2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Senin de gözün aydın o zaman canım Bize drumuz kız olabileceğini söyledi perşembe günü. Ama kesin 1 ay sonra belli olur dedi. Sat 19 mart benim =)
inş.sağlıklı sıhhatlidirler ama bizimkisi merak işte benim sat 10 mart ama sanırım bebeğin boyu 1 hafta geriden geliyor 13 hafta 6 günlük olması gerirken 12 hafta 6 günlük çıktı bakalım bende ayın 13.de sorucam unutmazsam cinsiyetini

Hiç aklına kötü şeyler gelmesin. Benim de 2 hafta önce karnım hem çok şişti hem de sertti. Hatta kayınvalidem 5 aylık diye tutturmuştu. 2-3 gündür hem sertlik azaldı hem de şişlik indi. Çünkü benimkinin büyük bir kısmı gazdı. Gaz azalınca rahatladım ben. Hiç kilo almamama rağmen hiçbir kıyafetim olmuyordu. Gazdan dolayı şişkinliğim vardı. Şimdi daha iyiyim. Senin de gaz olabilir. Gaz gidince inmiştir. Yine de istersen bir doktora git. İçin rahat olsun. Ama bence birşeyin yok.

Canım içini ferah tut. Daha önce kayıplar yaşadığın için korkman normal. İnşaallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı hamilelikler ve doğumlar.

yok canim normalde olmazdi sorun benim rahum agzi yetmezligim varmis bilmiyordun dr de uzunluga bakmadi bile git dedi ben de cik gezdim nevsehirde. o yuzden acilma oldu malesef hatta 22 hazirandi tarih 25 haftalik dogdu malesef. 0 yuzden hatirlatmak istedim olctur diye. bol eglenceler. orada allah korusun sıkıntı olursa var di mi bildigin yer

benim de bir hafta önde. benim de iki tane 8 hafta bir de 25 haftalik kaybim var. kalp atışı duyulunca yaptim. kayip nedemlerim pihtilasma bunun için her gun igne oluyorum bir de rahim agzi yetmezligi bunun icin rahim agzima dikis atildi ve haftada bor proluton igne oluyorum. senin belli mi kac kaybin var neden ve tedavin var mi? takvim iyi geliyor bana

Endiselenme canim inşallah bir sorun yokturdur aklina kotu şeyler getirme.
İstersen yarina hemen bir randevu al git herhangi bir doktora yada kimseyi telaşlandirmadan acile git agrim var de zaten bakarlar için rahat eder.
Allaha emanet olun dualarim seninle

canim ben de 17. haftamdayim takvim yapsana. ayni haftamdakileri yakin takibe aldım malum aralik basindakiler az. yap sen de takvum bacim
canim bende bugun 17. haftama girdim bir haftada onden gidiyor 18 haftalik oluyorum,yarin kontrole gidicem kalp ekosu ve detayli icin erken mi olur,ense kalinligi cikmisti bizde cok stres yaptim dunden beri

Benim malesef sebebi bilinmeyen 5 kaybım var.pıhtılaşma testimde sadece 677 heterozigot çıktı.bende günde 1 tane kan sulandırıcı iğne oluyorum.benim en büyük 9 haftalık olmuştu.daha ileri hiç gitmedi.şimdi doktorum rahim ağzında sorun yok dedi.ankarada Tolga Ecemişe gidiyorum.önlem olarak iğneye hamilelikten 1 ay önce başladık çünkü son iki kaybımdada keseyi gördükten sonra iğne kullanmıştım ama işe yaramamıştı.ilk haftalarda bende düzenli olarak proluton kullandım.bıraktım şimdi.günde 3 tanede progestan kullandım onuda bırakıcam yarın.ilk kez bu kadar ilerledim ama tahmin edersinki soru işaretleri bitmiyor.inşallah sende bu sefer sağsalim kucağına alırsın.bebeğimi sağlıkla kucağımda göreceğim gün bende yeniden doğacağım galiba

Yok cnm rüyaya yatarak değil bnm rastgele oluyor smdiye kdr 4 tanıdığımda gördüm tuttu ama onlar daha hamile kalmadan gördüm 2 ay öncesinde fln Yastık mı alsam bnde ya bnm seninle aynı durumum birkaç gece kullan bkalım yorumlarını bekliyorum m

ahha bana da kiz dediler jep yuzuk testi beta rus takvimi hirriyetin testi. tek rus tuttu. erkekmis
bemim iki oglan var kiz istiyordum. ben de bir sure bebegimden utandimm. biraz mesafeli davrandım.
İnsan ister istemez bi garip oluyo hadi senin 3. Bebeğin bana noluyorsa daha ilk çocuğum da girdiğim triplere bak

Kızlar ya basım çok ağrıyor hiçbir iş yapamiyorum deli olucam Dr sormuştur migren olabilir gecmezse geldiğinde bakalım demişti perşembe gidicem inşallah bir sorun çıkmaz varmı yaşayan baş ağrısı benim gibi

İnşallah bir sıkıntın yoktur canım ama içinin rahat etmesi açısından bir doktora görün istersen.

Anladim canım peki esin ve sana preferik kanda kromozom analizi yapilmistir bunca kayip olunca. lupus antikougulon türü bağışıklık testleri ya da. benim de mthfrc677t homozigot veprotrombin heterozigot. inşallah saglicakla alirsin kucagina. tolga beyi duymuslugum var. tup bebek dr siydi arkadasin hem dogumunu yaptirdi. insallah senin de saglikla gelir yavrun.

İnsan ister istemez bi garip oluyo hadi senin 3. Bebeğin bana noluyorsa daha ilk çocuğum da girdiğim triplere bak
ilk bebekleri kız olanlar çok rahat. kiz çocuğu daha kolay büyütüyor inan. üzülme sağlıklı olsun da. artik benim 4. sansim da yok hm 3. sezaryen olcak hem yas 39 olcak dogunca

geçmiş olsun canım. dr n çözüm bulur insallah

canim bende bugun 17. haftama girdim bir haftada onden gidiyor 18 haftalik oluyorum,yarin kontrole gidicem kalp ekosu ve detayli icin erken mi olur,ense kalinligi cikmisti bizde cok stres yaptim dunden beri
canim fuat bey der benim de bir hafta önde. bana arda bey 21 de gel dedi ayrıntılı için. inşallah guzel haberler sliesin cvs iyi geldi üzülme o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…