Yaşadıkların gerçekten zor süreçlerBenim malesef sebebi bilinmeyen 5 kaybım var.pıhtılaşma testimde sadece 677 heterozigot çıktı.bende günde 1 tane kan sulandırıcı iğne oluyorum.benim en büyük 9 haftalık olmuştu.daha ileri hiç gitmedi.şimdi doktorum rahim ağzında sorun yok dedi.ankarada Tolga Ecemişe gidiyorum.önlem olarak iğneye hamilelikten 1 ay önce başladık çünkü son iki kaybımdada keseyi gördükten sonra iğne kullanmıştım ama işe yaramamıştı.ilk haftalarda bende düzenli olarak proluton kullandım.bıraktım şimdi.günde 3 tanede progestan kullandım onuda bırakıcam yarın.ilk kez bu kadar ilerledim ama tahmin edersinki soru işaretleri bitmiyor.inşallah sende bu sefer sağsalim kucağına alırsın.bebeğimi sağlıkla kucağımda göreceğim gün bende yeniden doğacağım galiba
icanim fuat bey der benim de bir hafta önde. bana arda bey 21 de gel dedi ayrıntılı için. inşallah guzel haberler sliesin cvs iyi geldi üzülme o kadar.
i
dun gece cvssi iyi gelip baska hastaliklar cikanlari okudum cok canim sıkildi,kalbim sıkisiyor
kötüyü getirme aklına belki ufak operasyonlarla halledilebilir en kötüsü. bol dua et. bak benim 10 da 1 down riski çıkmıştı tek basima tefriciye okudum her gune bolerek. hem rahatlatiyor insanıi
dun gece cvssi iyi gelip baska hastaliklar cikanlari okudum cok canim sıkildi,kalbim sıkisiyor
şu yarinida bi atlatayim insallah iyi haberlerle de basliycam bende dualara.gecen ray sayfasinda vardi simdi bulamayabilirim,tutunmasi icin eli karna konup okunan dua vardi biliyormusun onukötüyü getirme aklına belki ufak operasyonlarla halledilebilir en kötüsü. bol dua et. bak benim 10 da 1 down riski çıkmıştı tek basima tefriciye okudum her gune bolerek. hem rahatlatiyor insanı
evet içebiliyorum, sadece biraz büyük bir hap, yutmakta zorlanmazsan başka bir sıkıntısı yok bence.Doktorum banada bu hafta verdi multivitamin ama icemiyorum midemi bilandiriyor farklı bi marka yarın decevit alacağım onun kokusu yok dediler sizde bilgi verirseniz çok sevinirim kokusu nasıl icebiliyor musunuz
canim nihat Hatipoğlu hoca 99 kere elmubdiu deyin diyor yoktan var eden demekmis alllahin sifatlarindan. bunda ihmal etsem de aklima geldukce sag isaret parmagini koyup diyoruz eşim diyor bazenşu yarinida bi atlatayim insallah iyi haberlerle de basliycam bende dualara.gecen ray sayfasinda vardi simdi bulamayabilirim,tutunmasi icin eli karna konup okunan dua vardi biliyormusun onu
Merhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
geçmiş olsun shadow, Allah tekrarından saklasın.Arkadaşlar kesenin yanında miyom gibi bir kitle gordu o yapmış kanamayı dediler.Pregeston iğne yapıldı yatisimi verdiler.13 haftalik olduk duauk tehlikemizi atlatamadik.Umarım hayırlısı ile atlatiriz.
zor günler geride kalıyor desene, hadi gözün aydın, ben de bu hafta 2 aydır ilk defa et yedim 2 kere.Günaydın,
Hamile olmadan önce yumurta yerdim ama öyle çok sevmezdim. Haftada 3 tane falan yerdim. Hamilelikten sonra hiçbirşeyi yiyemediğim gibi yumurta da yiyemez oldum. 7 ile 15. haftalar arası ağzıma yumurta koymadım. 2 gün önce bir tane yedim. Dün 2 tane, bugün 2 tane.
Umarım dokunmaz.
