Ay valla hiç bilmiyorum canım ya korkuyorum ateşi olacak diyeBenim sütte seni. Gibiydi sağmayı2 gün braktm düşmüş 50'60 çıkıyordu tekrar bsşladım 80,100 değişiyor bebek tam boşaltamadgndan artmıyor sık sık emzirin demelerinin sebebi süt artması işte oda emek sabır işi her işi bırakıp yemek bile yemeden öyle gögüste gezdrcen oda çok zor ben 3 saate bir sağdgm halde yetşemiyorum yenek bile yiyemiyorum bebekte emip uyuması 2 saati buluyor ozmana tekrar acık tekrar alt değiş uyumuyor yani kısır döngü aşıya nezamn gdcksnz ateş yprsa napcaksak yaa acemiyizki korku içinde artk inşlh yapmaz.
inşalalh olmaz bizede bilgi verirsiniz yaptrdktan snraAy valla hiç bilmiyorum canım ya korkuyorum ateşi olacak diyesağlık ocağından bir şey derler herhalde ateşe karşı. Ama olmaz inşallah
Memurum canim. Tabi izinliyim hala. Ates yapmayabiliyormus. Kismet isi bence. Yigenimi etkilememisti hic. Bir gun önce banyo yaptirin 3 gun banyo yasak dediler.Ateş yapacakmış sanırım bu aşıvardır canım her şeyde bir hayır. Şimdi çalışıyor musun ? İlköğretim din kültürü canım
Ben surekli emziriyorum zirt pirt. Yoksa durmuyo. Saat basi istiyo. Sütümu sonuna kadar emdigi halde cok cabuk uremiyo süt malesef. Sık emzirince haliyle yemek de yiyemiyorum. Sut olmuyo bu sefer de. Benim bebise yarin aşı vurulacak insallah. Ben size söylerim ateslenecek mi bakalim.Benim sütte seni. Gibiydi sağmayı2 gün braktm düşmüş 50'60 çıkıyordu tekrar bsşladım 80,100 değişiyor bebek tam boşaltamadgndan artmıyor sık sık emzirin demelerinin sebebi süt artması işte oda emek sabır işi her işi bırakıp yemek bile yemeden öyle gögüste gezdrcen oda çok zor ben 3 saate bir sağdgm halde yetşemiyorum yenek bile yiyemiyorum bebekte emip uyuması 2 saati buluyor ozmana tekrar acık tekrar alt değiş uyumuyor yani kısır döngü aşıya nezamn gdcksnz ateş yprsa napcaksak yaa acemiyizki korku içinde artk inşlh yapmaz.
Malesef bi bilgim yok canim. Allah sifa versinmerhabalar... kızım bugün 60 günlük oldu ve hala sarılığımız hafifte olsa devam ediyor.... cumartesi kan tahlili yaptırdık billirubin seviyesi 8,23 çıktı... iki aylık olupta bizim gibi sarılığı devam eden var mı aranızda arkadaşlar?
Tabi canım inşallahN
inşalalh olmaz bizede bilgi verirsiniz yaptrdktan snra
Ne zamana kadar izinlisin. Yapmaz inşallah canım. Bize bir şey demediler banyo ile ilgili.Memurum canim. Tabi izinliyim hala. Ates yapmayabiliyormus. Kismet isi bence. Yigenimi etkilememisti hic. Bir gun önce banyo yaptirin 3 gun banyo yasak dediler.
Bizde bugün 60 günlük olduk. 2 3 hafta öncesine kadar sarılığımız vardı. Doktor 2. 3. ayına kadar sürebilir normal demiştimerhabalar... kızım bugün 60 günlük oldu ve hala sarılığımız hafifte olsa devam ediyor.... cumartesi kan tahlili yaptırdık billirubin seviyesi 8,23 çıktı... iki aylık olupta bizim gibi sarılığı devam eden var mı aranızda arkadaşlar?
Evet kolik cok zor cok kivraniyo yavrum onu oyle gordukce canimdan can kopuyor. Bebekler 1 yasina kadar annelerini goremediklerinde cok huzursuz olurlarmis hissederlermisKolik çok zor canım ya. Allah yardımcınız olsun inşallah. Bizde yarın 2 aylık oluyoruz inşallah. Ay emzik çok işe yarar canım ya. Ama biz alamıyoruz malesef. 2 gündür baya huysuzluk yapıyor canım. Bugün okulda başladı evde yoktum ondan baya huysuzluk yapmış kuzum
Banada 1 gun once banyo yaptir dediNe zamana kadar izinlisin. Yapmaz inşallah canım. Bize bir şey demediler banyo ile ilgili.
var canım bizimde devam ediyor 2 aylığızmerhabalar... kızım bugün 60 günlük oldu ve hala sarılığımız hafifte olsa devam ediyor.... cumartesi kan tahlili yaptırdık billirubin seviyesi 8,23 çıktı... iki aylık olupta bizim gibi sarılığı devam eden var mı aranızda arkadaşlar?
1 ay sonra devletin verdigi izin bitiyor ama ben yillik izilerimi raporu vs de kullanicam. Büyük ihtimal ucretsiz izne de cikarim. Asidan sonra banyo yasak diye bi cok kisiden duymustum. Ebe de beni uyardı zaten canimNe zamana kadar izinlisin. Yapmaz inşallah canım. Bize bir şey demediler banyo ile ilgili.
Allah yardımcınız olsun canım. Allah ayrılık vermesin canım huzursuz olmasınlar inşallahEvet kolik cok zor cok kivraniyo yavrum onu oyle gordukce canimdan can kopuyor. Bebekler 1 yasina kadar annelerini goremediklerinde cok huzursuz olurlarmis hissederlermis
Ala ala bana niye demedilerBanada 1 gun once banyo yaptir dedi
İzninin bitmesine varmış daha. Hem ücretsiz izinde iyi oluyor. Belki aşı olduğunda söyler bana da1 ay sonra devletin verdigi izin bitiyor ama ben yillik izilerimi raporu vs de kullanicam. Büyük ihtimal ucretsiz izne de cikarim. Asidan sonra banyo yasak diye bi cok kisiden duymustum. Ebe de beni uyardı zaten canim
endişeleniyorum, uzayan sarılık beni çok korkutuyor...siz doktora gittiniz mi? uzayan sarılık için herhangi birşey söyledi mi?Var
var canım bizimde devam ediyor 2 aylığız
geçmiş olsun, atlatmışsınız siz...3 ayına kadar uzayan sarılık normal mi ki...Bizde bugün 60 günlük olduk. 2 3 hafta öncesine kadar sarılığımız vardı. Doktor 2. 3. ayına kadar sürebilir normal demişti
Normalmiş canım. Bize öyle dedi doktor. Korkulacak bir şey yok demişti. Sizde atlatırsınız inşallah. Sık sık emzirmeye çalış canım 2 saati geçirme pekgeçmiş olsun, atlatmışsınız siz...3 ayına kadar uzayan sarılık normal mi ki...
Bebek terden kokmasin diye bir gun once banyosunu yaptiriyorsan yaptir anlaminda bi tavsiye canim o. Yoksa mecburi degil yani. Önemli olan aşıdan sonra kolundaki asının islanmamasiAla ala bana niye demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?