2015 Aralık anneleri burayaaa :)

merhaba arkadaşlar,
Bende Bursa dan katılıyorum aranıza. Kısmetse öngörülen tarih 14 aralık annesi olacağım yönünde. 7+2 hamileyim. ilk doktora gittiğimizde 4 haftalıktım ve kesem 5MM olarak gözüktü 6.haftada kalp atışlarını duyduk kesem 13MM bebeğim 3,9mm olmuştu bile :) en son gittiğim kontrolümde bebeğim 5,98mm 'di. Rentıp Selim Akgüne gidiyorum ve çoook memnunum.

Ayyy cnm mrb bende bursa kese ne erken görünmüş masaallah sağlıkla l kucağına inş

Evet
Aaaa cnmm ben intten adresine bakayım ozaman kese falan ordamı baktırdın ultrasonla peki ben gittiğimde muayne ücreti 100 liramı vericem sanaa cooookkkk sorularım olcak
Evet orda baktirdim. Normalde 100 tl diye duydum muayene ucretini. Ama benden bebegi ilk gordugumde 50 aldi. Daha once de ilk randevuda 50 almisti. Anladigim kadariyla taptigi ise gore hakettigini dusundugu parayi aliyor. Herkes de oyle diyor. Bursanin neresinde oturuyosun cnm yakin miyiz acaba

Selam kizlar ay ben gözümü acamiyorum yemek yaniyodu az kalsın uyuyakalmışım iki arada bi derede benim bebis uykucu olacak galiba inşallah bana çeker bu konuda sizde de var mı sınırsız uyku isteği? ?

Osmangazi cnm demirtaş ta

cnm ben diyetisyene gittim hamileler içinde diyet veriyorlar normal diyetler gibi değil ama mesela her sabah 1 tane yumurta mutlaka yenecek peynir kesin yenecek 5 6 adet zeytin 3 dilim çavdar bol yeşillik öğlen yoğurt mutlaka yenecek ara öğünlerden bir tanesinde ayran akşam yatmadan mutlaka süt içilecek.hamileyim diye hamur işleri abur cumur vs abanma bol protein al meyve tüket haftada bir balık et tavuk tüket sebzeyi zaten söylemiyorum.günde 1 öğün sebze vs isterseniz ilk 3 aylık listemi atarım size

Selam kizlar ay ben gözümü acamiyorum yemek yaniyodu az kalsın uyuyakalmışım iki arada bi derede benim bebis uykucu olacak galiba inşallah bana çeker bu konuda sizde de var mı sınırsız uyku isteği? ?
benim 7+4 hiç bişiycikler yok bende ya normalmi bilemedim ama :) azıcık aç kalınca midem dönüyo 1 2 kere progestondan dolayı tansiyonum düştü ayağa kalkamadım onun dışında bişiycikler yok

Cnm sana zahmet atar mısın buraya listeni bizde sağlıklı gideriz sayende

Lutfen
Lutfen canim,.liste atarsan cok sevinirim :)

P
benim 7+4 hiç bişiycikler yok bende ya normalmi bilemedim ama :) azıcık aç kalınca midem dönüyo 1 2 kere progestondan dolayı tansiyonum düştü ayağa kalkamadım onun dışında bişiycikler yok
Progestan bana da dokunuyo sanki. Gunde 3 ogun iciyorum senin de oyle mi

Ben 2.5 yıldır bekliyorum o kadar çok istiyordum ki anlatamam. Ben de her sabah annem yaşıyor musun diye uyanıyorum. Sonra ben elimden geleni yapıyorum Allahım yavrum sana emanet diyorum. Kötü şeyleri de sıkça anmamak lazım pozitif olmakta fayda var

Merhaba arkadaşlar.
4+4 günlükken test yaptırdım 2112 çıktı değerim. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah.

O ne ki? Gaziosmanpaşa hastanesi telefonda 80tl dedi bana. Sgk indirimi bile olsa gidip de o hastanede test yaptırılır mı?
Gittim 25tl ye başka bir özel hastanede yaptırdım.
Soyguncu hepsi bunların. Bir de bunun taraması falan var.
Bu tip testlerin parasız olması lazım. Şimdi bir dolu zorunlu test yaptırcam. Sağlık ocağında yaptırılamayacak olanlar var sonuçta.

Günaydın kizlarr!! Herkese musmutlu ağrısız bulantısız sağlıklı hayırlı günler dileyip okula kaciyorummm
nöbet manyağı olup gelicem bugun

paylasırsan cok sevınırım en azından fikir olur cnm,, bende hafta sonu kontrole gıdeceğim kısmetse, nelerle karşılacağım merak içerisindeyim:) ilgine teşekkür ederim
sürekli konusaşacağız seninle anlaşılan:)

Cnm sana zahmet atar mısın buraya listeni bizde sağlıklı gideriz sayende
tamam cnm atayım bu ilk 3 aylık hamileler için ondan sonra değişiyor ben 7+5 haftalık gebeyim bunu 3 ay dolana kadar kullanıp ikinci 3 aylık listem için tekrar gideceğim

Eklentiler

• diyet liste.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 121
  • diyet meyve.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…