Ben kesinlikle yatamiyorum alismam laxim aslinda yuzustu yatinca henuz karnim cikmadigi idin sıkıntı yok gibi dusunuyodum ama bebek coknrahatsiz oluyormuş oyle dedi doktorevet canım beni de doktor uyardı sıkı sıkı şu anda yüz üstü yatma da nasıl yatarsan yat dedi zaten yüz üstü yatamam sırt üstü yatarım hep ama 5. aydan sonra oda yasak dedi
Ben 6 Agustos a bulabildim tarih o zaman gidecem senHadi ya bana niye 800 dediler bak sinirlendim simdi gittigimde konusayim ne zaman gotceksin canim sen
Bana da bi ruyaya ystsan ya bizim sipa hala kesinlesmediBen de kime rüya görsem 2-3 ay sonra hamile haberini alıyoruz cinsiyetiyle birlikte tutuyo bkalım kendimde nolcak
ben de yan yatmaya ugraşıyorum ama muhakkak yüzüstü pozisyona geri dönüyorumhbr ver bze de üfff o kdr mı sakıncalı yaaa gecen 2 gece uyandm gerci agri oldu hmn yan döndüm uyurken farketmiyoki insan
Ben de icemiyorum su super oldu bu tarif deneyeljm hemennnKızlar rrrrrrrr limonatam harika oldu hazir aliyordum bu daha guzel oldu.:) geceden bir limon ve portakalı yikayip posetleyim buzluga attım. sabah çıkardım az çözüldü ama tam degil rendeledim. icinw 5 kasik şeker attim.karistirdim. icine 1.5 litre su koydum.karistirdim. suzdum surahiye koydum. dogal ekonomik ve nefisss oldu:)))
Canim gecmis olsun ins temiz cikar sonuçlarınYoğun ve kırmızı geldi canım kadın doğum hastanesinde hiç ilgilenmiyorlardı o yüzden üniversite aciline geldim.Kan idrar aldılar sonuç bekliyorum,ultrason da gördüm bebeğimi sukur kalp atışı var bekliyorum bakalım.Umarım bir problem cikmaz
Bebeğin iyi olmasina sevindim canim umarim bundan sonra bir daha yasamazsin, sağ salim bebisini alirsin kucagina allaha emanet olun.shadolmasına post: 41464984 .!.:Arkadaşlar kesenin yanında miyom gibi bir kitle gordu o yapmış kanamayı dediler.Pregeston iğne yapıldı yatisimi verdiler.13 haftalik olduk duauk tehlikemizi atlatamadik.Umarım hayırlısı ile atlatiriz.
portakal yoksa 1 limona 1 litre su ilemis. hem c vitamini idrar yolu enfeksiyonunu da engelliyor.Ben de icemiyorum su super oldu bu tarif deneyeljm hemennn
Decavitin kokusu yok, rahat içiliyor. Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktorum decavit verdi. 12 gün sonra kontrole çağırdı kalp atışı için. 12 gün boyunca sürekli bulantım ve kusmam oldu. Gittiğimde söyledim. Decavitin böyle bir yan etkisi varmış, prokpektüsünde de yazıyormuş zaten. O yüzden doktorum onu bıraktırdı, başka bir multivitamin verdi. 20. haftaya kadar onu kullanacakmışım. Fakat forumda decavitten şikayeti olan kimse yok. Bir bana yaramadı sanırım.Doktorum banada bu hafta verdi multivitamin ama icemiyorum midemi bilandiriyor farklı bi marka yarın decevit alacağım onun kokusu yok dediler sizde bilgi verirseniz çok sevinirim kokusu nasıl icebiliyor musunuz
canım ben de perinatolog arda lembete gidiyorum. 13. haftada ayrintilida 780 di saglik sigortasi var ozel 470 dediler 400 verdim. simdi 21 de gidecegim yinne o kadar. muhase ile konusunca biraz indiriyorlar.Hadi ya bana niye 800 dediler bak sinirlendim simdi gittigimde konusayim ne zaman gotceksin canim sen
Süper denemek lazım. Limonatayı çok severim.Kızlar rrrrrrrr limonatam harika oldu hazir aliyordum bu daha guzel oldu.:) geceden bir limon ve portakalı yikayip posetleyim buzluga attım. sabah çıkardım az çözüldü ama tam degil rendeledim. icinw 5 kasik şeker attim.karistirdim. icine 1.5 litre su koydum.karistirdim. suzdum surahiye koydum. dogal ekonomik ve nefisss oldu:)))
canim ben de 17. haftamdayim takvim yapsana. ayni haftamdakileri yakin takibe aldım malum aralik basindakiler az. yap sen de takvum bacimCanım çok geçmiş olsun.bende 13.haftamda gece 3te aynı şeyi yaşadım.hatırlamak bile istemiyorum.ertesi günlerde kahverengiye dönerek bitti.bebeğin sağlıklıymış çok şükür çok sevindim.ben 17.haftadayım.herşey çok iyi gidiyor çok şükür.doktor bazen anlamlandıramadığımız kanamalarda olabiliyor demişti.sende içini ferah tut.genelde yatıp dinlenmeye çalış...
