Hayırlısı tatlım ben de olacağım sanırım.adet oldum canım ya. hayırlısı diyorum
Canim uzun zamanfir girmedimm ve bende klomene baslicam. Pko varmis bende yumurtam yavas buyuyormus .sen bana umut olmustun klomen konusunda insallah benimde yuzum guler senin gibi mujdemi verie rabbim opuyorum seni allaha emanet olllTamam canim yarin kendi dokyoruma gidicem o gorur insallahh
Bende seni merak ediyordum canim sakin pkoyu yumurtanin yavas buyumesini dert etme klomen kesinlikle etkili oluyor birde inofolic diye bir ilac var hem folik asit hem pkolular icin bi madde var icinde yumurtanin kaliteli olmasini sagliyor onu doktoruna danis istersen birde daha once denemediysen sogan kurunu dene canimmmCanim uzun zamanfir girmedimm ve bende klomene baslicam. Pko varmis bende yumurtam yavas buyuyormus .sen bana umut olmustun klomen konusunda insallah benimde yuzum guler senin gibi mujdemi verie rabbim opuyorum seni allaha emanet olll
Evet tatlim bana onu da verdi onu gecen hafta basladi . adet oldum ve Bugun gittim doktora c tesi baslicam klomene sabah aksam 1 tane olarak. insallah etkili olur kaliteli yumosum olur ve saglikli bebisle sonuclanir.simdi gunde 1inofolic,gunde 2 glifor kullaniyorum ve simdide klomene baslicam cok heycanliyim anlatamamBende seni merak ediyordum canim sakin pkoyu yumurtanin yavas buyumesini dert etme klomen kesinlikle etkili oluyor birde inofolic diye bir ilac var hem folik asit hem pkolular icin bi madde var icinde yumurtanin kaliteli olmasini sagliyor onu doktoruna danis istersen birde daha once denemediysen sogan kurunu dene canimmm
olacak canımmm yürekten inanıyorum ve dua ediyorum yum. takibi yapacak mı peki?Evet tatlim bana onu da verdi onu gecen hafta basladi . adet oldum ve Bugun gittim doktora c tesi baslicam klomene sabah aksam 1 tane olarak. insallah etkili olur kaliteli yumosum olur ve saglikli bebisle sonuclanir.simdi gunde 1inofolic,gunde 2 glifor kullaniyorum ve simdide klomene baslicam cok heycanliyim anlatamam
Evet canim ctesi baslicam klomene persembe gunu gel takibe baslicam uygun zamani ben soylucem dedi. Bu ay olmazsa olumsuz dusunme en az iki uc ay duzenli tedavi ve takip gerekiyor dedi bu ay olmazsa onumuzdeki aylar dedi . Cunku pko biraz fazlaymis bende kilodan dolayi.ama nedense cok umutluyum ve klomen tedavisini diyince doktorum aklima hemen sen geldin.olacak canımmm yürekten inanıyorum ve dua ediyorum yum. takibi yapacak mı peki?
amin canımm inşallah sen de ilk klomende müjdeni alırsın eğer doktorun takipte de gelişmiş yumurtan yok derse kafana takma yine de çalışmaları sıkı tutEvet canim ctesi baslicam klomene persembe gunu gel takibe baslicam uygun zamani ben soylucem dedi. Bu ay olmazsa olumsuz dusunme en az iki uc ay duzenli tedavi ve takip gerekiyor dedi bu ay olmazsa onumuzdeki aylar dedi . Cunku pko biraz fazlaymis bende kilodan dolayi.ama nedense cok umutluyum ve klomen tedavisini diyince doktorum aklima hemen sen geldin.Senin cunku supriz olmustu rabbim banada bu mujdeyi nasip eder ins sana mutlaka haber edecegim
İnsallahh aynen oyle yapcam ama insallah yolunda gide . Sonu bebis olsundaamin canımm inşallah sen de ilk klomende müjdeni alırsın eğer doktorun takipte de gelişmiş yumurtan yok derse kafana takma yine de çalışmaları sıkı tut3 günde 1 mesela.. hayırlısıyla gelecek bu bebiş bu ayy
daha gitmedim canım p.tesi randevum inşallah duyarım yaa duyamazsam diye içim içimi yiyorİnsallahh aynen oyle yapcam ama insallah yolunda gide . Sonu bebis olsundasenin nasil gidiyor bakim kalp atisini duydun muu
Duyarsin tatlim,benim dusuk olan gebeligimde doktor kalp atisi duyulmazsa 9haftaya kadar bekliyoruz demistir yoksa kurtaj demisti ama ben keseyi gormustum sonraki hafta bebegi goremeden kalp atisini duyamadan dusuk basladi malesef .mevlam yeniden nasip eder ins. Guzel haberlerini bekliyorum canimmdaha gitmedim canım p.tesi randevum inşallah duyarım yaa duyamazsam diye içim içimi yiyor
daha gitmedim canım p.tesi randevum inşallah duyarım yaa duyamazsam diye içim içimi yiyor
Caniimmm nasilsinn bebisini gordun mu bakimdaha gitmedim canım p.tesi randevum inşallah duyarım yaa duyamazsam diye içim içimi yiyor
Oh masallah masallah canimm cok sevindim insallah bebis gelecek bu ay.. p.tesi kontrolum vardi gordum cok sukur minik kalbinide duydum tam 8 haftalik dedi insallah sorunsuz gecer kalan haftalar.. kuru incir ye aralarda canim catlamaya yardimciymis guzel habelerini bekliyorumCaniimmm nasilsinn bebisini gordun mu bakimbenimde guzel haberlerim var bugun kontrole gittim ve 16 ve 18 mm ikitane yumosum varmis cok guzel dedi.on gun boyunca gunasiri iliski onerdi Allahin izniyle pesinden gelirim bendeee bana cok umut oldun insallah bosa cikarmaz mevlam
Ah canim oyle rahatlatiyorsun ki beni insallah cok istiyorum bende..internetten bebek kalp atisini seyrettim gecen aksam Allahim nasil guzel bir nimettir bu nasil bir sevicntir gumbur gumburler ..baskasinin bebeginin kalp atisi bile beni nasil sevince boguyor kim bilir insanin kendi evladi nasil tatli gelir.allahim kucagina almayi banada pesinden hamis olarak gelip kucagimiza almayi nasip etsin canim yaOh masallah masallah canimm cok sevindim insallah bebis gelecek bu ay.. p.tesi kontrolum vardi gordum cok sukur minik kalbinide duydum tam 8 haftalik dedi insallah sorunsuz gecer kalan haftalar.. kuru incir ye aralarda canim catlamaya yardimciymis guzel habelerini bekliyorum
Gozun aydin canimm bende keseyi gordugum gun doktor ev adresini istedi heyecandan verememistim :)Biz bugün ilk defa bebeğimizi gördük0,52 cm 2 hafta sonra yine dr kontrolümüz var...Benim gibi bebişini görüpte dr odasında çantasını falan unutan oldu mu acaba? ben herşeyimi dr odasında unutup sadece ultrason fotoğrafıyla çıkan biriyim ...Kalp atışını duysam neler olur acaba düşünemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?