2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar ben agda da yapiyorum, banyoda kese de yapiyorum. Kese isine kocam kiziyor ama kendimi bildim bileli keselenirim ben, yapmazsam kasinti tutuyor. Siz yapiyor musunuz?
12. Hafta itibari ile herkesin birliktelik yasaklari kalkti, av yasagi kalkan balikcilar gibi olduk hahahha bize yumusak sekilde birlikte olabilirsiniz dedi dun sanki fantazi yapicaz hic orali olmuyoruz ama aylar gecti unuttuk biz o isleri

Valla ben yasagi deleli cok oldu cok canim istedi afedersin dyaanamadim.. haftada 1 e fiksledim.. yumusak yumusak.. hahahahah...

Valla kizlar ben 7. Yada 8. Haftada basladim.. ara kanamalarda ara verdim.. ki artik onlarin da kanama olduğundan şüpheliyim.. her zamankinden daha hoş oluyo söyleyim

Dimi çünkü araya koca bir özlem girdi yazık gün ayırımı yoksa bu ay hergün mu derdinden sonra ben 8 haftalik falan ilk denememde beceremedim Dr dan dahada izin çıkmaması ya çok kasildim ama Dr tamam diyince ooo pek tatlı

Hahahaha aynen ya biz de bacı kardaş olduk. Zaten bebeği sevişerek yapamadık bari arada ayran içip ayrı düşmeyelim yahu:)

Evet yaa, seviserek degil bardaktan bugunlere geldik :) Lulinda herkes eski gunlere donmus sen hala hamile yastigi alayim diyorsun, kocan emekliligini isteyecek

Evet yaa, seviserek degil bardaktan bugunlere geldik :) Lulinda herkes eski gunlere donmus sen hala hamile yastigi alayim diyorsun, kocan emekliligini isteyecek
Valla ya, ben öyle bir şey yaptığımızı unutmuşum bile. Yanlız o yastık da işin içine katılabilir sanki, çok alengirli birşey ya, Hahaha
Bu arada Fulya Dan aradılar. Yogaya yer açılmış. Yarın oraya gidiyorum.

Ben fulyayi hic aramamistim yaa keske ben de yazdirsaydim adimi.. 14 dolunca git dedi doktor haftaya baslayabilicem ben. Beni de memorialden aradilar, cuma gunku randevuyu persembeye aldilar, doktor izin alacakmis, kocama falan soylemeden gideyim diyorum cinsiyet belli olacak ya

Yarın ara bence. Yer varsa haftaya gelirsin. Olmazsa Maslak ta da yer olabilir. Ama orası çok küçük bir salon ve kalabalık. Yarın Fulya ya da bakayım karar veririm ben de nereye gideceğime.
Bizimki habersiz gittim diye az-çok trip yaptı haberin olsun:) Ama sürpriz güzel oluyor bence. Benim bir sonraki randevum 2 Mart ta.

Tamam yarin ararim fulyayi, sen de gitmisken bir sorarsan sevinirim
Persembe zaten esim derste olacak istese de gelemez en iyisi surpriz yapmak..
hadi ben yatiyom artik, yarin gorusuruz

herkese slm bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir sıkıntı yok ikili test de normalmiş. 12+5 olmuşuz bir de cinsiyeti için kesin olmamakla beraber dedi sonra da %90 dedi o nasıl oluyorsa:) erkekmiş. Bir erkek haberi de benden Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Benim için bir önemli haber de bütün ilaçları bıraktım sadece vitaminle devam edecekmişim çok şükür.

Hadi gözün aydın. Ilaçları bırakmak çok iyi hissettiriyor gerçekten.
Senin tahmini doğum tarihin nedir? Ona göre ekleyeyim listeye seni de.

Vuhuuuuuu bi oglan dahaaaaa.... Ela hanim topigin tek cicegi.. makina mühendisliği sinifi gibi oldu topik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…