Ben de uyuyamıyorum yüzüstü dışında valla zor günler bizi bekliyor bebişler kontrolü ele aldı :))) dün de eşime diyorum ki daha doğmadan sana benzedi o kdr tatlıya düşkün ben eşim gibi ekşici başı oldum çıktım limonu alıp yicem o derece ki bi sefer yedimm normalde ekşi oldu mu kaçardımDoktor bana da yuzustü yatma dedi ama uyuyamıyorum kı ben de yuzustu yatıyorumsakincali miymiş Kendimi cok kotu hissettm smdi Bdaha asla yüzüstü yatmam
Merhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
İnşallah canım.artık daha olumlu düşünmeyi öğrendim sanırım.herşey çok şükür hayallerimdeki gibi iyi gidiyor.inşallah bu sefer olacak...bebeğimin cinsiyetide erkekmiş bu arada.yarın yine randevum var 3lü test yapılacak.herşey rüya gibi.Allah isteyen herkese nasip etsin...Yaşadıkların gerçekten zor süreçler( Allah yardımcın olsun ve inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın Allah seni ve yavrunu korusun Olumlu düşünmeye çalış her şey iyi olur inşallah
Ben de uyuyamıyorum yüzüstü dışında valla zor günler bizi bekliyor bebişler kontrolü ele aldı :))) dün de eşime diyorum ki daha doğmadan sana benzedi o kdr tatlıya düşkün ben eşim gibi ekşici başı oldum çıktım limonu alıp yicem o derece ki bi sefer yedimm normalde ekşi oldu mu kaçardımye ekşiyi doğur ayşeyi mi olcam acaba
Arkadaşlar kesenin yanında miyom gibi bir kitle gordu o yapmış kanamayı dediler.Pregeston iğne yapıldı yatisimi verdiler.13 haftalik olduk duauk tehlikemizi atlatamadik.Umarım hayırlısı ile atlatiriz.
canım belim biraz daha iyi hatta iki gündür kısa bir tatil yapalım dedik yüzmek iyi geldi bebeğide aslında bayağdır hissediyormuşum ama tabi bilmediğimden ne olduğunu anlamadım göbek altımda anlık gıdıklanma ve kaşınma hissi bebekmiş annem kayınvalidem yani ne bileyim çevremdekilere tarif edince herkes bebiş olduğunu söyledi ay hatta dün gece çok uzun sürdü bazen de gaz gibi ama gaz değil sen neyaptın dinlenebildinmi haftasonuAy hissettin mi maşallah darısı başımızaşimdi düşünüyodum foruma bakarken leylam naptı diye belin daha iyiymiş çok sevindim ama zorlama sakın
Yok cnm 12. Haftamda ikili içn gttiğim doktor söylemedi bebiş de bacakları kaldırdı tam yzünü dönünce 1 hafta sonra kendi doktorruma sonuç götürdüm o da zararlı dedi ultrasona sokmadı b daha 4 temmuzda inş öğrencezSana doktor etkeğe benziyo dememiş miydi denizcm?
Ben de uyuyamıyorum yüzüstü dışında valla zor günler bizi bekliyor bebişler kontrolü ele aldı :))) dün de eşime diyorum ki daha doğmadan sana benzedi o kdr tatlıya düşkün ben eşim gibi ekşici başı oldum çıktım limonu alıp yicem o derece ki bi sefer yedimm normalde ekşi oldu mu kaçardımye ekşiyi doğur ayşeyi mi olcam acaba
canım sağol sen biraz daha yiymisin benimde hormonlar tavan ya cuma günü çizgifilm izlerken ağladım vallahi artık herşey dengeli gitse güzel olacak yani sıcaklarlaEvet biliyorum canim tekrar gecmis olsun bu zor gunlerde gececek elbet miniklerimizi kucagimiza aldigimiz zaman.
Demek hissediyorsun bebişini cok guzel bir duygu darisi bize
Canım çok sağol.dediklerin ve daha pek çok test yapıldı eşime ve bana.denediğimiz heray hamile kalabiliyordum ama kalp atışları duruyordu erkenden.çok şükür Tolga Ecemiş iğneyi daha erken başlatmakta buldu çözümü.tüp bebek doktoru diye yıllarca gitmedim meğerse tekrarlayan düşüklerdede uzmanmış.Allah kısmet ederse oğlumun adınıda Ali Tolga koymak istiyoruz.hepimize yavrularımızı kucağımıza alacağımız günler kısmet olsun inşallah.inşallah sende bu sefer yavruna kavuşursun...Anladim canımpeki esin ve sana preferik kanda kromozom analizi yapilmistir bunca kayip olunca. lupus antikougulon türü bağışıklık testleri ya da. benim de mthfrc677t homozigot veprotrombin heterozigot. inşallah saglicakla alirsin kucagina. tolga beyi duymuslugum var. tup bebek dr siydi arkadasin hem dogumunu yaptirdi. insallah senin de saglikla gelir yavrun.
