rica ederim cnm ne demek herzaman elinden geldiğince yardımcı olurum sen kaç haftalık gebesinpaylasırsan cok sevınırım en azından fikir olur cnm,, bende hafta sonu kontrole gıdeceğim kısmetse, nelerle karşılacağım merak içerisindeyim:) ilgine teşekkür ederim
sürekli konusaşacağız seninle anlaşılan:)
rica ederim cnm ne demek herzaman elinden geldiğince yardımcı olurum sen kaç haftalık gebesin
canım ben günde 1 defa yatmadan içiyorum onuda dokunuyor diye doktorum vajinadan koyabilirsin dedi.o çok ağır acaba sen yanlış anlamış olabilirmisin yada eczane yanlış yazmış olabilirmi? bir sor derimP
Progestan bana da dokunuyo sanki. Gunde 3 ogun iciyorum senin de oyle mi
ilk 3 aydan büyüksen yapma canım bu ilk 3 aylar içinCnm sana zahmet atar mısın buraya listeni bizde sağlıklı gideriz sayende
ilk 3 aydan büyüksen yapma cnmLutfen
Lutfen canim,.liste atarsan cok sevinirim :)
tamam cnm atayım bu ilk 3 aylık hamileler için ondan sonra değişiyor ben 7+5 haftalık gebeyim bunu 3 ay dolana kadar kullanıp ikinci 3 aylık listem için tekrar gideceğim
rica ederim cnm sen kaç haftalık gebeydinteşekkürler gls1987,
rica ederim cnm ne demek herzaman elinden geldiğince yardımcı olurum sen kaç haftalık gebesin
Ayy kuzumm allah sağlıklı shatlı kucağımıza almayı nasip eder inşallah 3 5 güne kalp atışlarını duyarsın :) bende 6 hafta 3 gün 4 günken duymuştum :)saolasın cnm :) bu gün kısmetse tam 6 haftalık olduk teyzesi :)
yalnız değilsin melic38bende tontiş anne adaylarındanım aynen göbeğim hep vardı zaten kısmet bakalım inşallah allahın izniyle sağlıkla bebişlerimize fayda sağlayarak tamamlarız bu süreci
dr klioyla ilgili birşey söyledi mi, yemen yememen gereken gibi söyledikleirnin dışında.. bu konuda fikir alışverişinde bulunabilirsek sevinirim, kilolu olduğum için endişeliyim çok ya bebğime birsey olursa ya yanlış birsey yaparsam gibi sorular sürekli kafamda
öğrendiğimden beri tatlı makarna pilav hamur işleri çıktı hayatımdan umarım böyle devam eder sorun olmaz
çok yeni daha çok sey öğrenmek istiyor insan..
cnm ben diyetisyene gittim hamileler içinde diyet veriyorlar normal diyetler gibi değil ama mesela her sabah 1 tane yumurta mutlaka yenecek peynir kesin yenecek 5 6 adet zeytin 3 dilim çavdar bol yeşillik öğlen yoğurt mutlaka yenecek ara öğünlerden bir tanesinde ayran akşam yatmadan mutlaka süt içilecek.hamileyim diye hamur işleri abur cumur vs abanma bol protein al meyve tüket haftada bir balık et tavuk tüket sebzeyi zaten söylemiyorum.günde 1 öğün sebze vs isterseniz ilk 3 aylık listemi atarım size
SAOL CANIM BENDE BAŞLARIM BUĞÜN İNŞALLAHBen 2.5 yıldır bekliyorum o kadar çok istiyordum ki anlatamam. Ben de her sabah annem yaşıyor musun diye uyanıyorum. Sonra ben elimden geleni yapıyorum Allahım yavrum sana emanet diyorum. Kötü şeyleri de sıkça anmamak lazım pozitif olmakta fayda var
Ayy kuzumm allah sağlıklı shatlı kucağımıza almayı nasip eder inşallah 3 5 güne kalp atışlarını duyarsın :) bende 6 hafta 3 gün 4 günken duymuştum :)
AYNEN CANIM AMA DAHA HENÜZ SORAMADIM AMA YÜZMEYE GİTTİĞİMİ SPOR YAPTIGIMI SÖYLEDİM ZARARLI OLURMU DEDİM AMA YOK OLMAZ AMA YAVAŞ KENDİNİ YORMAYACAK ŞEKİLDE YAPABİLİRSİN DEDİ TEK SORUNUM CİNSEL İLİŞKİYDİ ODA SERBEST DEDİ AMA BEN KORKDUGUMDAN YAPAMIYORUM SPORUDA CİNSEL İLİŞKİYİDE BAKALIM NE OLACAK KAÇ KİLOSUN ?BOY KAÇ
kılo 89boy 1.62 cnm göbüş şimdiden benden önde gidiyor
Ayy kuzumm allah sağlıklı shatlı kucağımıza almayı nasip eder inşallah 3 5 güne kalp atışlarını duyarsın :) bende 6 hafta 3 gün 4 günken duymuştum :)
cnm attım bir bak gelmediyse mail atayımCANIM BENDE LİSTENDEN İSTİYORUMAMA RESİMOLARAK ATTIĞIN İÇİN ÇIKTI ALAMIYORUM ÖZELDEN ATABİLİRMİSİN YADA MAİL İLE
yanlız bu diyet 3 ay buşekildemi devam edilecek cocuğun gelişimi için ceviz filan omega3 önemli sadece bu besinlerle gelişim nasıl Olacak günde 2 bardak süt şart bende uyguluyacağım ama canım bunu uygularken senden herhangi kan tahlili filan aldımı yada boyuna kilona göremi verdi çünki bende gitmeyi düşünüyordum sen listeyi atınca vazgeçtim banada vereciği listede hemen hemen aynı sebze filan 2ayda gelişimi için çok önemli
bu hafta duymasadande endişelenme bir sonrakine kesin duyarsın bazen 7 haftada duyulanlar oluyomus ve doktorum bana 5+4 günlüken bebek yolun oluşmuş boş gebelik vs değil haftaya kalp sesinin duyulma ihtimali yüksek demişticumartesi gideceğim kısmetse bakalım.. cok heyecanlıyım:))
amin cnm hepimizin inşallah sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?