2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar kesenin yanında miyom gibi bir kitle gordu o yapmış kanamayı dediler.Pregeston iğne yapıldı yatisimi verdiler.13 haftalik olduk duauk tehlikemizi atlatamadik.Umarım hayırlısı ile atlatiriz.
canım şimdi gördüm çok geçmişler olsun bebişine bir şey olmadığına sevindim dikkat et kendine

Hayırlı olsun. Bir kız bir erkek tabii ki daha çok istenen durum. Ama çocuklar açısından düşününce aynı cinsiyet daha iyi. Birbirlerine hem arkadaş hem kardeş olacaklar.

hayırlı olsun ogullarin 3. kız olur insallah mal varlığı ben de gördüm. Sağlıkla alalım kuzularimizi kucagimiza:)

ben iki sefer erkek gordum erkek olacalmis. ben de kiz istiyordum olmadi
Ben de kime rüya görsem 2-3 ay sonra hamile haberini alıyoruz cinsiyetiyle birlikte tutuyo bkalım kendimde nolcak
ben de yan yatmaya ugraşıyorum ama muhakkak yüzüstü pozisyona geri dönüyorum hbr ver bze de üfff o kdr mı sakıncalı yaaa gecen 2 gece uyandm gerci agri oldu hmn yan döndüm uyurken farketmiyoki insan

Cnm 2 hafta önce benimde oldu hemen doktoru aradım bebeğe baktı ultrason da çok şükür iyiydi progesteron iğne verdi 2 haftadir da yatıyorum hiç iş yapmıyorum kahverengi lekelenme hala devam diyor. 17 sinde kontrole gittik bebeğim büyümüş çok şükür iyiydi hareketleri filan dinlenerek atlatacagiz dedi kanama plasenta bölgesinde görüldü. Bol bol dinlen cnm çok geçmiş olsun Allah hayırlısı ile saglikla nasip etsin bize bebislerimizi

geç kalınmış cnm, 3 ay bitiminde geçilmeliydi. evre atlıyor çünkü bebek artık, dolayısıyla ekstraya ihtiyacınız var ikinizin de.

Doktorum banada bu hafta verdi multivitamin ama icemiyorum midemi bilandiriyor farklı bi marka yarın decevit alacağım onun kokusu yok dediler sizde bilgi verirseniz çok sevinirim kokusu nasıl icebiliyor musunuz

canım biraz daha buyusun zaten mumkun değil yatamazsain. kotu haber hiç uyumak keyif vermiyor. en cok yüzüstü yatmayi özlüyor insan sonraki dönemde. sonra 3 4 yastıkla bogusacagiz daha

Arkadaşlar kesenin yanında miyom gibi bir kitle gordu o yapmış kanamayı dediler.Pregeston iğne yapıldı yatisimi verdiler.13 haftalik olduk duauk tehlikemizi atlatamadik.Umarım hayırlısı ile atlatiriz.
Canım çok geçmiş olsun.bende 13.haftamda gece 3te aynı şeyi yaşadım.hatırlamak bile istemiyorum.ertesi günlerde kahverengiye dönerek bitti.bebeğin sağlıklıymış çok şükür çok sevindim.ben 17.haftadayım.herşey çok iyi gidiyor çok şükür.doktor bazen anlamlandıramadığımız kanamalarda olabiliyor demişti.sende içini ferah tut.genelde yatıp dinlenmeye çalış...

süper hediye. benim esim Trabzonsporlu ama teknik direktoru kim bilmez:) hos olmus biz gomlek aldık

Çook geçmiş olsun canim(

Kızlar rrrrrrrr limonatam harika oldu hazir aliyordum bu daha guzel oldu.:) geceden bir limon ve portakalı yikayip posetleyim buzluga attım. sabah çıkardım az çözüldü ama tam degil rendeledim. icinw 5 kasik şeker attim.karistirdim. icine 1.5 litre su koydum.karistirdim. suzdum surahiye koydum. dogal ekonomik ve nefisss oldu:)))

Geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur.

valla ben onceli hamileligimde ortası delik yatak hayal ederdim hep:))))) su an arada karnimin altına yastık koyuyorum ya da şimdilik kalca kemiklerimin altina ellerimi kollarimi koyup yukselti yapiyorum.
Ortası delik yatakkk super olurmus yaaa olsada yatsak simdi )

Canim okudum iyiymissiniz galiba allah sifa versin tam olarak nedenini anlarlar ins hastanede kaldigin surede allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…