2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benimde 2gün süren baş ağrım oldu neyseki dün geçti çok garip bir ağrıydı belli bir yerde değil değişiyordu yeri

canim bende bugun 17. haftama girdim bir haftada onden gidiyor 18 haftalik oluyorum,yarin kontrole gidicem kalp ekosu ve detayli icin erken mi olur,ense kalinligi cikmisti bizde cok stres yaptim dunden beri
Nicki nick dogum zamanimiz ayni gun bendede ense kalinligi cikti ve cvs oldum detayli ultrasonum 30 haziranda insallah hersey guzel cikar bende cok stresliyim hayirli haberlerini bekliyorum

="fidanay, post: 41468603 : 282797"]Nicki nick dogum zamanimiz ayni gun bendede ense kalinligi cikti ve cvs oldum detayli ultrasonum 30 haziranda insallah hersey guzel cikar bende cok stresliyim hayirli haberlerini bekliyorum
İkinizinde sonuclari iyi cikar insallah Allahin izni ile bebislerinizi saglikla alirsiniz kucaginiza dualrimiz sizinle kızlar
nicki nick ve fidanay

Uyarın için teşekkür ederim. Çok erken doğum yapmışsın. Bebeğin yaşamadı o zaman. Allah sabır versin. İnşaallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. Orada bildiğim hiçbir yer yok. İlk defa gideceğim. Gezi amaçlı. Allah hepimizin bebeklerini korusun.

Nicki nick dogum zamanimiz ayni gun bendede ense kalinligi cikti ve cvs oldum detayli ultrasonum 30 haziranda insallah hersey guzel cikar bende cok stresliyim hayirli haberlerini bekliyorum
insallah canim sagliklarindan baska ne isterizki.sizin kac cikmisti ense bizim 4.4

Allah ın izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza versin meleklerimizi

yaaa bende öğlen okudum formu bi iki sitemi falan ondan sonra uyudum bende rüyamda gördüm herkes birbirine kızıyodu bi yerde bulusalımda kozlarımızı paylasalım diyolardı töbe töbe :):)
Kız ne alemsiniz siz Onlar nasil rüyalar oyle :) hamile hamile koz paylaşiyoruz falan :)

bebeğim 800 gram dogdu 4 gün yaşadı. sen otele sor yine allah korusun olmaz büyük ihtimal ama bir sıkıntı olursa yakında hastane vs var mı? uzak diyarlar. sag olasin iyi dileklerin icin bu arada.

Arkadaşlar kesenin yanında miyom gibi bir kitle gordu o yapmış kanamayı dediler.Pregeston iğne yapıldı yatisimi verdiler.13 haftalik olduk duauk tehlikemizi atlatamadik.Umarım hayırlısı ile atlatiriz.
Buyuk gecmis olsun. yuregim sıçradı inan. Allah korusun bebeklerimizi. Her seyde hayir vardir belki bu sayede o miyomdan haberiniz oldu. Çok geçmiş olsun

kizlar ben dizlerimin ve biraz yukarilarinin agrilarindan yürüyemiyorum bile neredeyss. sürekli sag yada sola uzun süre yattigim icin uyusuyor bacaklarim hamlamis gibi agriyoo. ne yapsamm

tatlım kusura bakma iyi olmanıza sevindim
benim belim çok kötü bir haftadır dr. bel fıtığı olabilir dedi işe gidemedim rapor falan aldım ama şimdi biraz daha iyi gibiyim hatta bebeğimi hissetmeye başladım galiba

Doktor bana da yuzustü yatma dedi ama uyuyamıyorum kı ben de yuzustu yatıyorum sakincali miymiş Kendimi cok kotu hissettm smdi Bdaha asla yüzüstü yatmam

Evet biliyorum canim tekrar gecmis olsun bu zor gunlerde gececek elbet miniklerimizi kucagimiza aldigimiz zaman.
Demek hissediyorsun bebişini cok guzel bir duygu darisi bize

Ay hissettin mi maşallah darısı başımızaşimdi düşünüyodum foruma bakarken leylam naptı diye belin daha iyiymiş çok sevindim ama zorlama sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…