afiyet olsun. 2.5 litre tamek limonata 4.5 tl biz bir gunde iciyorduk hem katkili. 2.5 yasindaki oglum da sevdi. sendin di mi amerikaya gidecek. dr ne sordun di mi canimm rahim agzi uzunluguna vs baktir once. ben nevsehire gittiydim o hafta tamam midonunce erken dogum yaptim. sor onceSüper denemek lazım. Limonatayı çok severim.
Ben kullaniyorum yarısı bitti paketin sadece biraz buyuk bol suyla icmek lazim koku hic almadim benDoktorum banada bu hafta verdi multivitamin ama icemiyorum midemi bilandiriyor farklı bi marka yarın decevit alacağım onun kokusu yok dediler sizde bilgi verirseniz çok sevinirim kokusu nasıl icebiliyor musunuz
Evet bendim Amerika'ya gidecek olan.afiyet olsun. 2.5 litre tamek limonata 4.5 tl biz bir gunde iciyorduk hem katkili. 2.5 yasindaki oglum da sevdi. sendin di mi amerikaya gidecek. dr ne sordun di mi canimm rahim agzi uzunluguna vs baktir once. ben nevsehire gittiydim o hafta tamam midonunce erken dogum yaptim. sor once
27 temmuzda gitcem bende 22. Haftam oluyo detaylı ya gidiyorsun dimi sende kacinci haftanda oluyorsunBen 6 Agustos a bulabildim tarih o zaman gidecem sen
Canım ben takvime göre 16 dayım aslında.ama 1 hafta kadar önde gidiyoruz.birde daha önce kayıplarım olduğu için takvim yapmaya korkuyorum açıkçası.böyle uzaktan zaman zaman takip ediyorum.sağlıklı hamilelikler ve hayırlı doğumlar dilerim herkese...canim ben de 17. haftamdayim takvim yapsana. ayni haftamdakileri yakin takibe aldım malum aralik basindakiler az. yap sen de takvum bacim
Canim benimde esimin is yerinden sigortam var yoksa o kadar para veremem zaten ama sagol bilgi icin baska birinin isine yarar belkicanım ben de perinatolog arda lembete gidiyorum. 13. haftada ayrintilida 780 di saglik sigortasi var ozel 470 dediler 400 verdim. simdi 21 de gidecegim yinne o kadar. muhase ile konusunca biraz indiriyorlar.
20+4olcam galiba27 temmuzda gitcem bende 22. Haftam oluyo detaylı ya gidiyorsun dimi sende kacinci haftanda oluyorsun
Canım kötü düşünmekMerhaba kızlar,dünden beri kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı vardı,annemlerin yanında memleketteyiz ilk geldiğimde karnın ne kadar büyük diyolardı,son günlerde çok kustum yine annem de zayıfladın geldiğin gibi değilsin diyor cidden de karnım baya küçüldü hatta ayva göbeği gibi normal göbek gibi olmuştu,dün kuzenim karnıma dokundu daha sertleşmemiş filan dedi,jeton bu sabah düştü baya sert hamile göbeğiydi işyerindeki kızlar seviyordu nasıl sert bebiş göbeği diye aklıma gelddi dedim nasıl yumusak olur,annemle kontrol ettik baya yumusak yağlı göbüş gibi bsy çok korkuyorum çok kötü oldum,annem çok pimpirikli tansîyonu var bsy de diyemiyorum,iyice korkmasın diye..eşimde uyuyo ellerim ayaklarım titriyo boşaldı resmen
Canim benimde esimin is yerinden sigortam var yoksa o kadar para veremem zaten ama sagol bilgi icin baska birinin isine yarar belki[düşünme
Özel muayene de sigorta geciyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?