetin 2. Gunu olan durum gibi .. Ay normal hamile arkadasim var ayda bir kontrole gidiyor bir rahat bir rahat.. Keske ben de kaygilardan kurtulup hamileligin tadini cikartsam :)

Ya bende de var hep agri sızı karisimi bi şey. bi de ben hamileligin tadi nasil cikar onu da bilmiyorum..

Ya bende de var hep agri sızı karisimi bi şey. bi de ben hamileligin tadi nasil cikar onu da bilmiyorum..

Yaa yemin ederim yazarken dusundum ben de, herkes bu kadar evhamli olma hamileligin tadini cikar diyor ben de o gazla yazdim ama sehir efsanesi sanirim bu tadini cikarma

Bende yarin doktora gidicem.ense kalinligi ve ikili test icin kan vericem.simdiden heyecan basladi.ayni zamanda da stres.dediginiz gibi evham olmadan bigun gecmiyo.hayirlisiyla yarini atlatiyim

40 dk ultrasonmu ? Guwenc bey mi??? Bu adam bnce beni sewmiyo ya oyuzden bnmle cok vakit gecirmek istemiyor tatlim bu arada randewuya sen sabah mi gidiyorsun aksam uzerimi ?
Bu sefer 13.30 da gittim. Her saati denemiş olabilirim. 17.00 sonrası pek hali kalmıyor. Sabah ilk seanslarda da fena değil. 12.00 civarı yemek saatine doğru, çabuk bitirmek istiyor olabilir:)
Beni de yeni yeni sever oldu merak etme:) Hamilelik yolunda gittikçe onun da keyfi daha iyi oluyor galiba. Bir de bu kez cinsiyeti görmek için epey uğraştı. Bacak ve kol kemiklerini ölçtü. Renkli doblerle kan akışına baktı. 3D ultrasonla baktı. Bu haftalarda olan rutin kontrollerden bu kadar uzun sürdü galiba.
Normalde en fazla 10-15dk sürüyordu. Başlarda sadece kalp atışı dinleyip, boy ölçüyordu. 5dk falan.

Ben de o sızı hali hep var. Onunla yaşamayı öğrendim, takmıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…