Amin canım inşallahBelki böylece gündüz uykusuna alışır canım :) sağol canım. Bunda bile çok üzüldüm, Allah beter sıkıntılardan korusun inşallah yavrularımızı ve bizi
Ben de dün farkettim 1 saat uyanik kaliyor yarim saat falan uyuyor. Rutin oldu. Uyanıyor oynasiyoruz karnini doyuruyorum. Altina yapiyor degistiriyorum ve kolumda uyutuyorum. Uyutmazsam huysuzlaniyo agliyo zaten. Benimki çok kısa uyuyor malesef. Bi gaz gelip uyandiriyor oğlumu. Uyandigi zaman da kendi kendine asla uyuyamiyor. Benimki de kucakci biraz ama daha cok alt degistirirken ya da yeni uyandığında oyun yapiyorum ona ve enerjisini orda harcatiyorum. Yüzüstü de bi kac dk. Duruyo. Salyalari akita akita. Su ara elini emiyor yüzüstü yatinca. O yüzden ağlamıyor. Elini emmeyi unutturmam gerek sanırımbenimki de gündüzuyumuyodu şimdi biraz biraz uyumaya başladı. sabah 7 gibi tamamen uyanıyor.9 -10 gibi uyutuyorum.genelde 2 saatte bir emziriyorum.ama çok kucakçı oldu.yatırıpta oyun oynamak çok zor15 dk oyun oynayabiliyoruz.sonra alıyor haydi yine kucak. bu aralarda bi saat uyanık kalıp tekrar esnemeye başlıyor direniyor ama uyutuyorum. bir hafta önce sabah kalktımı bir daha gece 10a kadar uyumazdu.şimdi bir iki saat arayla uyuyunca tuhafgeliyor. sizde durum nasıl?bazen insan karşılaştırma yapmak istiyor arkadaşlar
Sabah 7-8 gibi uyanıyor canım bizimki de. 10-10.30 gibi uyuyor sonra acıkıp uyanıyor. Ondan sonra biraz oynuyoruz, etrafa bakıyor 2gibi tekrar uyuyor canım. Yüzüstü yatırdığımda hoşuna gidiyor. Ama çok fazla tutmuyorum öyle midesine baskı oluyor diyebenimki de gündüzuyumuyodu şimdi biraz biraz uyumaya başladı. sabah 7 gibi tamamen uyanıyor.9 -10 gibi uyutuyorum.genelde 2 saatte bir emziriyorum.ama çok kucakçı oldu.yatırıpta oyun oynamak çok zor15 dk oyun oynayabiliyoruz.sonra alıyor haydi yine kucak. bu aralarda bi saat uyanık kalıp tekrar esnemeye başlıyor direniyor ama uyutuyorum. bir hafta önce sabah kalktımı bir daha gece 10a kadar uyumazdu.şimdi bir iki saat arayla uyuyunca tuhafgeliyor. sizde durum nasıl?bazen insan karşılaştırma yapmak istiyor arkadaşlar
Bende şıkşıkını falan sallıyorum susuyor. Ama daha tutup oynamayı bilmiyor tabiSes çıkaran oyuncaklara tepki vermeye basladi benimki. Yattığı yerden o sekilde oyalayip güldürebilirsiniz. Elleriyle kavramayi öğrenince yani 3. ayinda oyuncagi kendi tutup oynayacaktir zaten.
