2015 anneleri ve anne adaylari :)

Tatlim vardir herseyde bir hayir,guzel.dusunelim guzelim guzel olsun insalalh...umudunu kaybetmeeee bebisin belki gec dollenmeyle gelirrr
şu an tek tesellim o zaten canım geçen ay da 32. günde çatlamıştı demekki beni yine uzuuun bir adet döngüsü bekliyor doktorumumu değiştirsem diye düşünüyorum yoksa hiç mi gitmesem

[QUOTE="annensenicoksevecek, post: 38691308, member: 622419 iğne kullandınmı peki canım. adetin ne zaman ?[/QUOTE]
Yok canim 12. gun kontrole gittin 18,5 mm di yumurtam doktora dedim igne verecek misiniz yok dedi iyi gorunuyor her sey akisina birakalim dedi

[QUOTE="annensenicoksevecek, post: 38691308, member: 622419 iğne kullandınmı peki canım. adetin ne zaman ?
Yok canim 12. gun kontrole gittin 18,5 mm di yumurtam doktora dedim igne verecek misiniz yok dedi iyi gorunuyor her sey akisina birakalim dedi[/QUOTE]
Adetim de 12 ocak canim

Canim pko mu vardi sende
bilmiyorum canım ultrasona göre yok ama hiç hormon tahlilide istemedi doktorum ultrasonda görünmeyebilir mi acaba? geçen ay da çok geç yumurtladım bu ay da öyle olacak gibi normalde düzenliydi adetim

bilmiyorum canım ultrasona göre yok ama hiç hormon tahlilide istemedi doktorum ultrasonda görünmeyebilir mi acaba? geçen ay da çok geç yumurtladım bu ay da öyle olacak gibi normalde düzenliydi adetim
Canim kucuk kucuk buyuyemeyen cok sayida yumurta genelde pko belirtisidir ama belki seninki klomenden kaynaklanmistir ..benim de onceden bir suru yumurtam oluyordu buyuyemiyordu cok sayida olmasi engelliyor buyumesi bazen bu ay klomen oncesi yumurtlama baskilayici bi ilac verdi doktor sonra klomene basladim bir tanr yumurtam oldu ve guzel buyudu..bence hormon testlerini de yaptir canim doktor ilk once istemeliydi hatta bence degistir doktorunu canim .

inşallah canımm
Yok canim 12. gun kontrole gittin 18,5 mm di yumurtam doktora dedim igne verecek misiniz yok dedi iyi gorunuyor her sey akisina birakalim dedi
Adetim de 12 ocak canim[/QUOTE]

anladım canım. Tamam bakalım. iğne yoksa sen gün aşırı ilişkiye devam et :) benim de 15 ocak. ben iğnemi 1 ve 2 ocak da vurundum.

o ilacın adı neydi canım niye hormon testi yaptırmadı bende anlamadım adetin 3. günü kendim isteyip yaptırayım bari geçen ay yoktu o küçükler bu ay klomenle oldu galiba bir de bir sürü incir yedim aynı anda büyüyemediler diye düşünüyorum

Provera adinda bir hap canim ama ben yurt disindayim galiba bu isimle yok turkiyede..seninkiler yeni olustuguna gore pko degildir canim ama yine de iste yaptir hormon tahlilini canim..ayrica inciir yaramadi bence sana bazilarinda kiste yol aciyormus cok sayida yumurta olusturdugu icin ayrica sogan kuru de yumurtlamaya yardimci, hepsi bir arada olunca cok sayida yumurta olusup buyuyemedi demek ki..bence sadece klomen kullan canim basta, ilk kontrolde fazla buyuyememisse yine yumurtan incir kuruyle takviye yaparsin

Adetim de 12 ocak canim

anladım canım. Tamam bakalım. iğne yoksa sen gün aşırı ilişkiye devam et :) benim de 15 ocak. ben iğnemi 1 ve 2 ocak da vurundum.[/QUOTE]
Igne vurulunca Iliski takvimi belli oluyor canim iyii oluyor o acidan ama bizde en son adetin 16. gunu birliktelik oldu sonrasinda kasiklarima agri girdi ben de biraktim dollenme olduysa zarar vermeyeyim diye insallah tutmustur ..sen degerlendir bugunleri tam zamani hadi ins. Guzel haberler veririz buay :)

anladım canım. Tamam bakalım. iğne yoksa sen gün aşırı ilişkiye devam et :) benim de 15 ocak. ben iğnemi 1 ve 2 ocak da vurundum.
Igne vurulunca Iliski takvimi belli oluyor canim iyii oluyor o acidan ama bizde en son adetin 16. gunu birliktelik oldu sonrasinda kasiklarima agri girdi ben de biraktim dollenme olduysa zarar vermeyeyim diye insallah tutmustur ..sen degerlendir bugunleri tam zamani hadi ins. Guzel haberler veririz buay :)[/QUOTE]

ben değerlendiriyorum canım. zaten iğne saatleri filan bitti. tutunnmussa tutunur artık. 3. gün bitti işte. 3 gün sonra rahime yapışır b-hcg salgılanır. bakalım 3 gün sonra belirtiler ne olacak.

ben değerlendiriyorum canım. zaten iğne saatleri filan bitti. tutunnmussa tutunur artık. 3. gün bitti işte. 3 gün sonra rahime yapışır b-hcg salgılanır. bakalım 3 gün sonra belirtiler ne olacak.[/QUOTE]
Ins. Canim bebislerimizin haberlerini dort gozle bekliyoruz tabi sıkı sıkı tutunsunlar birakmasinlar annelerini.Benim bir hafta kaldi yumurtlama gunu gibi akintim basladi ve adet olacakmis gibi agri....insallah bebebege isarettir ya aklim hep orda

ben değerlendiriyorum canım. zaten iğne saatleri filan bitti. tutunnmussa tutunur artık. 3. gün bitti işte. 3 gün sonra rahime yapışır b-hcg salgılanır. bakalım 3 gün sonra belirtiler ne olacak.
Ins. Canim bebislerimizin haberlerini dort gozle bekliyoruz tabi sıkı sıkı tutunsunlar birakmasinlar annelerini.Benim bir hafta kaldi yumurtlama gunu gibi akintim basladi ve adet olacakmis gibi agri....insallah bebebege isarettir ya aklim hep orda[/QUOTE]

inşallah canım inşallahhhh tez vakitte öğrenelim bebişlerimizi

o zaman artık incire devam etmiyim dimi canım rahat bırakırsam büyür belki kendi halinde geçen ay geç çatladı diye bu ay ne duyduysam yaptım sabırsızlık işte sanki hepsini yapınca oluverecek gibi geliyor insana

Birak canim devam etme senin durumunu yasayan biri vardi o da iincir kuru yapmis buyuyememisti yumurtalar birakinca buyumustu doktoru da incir baskilamis buyumesini demis.. insallah gec de olsa buyur catlar bebis de tutunur

Birak canim devam etme senin durumunu yasayan biri vardi o da iincir kuru yapmis buyuyememisti yumurtalar birakinca buyumustu doktoru da incir baskilamis buyumesini demis.. insallah gec de olsa buyur catlar bebis de tutunur
inşallah canım çok teşekkür ederim desteğin için sizin güzel haberlerinizi alalım gerisi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…