ballı hatun, Allah bağışlasın, Allah tamamına erdirsin.Gunaydinn annisleer Nasılsıniz
Kızlar dün bebeklerimin cinsiyetini büyük bi şoklaa öğrendik. Biri kız biri erkek tahmini yapan doktorum dün ıkisininde tüm mal varlığını gözler önüne serince iki erkekimide görmüş olduk
5 kaşık şeker! bu bnm için çok fazla.ama size afiyet olsunKızlar rrrrrrrr limonatam harika oldu hazir aliyordum bu daha guzel oldu.:) geceden bir limon ve portakalı yikayip posetleyim buzluga attım. sabah çıkardım az çözüldü ama tam degil rendeledim. icinw 5 kasik şeker attim.karistirdim. icine 1.5 litre su koydum.karistirdim. suzdum surahiye koydum. dogal ekonomik ve nefisss oldu:)))
ben de hep yüzüstü yatarım. bu kadar ciddi sakıncası olduğunu bilmiyordum. umarım her şey yolunda gider.Ben kesinlikle yatamiyorum alismam laxim aslinda yuzustu yatinca henuz karnim cikmadigi idin sıkıntı yok gibi dusunuyodum ama bebek coknrahatsiz oluyormuş oyle dedi doktor
canım nicki'cim, gönlünü ferah tut, her şey bizim için, her şey biz insanlar için. ama yer gök dua üstüne derler. senin için dua edicem cnm, ama içimde senden yana bir sıkıntı yok, Allah yanıltmasın umarım her şey tatlıya bağlanır. Yavruyu annesine bağışlasın Rabbim.canim bende bugun 17. haftama girdim bir haftada onden gidiyor 18 haftalik oluyorum,yarin kontrole gidicem kalp ekosu ve detayli icin erken mi olur,ense kalinligi cikmisti bizde cok stres yaptim dunden beri
Geçmş olsun rosefairy, acı deneyimler yaşamışsın, Allah yar ve yardımcın olsun, tekrarından saklasın Rabbim. Aramızda görmek güzel olur seni yol boyuncaBenim malesef sebebi bilinmeyen 5 kaybım var.pıhtılaşma testimde sadece 677 heterozigot çıktı.bende günde 1 tane kan sulandırıcı iğne oluyorum.benim en büyük 9 haftalık olmuştu.daha ileri hiç gitmedi.şimdi doktorum rahim ağzında sorun yok dedi.ankarada Tolga Ecemişe gidiyorum.önlem olarak iğneye hamilelikten 1 ay önce başladık çünkü son iki kaybımdada keseyi gördükten sonra iğne kullanmıştım ama işe yaramamıştı.ilk haftalarda bende düzenli olarak proluton kullandım.bıraktım şimdi.günde 3 tanede progestan kullandım onuda bırakıcam yarın.ilk kez bu kadar ilerledim ama tahmin edersinki soru işaretleri bitmiyor.inşallah sende bu sefer sağsalim kucağına alırsın.bebeğimi sağlıkla kucağımda göreceğim gün bende yeniden doğacağım galiba
Derinsu, kendine yüklenme, hepimiz insanız, içimizden saniyede yüzlerce şey geçiyor farkında olmadan. Aslında kendimizin sandığımız bu düşüncelerimize şekil ve yön veren deneyim, çevre, aile gibi onca faktör var ki. Kendini suçlama. Kendi tercihimiz sandığımız seçimlere meyletmemizdeki en büyük rol onların oysa. Ve daha da önemlisi kısmetten öte yol yok. Kız evlat candır. Hayat sigortasıdır.İnsan ister istemez bi garip oluyo hadi senin 3. Bebeğin bana noluyorsa daha ilk çocuğum da girdiğim triplere bak
3 litre için isterseniz azaltabilirsiniz.5 kaşık şeker! bu bnm için çok fazla.ama size afiyet olsun
Canim.benimde oyle oluyo icini ferah tut bisey olmaz.benim sabah dumduz oluyo sonra cikiyo karnim. Bide gecen hafta daha sisti bu hafta daha kucuk. Gaz olayi cok etkiliyo.daha gercekten tam buyumediki bebiskolar. Sikma caniniMerhaba kızlar,dünden beri kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı vardı,annemlerin yanında memleketteyiz ilk geldiğimde karnın ne kadar büyük diyolardı,son günlerde çok kustum yine annem de zayıfladın geldiğin gibi değilsin diyor cidden de karnım baya küçüldü hatta ayva göbeği gibi normal göbek gibi olmuştu,dün kuzenim karnıma dokundu daha sertleşmemiş filan dedi,jeton bu sabah düştü baya sert hamile göbeğiydi işyerindeki kızlar seviyordu nasıl sert bebiş göbeği diye aklıma gelddi dedim nasıl yumusak olur,annemle kontrol ettik baya yumusak yağlı göbüş gibi bsy çok korkuyorum çok kötü oldum,annem çok pimpirikli tansîyonu var bsy de diyemiyorum,iyice korkmasın diye..eşimde uyuyo ellerim ayaklarım titriyo boşaldı resmen
Bizim hem esim tarafinda hem bizim tarafta kız çok az. Biz de kızı bulamıyoruz. Kısmet artık. et ben de yiyemedim daha disarida pişen bazi seyleri evde pismedigi taktirde yemeye başladım. Duzeliriz umarım. bıktım karbonhidrat tuketmektenDerinsu, kendine yüklenme, hepimiz insanız, içimizden saniyede yüzlerce şey geçiyor farkında olmadan. Aslında kendimizin sandığımız bu düşüncelerimize şekil ve yön veren deneyim, çevre, aile gibi onca faktör var ki. Kendini suçlama. Kendi tercihimiz sandığımız seçimlere meyletmemizdeki en büyük rol onların oysa. Ve daha da önemlisi kısmetten öte yol yok. Kız evlat candır. Hayat sigortasıdır.
bu arada tarifi vrren bir de maden suyu katiyormus. 3 demisim ama 1.5 litre icinmis. azaltilabikir arzuya göre. su icemeyen bana uyi geldi3 litre için isterseniz azaltabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?