2015 Aralık anneleri burayaaa :)

İzninin bitmesine varmış daha. Hem ücretsiz izinde iyi oluyor. Belki aşı olduğunda söyler bana da
Bugün aşımızı olduk. Henüz ates vb sikayetimiz yok. Ne olur ne olmaz diye ates düşürücü verdiler. Yavrum son olarak bacagina vurulan ignede o kadar cok bağırdı ki benim içim parcalandi. Cok zor onun acısını paylaşmak beni dışarı çıkarmışlardı. Kapıya kulağımı dayadim dinledim sesini. Öyle uzuldum ki anlatamam

Şimdi nasıl canım bebiş ? Gerçekten canım ya çok zor seni niye çıkardılar ki

Ro
kızlar iki bacak bi koldanmı yaptılar. ? birde rota virüsü aşısını yaptırdınzmı
Rota virusu asisi icin gün verdiler mart ayinin sonuna dogru. Yaptircam sanirim. aşı damla seklinde agzina damlatiliyomus diye duydum

Benimki de cok uyudu asidan sonra bi kac gun. Gunduz uyumayan cocuk uyumaya basladi. Hadi gecmis olsun cnm
Belki böylece gündüz uykusuna alışır canım :) sağol canım. Bunda bile çok üzüldüm, Allah beter sıkıntılardan korusun inşallah yavrularımızı ve bizi

benimki de gündüzuyumuyodu şimdi biraz biraz uyumaya başladı. sabah 7 gibi tamamen uyanıyor.9 -10 gibi uyutuyorum.genelde 2 saatte bir emziriyorum.ama çok kucakçı oldu.yatırıpta oyun oynamak çok zor15 dk oyun oynayabiliyoruz.sonra alıyor haydi yine kucak. bu aralarda bi saat uyanık kalıp tekrar esnemeye başlıyor direniyor ama uyutuyorum. bir hafta önce sabah kalktımı bir daha gece 10a kadar uyumazdu.şimdi bir iki saat arayla uyuyunca tuhafgeliyor. sizde durum nasıl?bazen insan karşılaştırma yapmak istiyor arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…