Bugün aşımızı olduk. Henüz ates vb sikayetimiz yok. Ne olur ne olmaz diye ates düşürücü verdiler. Yavrum son olarak bacagina vurulan ignede o kadar cok bağırdı ki benim içim parcalandi. Cok zor onun acısını paylaşmakİzninin bitmesine varmış daha. Hem ücretsiz izinde iyi oluyor. Belki aşı olduğunda söyler bana da
Bende dikkat edeyi m o zaman canımBebek terden kokmasin diye bir gun once banyosunu yaptiriyorsan yaptir anlaminda bi tavsiye canim o. Yoksa mecburi degil yani. Önemli olan aşıdan sonra kolundaki asının islanmamasi
Şimdi nasıl canım bebiş ? Gerçekten canım ya çok zorBugün aşımızı olduk. Henüz ates vb sikayetimiz yok. Ne olur ne olmaz diye ates düşürücü verdiler. Yavrum son olarak bacagina vurulan ignede o kadar cok bağırdı ki benim içim parcalandi. Cok zor onun acısını paylaşmakbeni dışarı çıkarmışlardı. Kapıya kulağımı dayadim dinledim sesini. Öyle uzuldum ki anlatamam
Cok uzulurum de sütüm kesilir diye cikardilar. Simdi iyi cok şükür. Ateslenmedi. Bol bol uyudu. Kotu bi etkisi olmadiŞimdi nasıl canım bebiş ? Gerçekten canım ya çok zorseni niye çıkardılar ki
unuttular heralde sende 1 gün önce banyo yaptır canım 3 gün su değmicek çünküAla ala bana niye demediler
Ay korkmaya başladım şimdiCok uzulurum de sütüm kesilir diye cikardilar. Simdi iyi cok şükür. Ateslenmedi. Bol bol uyudu. Kotu bi etkisi olmadi
İnşallah canım. Sorunsuz atlatalım inşallahunuttular heralde sende 1 gün önce banyo yaptır canım 3 gün su değmicek çünkü
Naptın canım varmı bi sıkıntı olmadı diğmi ateşCok uzulurum de sütüm kesilir diye cikardilar. Simdi iyi cok şükür. Ateslenmedi. Bol bol uyudu. Kotu bi etkisi olmadi
Yok canim. Cok şükür sorunsuz atlattik. Sizinki yapildi mi ?Naptın canım varmı bi sıkıntı olmadı diğmi ateş
Oynatmasin annesi üzülme. Nasıl rahat hissediyorsa öyle dursun. Benim tek tesellim büyüyünce bunlarin hic birini hatirlamayacak. :)Aşı olduk bugün. Yavrum kolunu pek oynatamıyor
Maşallah. Bizimki de ateslenmedi. Artik bebekler daha güçlü demekkib,zde olduk aşımızı. daha ateş yok bakalım.
İnşallah canım. Aşıdan sonra çok uyudu hala uyuyor. Normal mi ki ?Oynatmasin annesi üzülme. Nasıl rahat hissediyorsa öyle dursun. Benim tek tesellim büyüyünce bunlarin hic birini hatirlamayacak. :)
kızlar iki bacak bi koldanmı yaptılar. ? birde rota virüsü aşısını yaptırdınzmıİnşallah canım. Aşıdan sonra çok uyudu hala uyuyor. Normal mi ki ?
Evet canım 2 bacak 1 kol. Yaptırmadım canımkızlar iki bacak bi koldanmı yaptılar. ? birde rota virüsü aşısını yaptırdınzmı
Benimki de cok uyudu asidan sonra bi kac gun. Gunduz uyumayan cocuk uyumaya basladi. Hadi gecmis olsun cnmİnşallah canım. Aşıdan sonra çok uyudu hala uyuyor. Normal mi ki ?
Rota virusu asisi icin gün verdiler mart ayinin sonuna dogru. Yaptircam sanirim. aşı damla seklinde agzina damlatiliyomus diye duydumkızlar iki bacak bi koldanmı yaptılar. ? birde rota virüsü aşısını yaptırdınzmı
Belki böylece gündüz uykusuna alışır canım :) sağol canım. Bunda bile çok üzüldüm, Allah beter sıkıntılardan korusun inşallah yavrularımızı ve biziBenimki de cok uyudu asidan sonra bi kac gun. Gunduz uyumayan cocuk uyumaya basladi. Hadi gecmis olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?