bende aşıdan sonra annemlerde kaldım... diyorum gündüz uyumayan çocuk uyudu burası çok iyi geldi diye demekki iğnedenmiş buğün eve gidicem iğneden sonra uyudu ama akşam 8den sonra gazını bile çıkarmadı çok ağır geldi tıs tıs sesler çıkardı gözleri kapanıp kapanıp açıldı göz kapaklarını bile oynatmaya hali yoktuda şükür iyi şuan buğün eve gidicez yine uykusuz günümüz başlıcak benimki sadece gece 4 saat uyuyor gündüz hiç yok uyku gece 12e kadar sizinkidemi öyleBenimki de cok uyudu asidan sonra bi kac gun. Gunduz uyumayan cocuk uyumaya basladi. Hadi gecmis olsun cnm
Benimki su ara aksam 9 -10 gibi uyuyor. Ama altina dolduruyor emmeye uyandiginda. Mecbur altini degistirirken uykusu biraz açılıyor. Biraz oyaliyorum. karni da toksa tekrar uyuyor. Gece de 2 kere falan uyaniyor. Yanimda yatarak emzirdigim icin saatlerini bilmiyorum agladikca memeyi dayiyorum agzina. Memem hic kapanmiyor sabaha kadar :) yara olmaya basladi yine. Önceden oturup emzirirdim simdi uykusuzluga dayanamiyorum.mecbur yattigim yerden.. Sabah 8 gibi uyanip gun icinde 2 saatte bir yarimsar saat falan uyuyo. Gazi yoksa daha cok uyuyo onu farkettim.bende aşıdan sonra annemlerde kaldım... diyorum gündüz uyumayan çocuk uyudu burası çok iyi geldi diye demekki iğnedenmiş buğün eve gidicem iğneden sonra uyudu ama akşam 8den sonra gazını bile çıkarmadı çok ağır geldi tıs tıs sesler çıkardı gözleri kapanıp kapanıp açıldı göz kapaklarını bile oynatmaya hali yoktuda şükür iyi şuan buğün eve gidicez yine uykusuz günümüz başlıcak benimki sadece gece 4 saat uyuyor gündüz hiç yok uyku gece 12e kadar sizinkidemi öyle
Uyandirmiyorum ben artik. Ama hic kipirdamiyorsa uyuduğunu unutmamasi icin burnunu hafif sıkıyorum falan bi kipirdaniyo icim rahatliyo. Annem uyuduğunu unutur bebekler arada bi cok derin uyurken kipirdamasini sagla yoksa hic uyanamayabilir Allah korusun diye tembihlemişti beni. Tetikte de beklemeye gerek yok canim. Kusma ihtimaline karsi hafif yan yatir. Yüzüstü devrilmeyecek sekilde cunku artik dönebilir bebekler. Sonrasini Allaha emanet et.dün gece 12den sabah 5e kadar uyudu tabi ben tetikte bekledim korktum biraz ama uyandırmadım.siz gece uyandırıyormusunuz?
Yeni mi doğdu? Gözünüz aydin burdakiler bebeğini çoktan aldı kucağına :)Biz aldık kucağımıza çok şükür Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Birkaç kere kustugu oldu kızımın. Ama kusmanin şiddeti önemli. Yoksa fazla yediklerini çıkarabiliyorlar normal :)bebeği emdikten sonra kusan var mı?
Bir ara çok fena kusuyordu canım. Şimdi emdikten sonra 15 20 dk yatırıyorum kucağıma almıyorum. Biraz hafifledi çok şükürbebeği emdikten sonra kusan var mı?
Hoş geldin canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah :) Allah yardımcınız olsun kolik çok zorMerhabalar. Ben de yeni üye oldum. 7 aralıkta kızımı kollarıma aldım :) 3. ay bitti. Maalesef kolik benim kızım. Ama yine de her şey çok güzel kızımla :)
çok teşekkür ederim :)Hoş geldin canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah :) Allah yardımcınız olsun kolik çok zor
yatırıyorum olmuyor dik tutuyorum olmuyor.emzirmeden önce alt değiştiriyorum .sonra değiştirsem zaten daha çok kusuyor.inşallah 4. ayda biter.o da olmadı 6. ay diyorlar bekle bekleBir ara çok fena kusuyordu canım. Şimdi emdikten sonra 15 20 dk yatırıyorum kucağıma almıyorum. Biraz hafifledi çok şükür
Kilosu nasıl ? Sağlık ocağındaki hemşireye kusmasını söylemiştim, kilosu iyi o yüzden kusması önemli değil dediyatırıyorum olmuyor dik tutuyorum olmuyor.emzirmeden önce alt değiştiriyorum .sonra değiştirsem zaten daha çok kusuyor.inşallah 4. ayda biter.o da olmadı 6. ay diyorlar bekle bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?