2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yaşadıkların gerçekten zor süreçler ( Allah yardımcın olsun ve inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın Allah seni ve yavrunu korusun Olumlu düşünmeye çalış her şey iyi olur inşallah

canim fuat bey der benim de bir hafta önde. bana arda bey 21 de gel dedi ayrıntılı için. inşallah guzel haberler sliesin cvs iyi geldi üzülme o kadar.
i
dun gece cvssi iyi gelip baska hastaliklar cikanlari okudum cok canim sıkildi,kalbim sıkisiyor

i
dun gece cvssi iyi gelip baska hastaliklar cikanlari okudum cok canim sıkildi,kalbim sıkisiyor
kötüyü getirme aklına belki ufak operasyonlarla halledilebilir en kötüsü. bol dua et. bak benim 10 da 1 down riski çıkmıştı tek basima tefriciye okudum her gune bolerek. hem rahatlatiyor insanı

kötüyü getirme aklına belki ufak operasyonlarla halledilebilir en kötüsü. bol dua et. bak benim 10 da 1 down riski çıkmıştı tek basima tefriciye okudum her gune bolerek. hem rahatlatiyor insanı
şu yarinida bi atlatayim insallah iyi haberlerle de basliycam bende dualara.gecen ray sayfasinda vardi simdi bulamayabilirim,tutunmasi icin eli karna konup okunan dua vardi biliyormusun onu

Doktorum banada bu hafta verdi multivitamin ama icemiyorum midemi bilandiriyor farklı bi marka yarın decevit alacağım onun kokusu yok dediler sizde bilgi verirseniz çok sevinirim kokusu nasıl icebiliyor musunuz
evet içebiliyorum, sadece biraz büyük bir hap, yutmakta zorlanmazsan başka bir sıkıntısı yok bence.

şu yarinida bi atlatayim insallah iyi haberlerle de basliycam bende dualara.gecen ray sayfasinda vardi simdi bulamayabilirim,tutunmasi icin eli karna konup okunan dua vardi biliyormusun onu
canim nihat Hatipoğlu hoca 99 kere elmubdiu deyin diyor yoktan var eden demekmis alllahin sifatlarindan. bunda ihmal etsem de aklima geldukce sag isaret parmagini koyup diyoruz eşim diyor bazen

Arkadaşlar kesenin yanında miyom gibi bir kitle gordu o yapmış kanamayı dediler.Pregeston iğne yapıldı yatisimi verdiler.13 haftalik olduk duauk tehlikemizi atlatamadik.Umarım hayırlısı ile atlatiriz.
geçmiş olsun shadow, Allah tekrarından saklasın.

zor günler geride kalıyor desene, hadi gözün aydın, ben de bu hafta 2 aydır ilk defa et yedim 2 kere.

ballı hatun, Allah bağışlasın, Allah tamamına erdirsin.

5 kaşık şeker! bu bnm için çok fazla.ama size afiyet olsun

Ben kesinlikle yatamiyorum alismam laxim aslinda yuzustu yatinca henuz karnim cikmadigi idin sıkıntı yok gibi dusunuyodum ama bebek coknrahatsiz oluyormuş oyle dedi doktor
ben de hep yüzüstü yatarım. bu kadar ciddi sakıncası olduğunu bilmiyordum. umarım her şey yolunda gider.

canim bende bugun 17. haftama girdim bir haftada onden gidiyor 18 haftalik oluyorum,yarin kontrole gidicem kalp ekosu ve detayli icin erken mi olur,ense kalinligi cikmisti bizde cok stres yaptim dunden beri
canım nicki'cim, gönlünü ferah tut, her şey bizim için, her şey biz insanlar için. ama yer gök dua üstüne derler. senin için dua edicem cnm, ama içimde senden yana bir sıkıntı yok, Allah yanıltmasın umarım her şey tatlıya bağlanır. Yavruyu annesine bağışlasın Rabbim.

Geçmş olsun rosefairy, acı deneyimler yaşamışsın, Allah yar ve yardımcın olsun, tekrarından saklasın Rabbim. Aramızda görmek güzel olur seni yol boyunca

İnsan ister istemez bi garip oluyo hadi senin 3. Bebeğin bana noluyorsa daha ilk çocuğum da girdiğim triplere bak
Derinsu, kendine yüklenme, hepimiz insanız, içimizden saniyede yüzlerce şey geçiyor farkında olmadan. Aslında kendimizin sandığımız bu düşüncelerimize şekil ve yön veren deneyim, çevre, aile gibi onca faktör var ki. Kendini suçlama. Kendi tercihimiz sandığımız seçimlere meyletmemizdeki en büyük rol onların oysa. Ve daha da önemlisi kısmetten öte yol yok. Kız evlat candır. Hayat sigortasıdır.

Canim.benimde oyle oluyo icini ferah tut bisey olmaz.benim sabah dumduz oluyo sonra cikiyo karnim. Bide gecen hafta daha sisti bu hafta daha kucuk. Gaz olayi cok etkiliyo.daha gercekten tam buyumediki bebiskolar. Sikma canini

Bizim hem esim tarafinda hem bizim tarafta kız çok az. Biz de kızı bulamıyoruz. Kısmet artık. et ben de yiyemedim daha disarida pişen bazi seyleri evde pismedigi taktirde yemeye başladım. Duzeliriz umarım. bıktım karbonhidrat tuketmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…