yine senin boyun benden uzunmuş canım benim boyum 1.58 kilom 68 bacaklar incecik göğüsler aldı başını gidiyor 95 takıyorum göbek desen 4aylık gibi ben hamile kalmadan önce spora gidiyordum kilo vermek için aniden kazayla kaldım yok sa bu kiloyla kalmak istemiyordum allah yardımcımız olsun bol bol yürüceksin
bu hafta duymasadande endişelenme bir sonrakine kesin duyarsın bazen 7 haftada duyulanlar oluyomus ve doktorum bana 5+4 günlüken bebek yolun oluşmuş boş gebelik vs değil haftaya kalp sesinin duyulma ihtimali yüksek demişti
cnm dert etme bol protein al süt yoğurt yumurta ceviz ıvır zıvırını ye ekmek hamur işi vs uzak dur 7 8 kilo alman bile yeterli oluyomus bana doktor 62 kiloyum boy 155 10 kilo idael dikkat et geçme hamileyim diye ne bulunduysan yeme dedi vitaminli şeylerden bebeğe göre ye dedi ayrıca doğumdan sonra süt yapsın diye tatlı şerbet vs olaylarına girmez bebeği emzirirsen bol suyla bişeyciğin kalmaz takmakılo 89boy 1.62 cnm göbüş şimdiden benden önde gidiyor
aynen cnmm aminnn bende bu gün gideceğim ben birde aralıkta düşük yaptım birde beni düşün hep bişimi olur olmazmı ne olur diye diyeherşeyden önce hayırlısı olsun hepimiz için,, heyecan mutluluk korku panik hat safhada,, biran önce gelsin cumartesi hayırlıısyla :)
cnm dert etme bol protein al süt yoğurt yumurta ceviz ıvır zıvırını ye ekmek hamur işi vs uzak dur 7 8 kilo alman bile yeterli oluyomus bana doktor 62 kiloyum boy 155 10 kilo idael dikkat et geçme hamileyim diye ne bulunduysan yeme dedi vitaminli şeylerden bebeğe göre ye dedi ayrıca doğumdan sonra süt yapsın diye tatlı şerbet vs olaylarına girmez bebeği emzirirsen bol suyla bişeyciğin kalmaz takma
rica ederim cnm sağ sağlim kucağımıza alalımda derdimiz kilo olsun hertürlü gidersaolasın inşallah bakalım gls1987,, desteğin için teşekkür ederim cnm
aynen cnmm aminnn bende bu gün gideceğim ben birde aralıkta düşük yaptım birde beni düşün hep bişimi olur olmazmı ne olur diye diye
rica ederim cnm sağ sağlim kucağımıza alalımda derdimiz kilo olsun hertürlü gider
mutlaka haberdar et beni cnm.. hayırlı haberin olsun inşallah,, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin [/Qamin bebişimm inşallh cümlemizinkini akşam gideceğim kuzum yarın yazarım bu gün bana kan tahlili vs yapacak kalp atışını duyduktan sonra yapılan tahliller varmış onları yapacak.özele giden varsa aile hekimlikleri yapıyormus boşa para vermeyin.birde aklında olsun cnm bazı doktorlar atlıyomus bu tahlilleri unutursa uyar doktorunu
amin bebeğim bol dua et bişeycikler olmaz allah korur ama doğum sonrası dikişlerin vs için aşırı kilo almamaya çalış kuzumamin cnm ,, öyle kilo takıntısı olan biri de değilim açıkçası tek derdim miniğime zarar gelmesin iyi beslensin sağlıklı olsun,
P
Progestan bana da dokunuyo sanki. Gunde 3 ogun iciyorum senin de oyle mi
cnmm bende bu durumdan korktuğum için yatmadan 11 12 gibi yutuyorum.banada koyabilirsin dedi ama ben daha önce düşük yaptığım için korkuyorum o yüzden katlanıyorum yan etkilerineprogestanı doktorum mide bulantısı ve baş dönmesi yapar diyerek vajinal yoldan almamı istedi. kullanıyorum fakat hepsi olduğu gibi tekrar çamaşırıma akıyor fayda görüyor muyum bilmiyorum artık.
bende yok aç kalmamaya çalış cnm zorla kendini az az sık sık ye tuzlu kraker vs ye yemeyince benimde dönüyo midemHerkese merhabalar tekrar...sizin mide bulanti durumunuz nasill?? Benim kusmam yok ama bulantim var canim hocbisey yemek istemiyo..bebegimi besleyemem diye korkuyorum.zayifim da.. Sizde bulanti durumu nasil..
bende yok aç kalmamaya çalış cnm zorla kendini az az sık sık ye tuzlu kraker vs ye yemeyince benimde dönüyo midem
cnmm bende bu durumdan korktuğum için yatmadan 11 12 gibi yutuyorum.banada koyabilirsin dedi ama ben daha önce düşük yaptığım için korkuyorum o yüzden katlanıyorum yan etkilerine
o bendede oluyordu azaldı. yemen lazım ama ne yap biliyomusun bende yiyemiyorum öyle yapıyorum 1 2 dilim süzme peynir biraz kaşar rendele azıcık tereyağ koy çay kaşığıyla yada tatlı kaşığı ucuyla ona yumurtayı kır azda karabiber ek ye canım.hem peynir hakkını hallediyosun hem yumurtaSagol canim benimde kusma gibi agir biseyy yok ama hicbi yemegin tadi guzel gelmiyo..zorlucaz artik bebisimiz icin ne yapalim..her gun yumurta yemek gerekiyormus ben yiyemiyorum
aminnn cnm .offf sorma bebeğimm yaaa çisimmm afedersin nasıl kokuyo zati gaz sorunum var kocam yakında atcak odadan beni o hap yüzünden kokuyo valla onlar hariç bendede aç kalınca azıcık dönüyo gibi oluyor midem allah a bin kere şükür hiç hamile gibi değilim bende bişi olmuyo iyi gidiyo yani 9 10 haftada başlayanlarda oluyomus bazen olmazsa yırttık valla :)canım benim inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip eder. günde 3 kez hem zor oluyor hem koku yapıyor diye tekrar doktoruma sordum oral olarak alabilir miyim diye kibarca red etti. bu arada mide bulantın yada başka belirtin var mı? ben doktora gidince anlıyorum hamile olduğumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?