He yaw yaratığa benziyolar Tövbe tövbe :)kesinlikle en guzel hali 13. haftalarbuyuyunce dedigin gibi oluyor. neresi oldugu belli olmuyor. bir de ben renkli fotolordan korkuyorum ecis bucus resim oluyor tuhaf geliyor bana.
Bu h. Sonu evdeyiz uzun zamandan sonra haftaya yine kısa seyahatler başlıyo :)) iyice dinlendim cnm ama bu ara sıcak basmaları başladı bende aZcık ocağın başında dursam daralıyorumcanım belim biraz daha iyi hatta iki gündür kısa bir tatil yapalım dedik yüzmek iyi geldi bebeğide aslında bayağdır hissediyormuşum ama tabi bilmediğimden ne olduğunu anlamadım göbek altımda anlık gıdıklanma ve kaşınma hissi bebekmiş annem kayınvalidem yani ne bileyim çevremdekilere tarif edince herkes bebiş olduğunu söyledi ay hatta dün gece çok uzun sürdü bazen de gaz gibi ama gaz değil sen neyaptın dinlenebildinmi haftasonu
hemen izin zamanınız gelsin şöyle bir güzel dinlenirsin bebişide hemen hisset ya çok tatlı ben iki gündür kaç defa hissettim diye sayıyorum bide kıpırdayınca sanki bebek iyiymiş gibi geliyor içim daha huzurlu oldu nedense darısı bütün hamilelerin başınaBu h. Sonu evdeyiz uzun zamandan sonra haftaya yine kısa seyahatler başlıyo :)) iyice dinlendim cnm ama bu ara sıcak basmaları başladı bende aZcık ocağın başında dursam daralıyorumçok sevindim bebişi hissetmene eminim muhteşem bir duygudur inş bn de hissederim çok merak ediyorum eşimin tüm ailesi izmirde merakla bizi bekliyorlar ağustosda iznimiz geleceğiz biz de
Tesekkur ederim canim daha iyiyim esim il dişinda olunca biraz duygusala bagliyorum tabi hafta sonu evde olduğu için daha iyiyim.="leylam355, post: 41469769, 675961"]canım sağol sen biraz daha yiymisin benimde hormonlar tavan ya cuma günü çizgifilm izlerken ağladım vallahi artık herşey dengeli gitse güzel olacak yani sıcaklarla
Kızlar rrrrrrrr limonatam harika oldu hazir aliyordum bu daha guzel oldu.:) geceden bir limon ve portakalı yikayip posetleyim buzluga attım. sabah çıkardım az çözüldü ama tam degil rendeledim. icinw 5 kasik şeker attim.karistirdim. icine 1.5 litre su koydum.karistirdim. suzdum surahiye koydum. dogal ekonomik ve nefisss oldu:)))
Merhaba kızlar,dünden beri kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı vardı,annemlerin yanında memleketteyiz ilk geldiğimde karnın ne kadar büyük diyolardı,son günlerde çok kustum yine annem de zayıfladın geldiğin gibi değilsin diyor cidden de karnım baya küçüldü hatta ayva göbeği gibi normal göbek gibi olmuştu,dün kuzenim karnıma dokundu daha sertleşmemiş filan dedi,jeton bu sabah düştü baya sert hamile göbeğiydi işyerindeki kızlar seviyordu nasıl sert bebiş göbeği diye aklıma gelddi dedim nasıl yumusak olur,annemle kontrol ettik baya yumusak yağlı göbüş gibi bsy çok korkuyorum çok kötü oldum,annem çok pimpirikli tansîyonu var bsy de diyemiyorum,iyice korkmasın diye..eşimde uyuyo ellerim ayaklarım titriyo boşaldı resmen
oy kıyamam ben sanada oğluşunada benim için şöyle bir sıkı sıkı sarıl bide öp kocamanTesekkur ederim canim daha iyiyim esim il dişinda olunca biraz duygusala bagliyorum tabi hafta sonu evde olduğu için daha iyiyim.
Sen çizgi film izlerken ağlamişsin ben durduk yere agladim oğlum beni sakinleştirmeye çalisti yavrum benim,daha çok aglardimda oğlum üzülmesin diye kisa kesmek zorunda kaldim:)
he yaw:) bir de benzetiyorlar anneye babaya:)He yaw yaratığa benziyolar Tövbe tövbe :)
canım hataydayim ben dört mevsim var yoksa limonla da olur bir litre suya bir limonBu zamanda portakalı nerden buldun canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?