2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Doktor bana da yuzustü yatma dedi ama uyuyamıyorum kı ben de yuzustu yatıyorum sakincali miymiş Kendimi cok kotu hissettm smdi Bdaha asla yüzüstü yatmam
Ben de uyuyamıyorum yüzüstü dışında valla zor günler bizi bekliyor bebişler kontrolü ele aldı :))) dün de eşime diyorum ki daha doğmadan sana benzedi o kdr tatlıya düşkün ben eşim gibi ekşici başı oldum çıktım limonu alıp yicem o derece ki bi sefer yedimm normalde ekşi oldu mu kaçardımye ekşiyi doğur ayşeyi mi olcam acaba

C

Canm şimdi nasıl oldun merak ettm? Kanaman varsa kesin arasaydn doktorunu.

İnşallah canım.artık daha olumlu düşünmeyi öğrendim sanırım.herşey çok şükür hayallerimdeki gibi iyi gidiyor.inşallah bu sefer olacak...bebeğimin cinsiyetide erkekmiş bu arada.yarın yine randevum var 3lü test yapılacak.herşey rüya gibi.Allah isteyen herkese nasip etsin...

Sana doktor etkeğe benziyo dememiş miydi denizcm?

Arkadaşlar kesenin yanında miyom gibi bir kitle gordu o yapmış kanamayı dediler.Pregeston iğne yapıldı yatisimi verdiler.13 haftalik olduk duauk tehlikemizi atlatamadik.Umarım hayırlısı ile atlatiriz.

Ayy hadi gözün aydn canm. Bebeğin iyi olmasina cok sewindm Sen de inş kısa zamanda toparlanrsn Kendine dikkat et

Ay hissettin mi maşallah darısı başımızaşimdi düşünüyodum foruma bakarken leylam naptı diye belin daha iyiymiş çok sevindim ama zorlama sakın
canım belim biraz daha iyi hatta iki gündür kısa bir tatil yapalım dedik yüzmek iyi geldi bebeğide aslında bayağdır hissediyormuşum ama tabi bilmediğimden ne olduğunu anlamadım göbek altımda anlık gıdıklanma ve kaşınma hissi bebekmiş annem kayınvalidem yani ne bileyim çevremdekilere tarif edince herkes bebiş olduğunu söyledi ay hatta dün gece çok uzun sürdü bazen de gaz gibi ama gaz değil sen neyaptın dinlenebildinmi haftasonu

Sana doktor etkeğe benziyo dememiş miydi denizcm?
Yok cnm 12. Haftamda ikili içn gttiğim doktor söylemedi bebiş de bacakları kaldırdı tam yzünü dönünce 1 hafta sonra kendi doktorruma sonuç götürdüm o da zararlı dedi ultrasona sokmadı b daha 4 temmuzda inş öğrencez

Evet biliyorum canim tekrar gecmis olsun bu zor gunlerde gececek elbet miniklerimizi kucagimiza aldigimiz zaman.
Demek hissediyorsun bebişini cok guzel bir duygu darisi bize
canım sağol sen biraz daha yiymisin benimde hormonlar tavan ya cuma günü çizgifilm izlerken ağladım vallahi artık herşey dengeli gitse güzel olacak yani sıcaklarla

Canım çok sağol.dediklerin ve daha pek çok test yapıldı eşime ve bana.denediğimiz heray hamile kalabiliyordum ama kalp atışları duruyordu erkenden.çok şükür Tolga Ecemiş iğneyi daha erken başlatmakta buldu çözümü.tüp bebek doktoru diye yıllarca gitmedim meğerse tekrarlayan düşüklerdede uzmanmış.Allah kısmet ederse oğlumun adınıda Ali Tolga koymak istiyoruz.hepimize yavrularımızı kucağımıza alacağımız günler kısmet olsun inşallah.inşallah sende bu sefer yavruna kavuşursun...

Bu h. Sonu evdeyiz uzun zamandan sonra haftaya yine kısa seyahatler başlıyo :)) iyice dinlendim cnm ama bu ara sıcak basmaları başladı bende aZcık ocağın başında dursam daralıyorum çok sevindim bebişi hissetmene eminim muhteşem bir duygudur inş bn de hissederim çok merak ediyorum eşimin tüm ailesi izmirde merakla bizi bekliyorlar ağustosda iznimiz geleceğiz biz de

hemen izin zamanınız gelsin şöyle bir güzel dinlenirsin bebişide hemen hisset ya çok tatlı ben iki gündür kaç defa hissettim diye sayıyorum bide kıpırdayınca sanki bebek iyiymiş gibi geliyor içim daha huzurlu oldu nedense darısı bütün hamilelerin başına

="leylam355, post: 41469769, 675961"]canım sağol sen biraz daha yiymisin benimde hormonlar tavan ya cuma günü çizgifilm izlerken ağladım vallahi artık herşey dengeli gitse güzel olacak yani sıcaklarla
Tesekkur ederim canim daha iyiyim esim il dişinda olunca biraz duygusala bagliyorum tabi hafta sonu evde olduğu için daha iyiyim.
Sen çizgi film izlerken ağlamişsin ben durduk yere agladim oğlum beni sakinleştirmeye çalisti yavrum benim,daha çok aglardimda oğlum üzülmesin diye kisa kesmek zorunda kaldim:)

Bu zamanda portakalı nerden buldun canm?

Canm annene caktirmadan eşinle bi hastaneye gidin. Bi gör bebeğini için rahatlasin.

oy kıyamam ben sanada oğluşunada benim için şöyle bir sıkı sıkı sarıl bide öp kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…