Valla ben yasagi deleli cok olduKizlar ben agda da yapiyorum, banyoda kese de yapiyorum. Kese isine kocam kiziyor ama kendimi bildim bileli keselenirim ben, yapmazsam kasinti tutuyor. Siz yapiyor musunuz?
12. Hafta itibari ile herkesin birliktelik yasaklari kalkti, av yasagi kalkan balikcilar gibi olduk hahahhabize yumusak sekilde birlikte olabilirsiniz dedi dun sanki fantazi yapicaz hic orali olmuyoruz ama aylar gecti unuttuk biz o isleri
Valla ben yasagi deleli cok olducok canim istedi afedersin dyaanamadim.. haftada 1 e fiksledim.. yumusak yumusak.. hahahahah...
Hahahaha aynen ya biz de bacı kardaş olduk. Zaten bebeği sevişerek yapamadık bari arada ayran içip ayrı düşmeyelim yahu:)Bu is bu haftasonu bitecek ulenhaftasonu buralarda goremezseniz merak etmeyin
Hahahaha aynen ya biz de bacı kardaş olduk. Zaten bebeği sevişerek yapamadık bari arada ayran içip ayrı düşmeyelim yahu:)
Valla ya, ben öyle bir şey yaptığımızı unutmuşum bile. Yanlız o yastık da işin içine katılabilir sanki, çok alengirli birşey ya, HahahaEvet yaa, seviserek degil bardaktan bugunlere geldik :)Lulinda herkes eski gunlere donmus sen hala hamile yastigi alayim diyorsun, kocan emekliligini isteyecek
Valla ya, ben öyle bir şey yaptığımızı unutmuşum bile. Yanlız o yastık da işin içine katılabilir sanki, çok alengirli birşey ya, Hahaha
Bu arada Fulya Dan aradılar. Yogaya yer açılmış. Yarın oraya gidiyorum.
Yarın ara bence. Yer varsa haftaya gelirsin. Olmazsa Maslak ta da yer olabilir. Ama orası çok küçük bir salon ve kalabalık. Yarın Fulya ya da bakayım karar veririm ben de nereye gideceğime.Ben fulyayi hic aramamistim yaa keske ben de yazdirsaydim adimi.. 14 dolunca git dedi doktor haftaya baslayabilicem ben. Beni de memorialden aradilar, cuma gunku randevuyu persembeye aldilar, doktor izin alacakmis, kocama falan soylemeden gideyim diyorum cinsiyet belli olacak ya
Hadi gözün aydın. Ilaçları bırakmak çok iyi hissettiriyor gerçekten.herkese slm bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir sıkıntı yok ikili test de normalmiş. 12+5 olmuşuz bir de cinsiyeti için kesin olmamakla beraber dedi sonra da %90 dedi o nasıl oluyorsa:) erkekmiş. Bir erkek haberi de benden Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Benim için bir önemli haber de bütün ilaçları bıraktım sadece vitaminle devam edecekmişim çok şükür.
Vuhuuuuuu bi oglan dahaaaaa.... Ela hanim topigin tek cicegi.. makina mühendisliği sinifi gibi oldu topik..herkese slm bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bir sıkıntı yok ikili test de normalmiş. 12+5 olmuşuz bir de cinsiyeti için kesin olmamakla beraber dedi sonra da %90 dedi o nasıl oluyorsa:) erkekmiş. Bir erkek haberi de benden Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Benim için bir önemli haber de bütün ilaçları bıraktım sadece vitaminle devam edecekmişim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?