Benimde 2gün süren baş ağrım olduKızlar ya basım çok ağrıyor hiçbir iş yapamiyorum deli olucam Dr sormuştur migren olabilir gecmezse geldiğinde bakalım demişti perşembe gidicem inşallah bir sorun çıkmaz varmı yaşayan baş ağrısı benim gibi
canim bende bugun 17. haftama girdim bir haftada onden gidiyor 18 haftalik oluyorum,yarin kontrole gidicem kalp ekosu ve detayli icin erken mi olur,ense kalinligi cikmisti bizde cok stres yaptim dunden beri
Nicki nick dogum zamanimiz ayni gun bendede ense kalinligi cikti ve cvs oldum detayli ultrasonum 30 haziranda insallah hersey guzel cikar bende cok stresliyim hayirli haberlerini bekliyorumcanim bende bugun 17. haftama girdim bir haftada onden gidiyor 18 haftalik oluyorum,yarin kontrole gidicem kalp ekosu ve detayli icin erken mi olur,ense kalinligi cikmisti bizde cok stres yaptim dunden beri
İkinizinde sonuclari iyi cikar insallah Allahin izni ile bebislerinizi saglikla alirsiniz kucaginiza dualrimiz sizinle kızlar="fidanay, post: 41468603 : 282797"]Nicki nick dogum zamanimiz ayni gun bendede ense kalinligi cikti ve cvs oldum detayli ultrasonum 30 haziranda insallah hersey guzel cikar bende cok stresliyim hayirli haberlerini bekliyorum
Uyarın için teşekkür ederim. Çok erken doğum yapmışsın. Bebeğin yaşamadı o zaman. Allah sabır versin. İnşaallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. Orada bildiğim hiçbir yer yok. İlk defa gideceğim. Gezi amaçlı. Allah hepimizin bebeklerini korusun.yok canim normalde olmazdi sorun benim rahum agzi yetmezligim varmis bilmiyordun dr de uzunluga bakmadi bile git dedi ben de cik gezdim nevsehirde. o yuzden acilma oldu malesef hatta 22 hazirandi tarih 25 haftalik dogdu malesef. 0 yuzden hatirlatmak istedim olctur diye. bol eglenceler. orada allah korusun sıkıntı olursa var di mi bildigin yer
insallah canim sagliklarindan baska ne isterizki.sizin kac cikmisti ense bizim 4.4Nicki nick dogum zamanimiz ayni gun bendede ense kalinligi cikti ve cvs oldum detayli ultrasonum 30 haziranda insallah hersey guzel cikar bende cok stresliyim hayirli haberlerini bekliyorum
Allah ın izniyle güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza versin meleklerimiziNicki nick dogum zamanimiz ayni gun bendede ense kalinligi cikti ve cvs oldum detayli ultrasonum 30 haziranda insallah hersey guzel cikar bende cok stresliyim hayirli haberlerini bekliyorum
Kız ne alemsiniz siz Onlar nasil rüyalar oyle :) hamile hamile koz paylaşiyoruz falan :)yaaa bende öğlen okudum formu bi iki sitemi falan ondan sonra uyudum bende rüyamda gördüm herkes birbirine kızıyodu bi yerde bulusalımda kozlarımızı paylasalım diyolardı töbe töbe :):)
bebeğim 800 gram dogdu 4 gün yaşadı. sen otele sor yine allah korusun olmaz büyük ihtimal ama bir sıkıntı olursa yakında hastane vs var mı? uzak diyarlar. sag olasin iyi dileklerin icin bu arada.Uyarın için teşekkür ederim. Çok erken doğum yapmışsın. Bebeğin yaşamadı o zaman. Allah sabır versin. İnşaallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. Orada bildiğim hiçbir yer yok. İlk defa gideceğim. Gezi amaçlı. Allah hepimizin bebeklerini korusun.
canım ense kalınlığı kaç çıktıNicki nick dogum zamanimiz ayni gun bendede ense kalinligi cikti ve cvs oldum detayli ultrasonum 30 haziranda insallah hersey guzel cikar bende cok stresliyim hayirli haberlerini bekliyorum
Buyuk gecmis olsun. yuregim sıçradı inan. Allah korusun bebeklerimizi. Her seyde hayir vardir belki bu sayede o miyomdan haberiniz oldu. Çok geçmiş olsunArkadaşlar kesenin yanında miyom gibi bir kitle gordu o yapmış kanamayı dediler.Pregeston iğne yapıldı yatisimi verdiler.13 haftalik olduk duauk tehlikemizi atlatamadik.Umarım hayırlısı ile atlatiriz.
hayırlısiyla güzel çıkacak inşallah. güzel haberlerinizi bekliyoruz.Nicki nick dogum zamanimiz ayni gun bendede ense kalinligi cikti ve cvs oldum detayli ultrasonum 30 haziranda insallah hersey guzel cikar bende cok stresliyim hayirli haberlerini bekliyorum
canim ben eşime ovduruyordum. biraz yagile ovsun. ama aksam ovsun oruç isekizlar ben dizlerimin ve biraz yukarilarinin agrilarindan yürüyemiyorum bile neredeyss. sürekli sag yada sola uzun süre yattigim icin uyusuyor bacaklarim hamlamis gibi agriyoo. ne yapsamm
tatlım kusura bakma iyi olmanıza sevindim
aynisinin lacisi de ben... hic bulantim olmadi, istahim hamislik de fena acildi... sosyallik yine tavan...maasallah diyelim kendimize...
Doktor bana da yuzustü yatma dedi ama uyuyamıyorum kı ben de yuzustu yatıyorumKizlarr yuzustu yatiyorum ben surekli baska turlu yatamiyorum yatsam bile bi bakiyorum donmusum gecen ay doktor uyarmisti cuma gunu sordu yatamiyorum dedim iki dakika bile yuzustu yatmayavaksin cok sakincali dedi kocisim arastirmis hamile yastigi almis bana kocamann bi sey muhtemelen yataktan aticaz babayiins ise yarar yuzustu yatan arkadaslar vardi benimngibi bakim memnun kalirsam habrr veririm onlarada
Evet biliyorum canim tekrar gecmis olsun bu zor gunlerde gececek elbet miniklerimizi kucagimiza aldigimiz zaman.="leylam355, post: 414member: 6759kusura bakma iyi olmanıza sevindim
benim belim çok kötü . bel fıtığı olabilir dedi işe gidemedim rapor falan aldım ama şimdi biraz daha iyi gibiyim hatta bebeğimi hissetmeye başladım galiba
Ay hissettin mi maşallah darısı başımızatatlım kusura bakma iyi olmanıza sevindim
benim belim çok kötü bir haftadır dr. bel fıtığı olabilir dedi işe gidemedim rapor falan aldım ama şimdi biraz daha iyi gibiyim hatta bebeğimi hissetmeye başladım galiba
Canım benim inşallah.çok iyisiniz çok teşekkür ederim.Allah herkesin yardımcısı olsun darda bırakmasın...Geçmş olsun rosefairy, acı deneyimler yaşamışsın, Allah yar ve yardımcın olsun, tekrarından saklasın Rabbim. Aramızda görmek güzel olur seni yol boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?