2015 Aralık anneleri burayaaa :)

Ay valla hiç bilmiyorum canım ya korkuyorum ateşi olacak diye sağlık ocağından bir şey derler herhalde ateşe karşı. Ama olmaz inşallah

merhabalar... kızım bugün 60 günlük oldu ve hala sarılığımız hafifte olsa devam ediyor.... cumartesi kan tahlili yaptırdık billirubin seviyesi 8,23 çıktı... iki aylık olupta bizim gibi sarılığı devam eden var mı aranızda arkadaşlar?

Ateş yapacakmış sanırım bu aşı vardır canım her şeyde bir hayır. Şimdi çalışıyor musun ? İlköğretim din kültürü canım
Memurum canim. Tabi izinliyim hala. Ates yapmayabiliyormus. Kismet isi bence. Yigenimi etkilememisti hic. Bir gun önce banyo yaptirin 3 gun banyo yasak dediler.

Ben surekli emziriyorum zirt pirt. Yoksa durmuyo. Saat basi istiyo. Sütümu sonuna kadar emdigi halde cok cabuk uremiyo süt malesef. Sık emzirince haliyle yemek de yiyemiyorum. Sut olmuyo bu sefer de. Benim bebise yarin aşı vurulacak insallah. Ben size söylerim ateslenecek mi bakalim.

Malesef bi bilgim yok canim. Allah sifa versin

Bizde bugün 60 günlük olduk. 2 3 hafta öncesine kadar sarılığımız vardı. Doktor 2. 3. ayına kadar sürebilir normal demişti

Evet kolik cok zor cok kivraniyo yavrum onu oyle gordukce canimdan can kopuyor. Bebekler 1 yasina kadar annelerini goremediklerinde cok huzursuz olurlarmis hissederlermis

Var
var canım bizimde devam ediyor 2 aylığız

Ne zamana kadar izinlisin. Yapmaz inşallah canım. Bize bir şey demediler banyo ile ilgili.
1 ay sonra devletin verdigi izin bitiyor ama ben yillik izilerimi raporu vs de kullanicam. Büyük ihtimal ucretsiz izne de cikarim. Asidan sonra banyo yasak diye bi cok kisiden duymustum. Ebe de beni uyardı zaten canim

1 ay sonra devletin verdigi izin bitiyor ama ben yillik izilerimi raporu vs de kullanicam. Büyük ihtimal ucretsiz izne de cikarim. Asidan sonra banyo yasak diye bi cok kisiden duymustum. Ebe de beni uyardı zaten canim
İzninin bitmesine varmış daha. Hem ücretsiz izinde iyi oluyor. Belki aşı olduğunda söyler bana da

Var

var canım bizimde devam ediyor 2 aylığız
endişeleniyorum, uzayan sarılık beni çok korkutuyor...siz doktora gittiniz mi? uzayan sarılık için herhangi birşey söyledi mi?
bana günde iki defa mama ver dedi, vermeye çalışıyorum ama hala atlatamadık. internette araştırıyorum olumsuz şeyler yazıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…