oy maşallah ogluna. benim biri 11 yasinda istanbula halalarina gittiTesekkur ederim canim daha iyiyim esim il dişinda olunca biraz duygusala bagliyorum tabi hafta sonu evde olduğu için daha iyiyim.
Sen çizgi film izlerken ağlamişsin ben durduk yere agladim oğlum beni sakinleştirmeye çalisti yavrum benim,daha çok aglardimda oğlum üzülmesin diye kisa kesmek zorunda kaldim:)
benim de vuruyor hatta:) ama rahim agzi dikişli benim dikise de vuruyor arada. hissetmek çok güzelhemen izin zamanınız gelsin şöyle bir güzel dinlenirsin bebişide hemen hisset ya çok tatlı ben iki gündür kaç defa hissettim diye sayıyorum bide kıpırdayınca sanki bebek iyiymiş gibi geliyor içim daha huzurlu oldu nedense darısı bütün hamilelerin başına
kesinlikle harika bütün hamileler hissetsin bir an önce en azında bir şey mi oldu kaygıları bayağı azaldı bende bebeği hissedince hıı tamam diyorum hala orada ve kalbi atıyor çok şükürbenim de vuruyor hatta:) ama rahim agzi dikişli benim dikise de vuruyor arada. hissetmek çok güzel
tolga beyin de sanirim eşi bebegini kaybetmis o yuzden hassas bir dr imis. kız olaydı ece koyardin. benim iki oglum var bu arada. ben im de drm ahmet arda lembet ben de ahmet arda koydum ogluma. cok zordu hamileligimCanım çok sağol.dediklerin ve daha pek çok test yapıldı eşime ve bana.denediğimiz heray hamile kalabiliyordum ama kalp atışları duruyordu erkenden.çok şükür Tolga Ecemiş iğneyi daha erken başlatmakta buldu çözümü.tüp bebek doktoru diye yıllarca gitmedim meğerse tekrarlayan düşüklerdede uzmanmış.Allah kısmet ederse oğlumun adınıda Ali Tolga koymak istiyoruz.hepimize yavrularımızı kucağımıza alacağımız günler kısmet olsun inşallah.inşallah sende bu sefer yavruna kavuşursun...
Öptüm canim.oy kıyamam ben sanada oğluşunada benim için şöyle bir sıkı sıkı sarıl bide öp kocaman
çok şükür. bir de su var bazen az harekeet ediyorlar. kac kere acile gittim hareket etmiyor diye. gunduz gidince fis kesiyorlar. odeme yapinca hareket ediyordu benimkikesinlikle harika bütün hamileler hissetsin bir an önce en azında bir şey mi oldu kaygıları bayağı azaldı bende bebeği hissedince hıı tamam diyorum hala orada ve kalbi atıyor çok şükür
ben de yüzüstü uyuyan biri olarak katılıyorumKizlar artik yüzüstü uyumak hayal oldu 5.aya kadar sirt ustu yatmanin tadini cikarin bari
Ben hamile olduğumu ogrendigimden bu yana yüzustu uyumuyorum bir iki kere uyku ara sinda yatmisim hemen farkeder etmez donuyidum tekrar.
İleriki donemde uykuya hasret kalicaz enazindan benim öyle oluyor.
ya ben anladığımdan beri hep akşam oluyor hadi güneş batsın diye bekler oldum arada hissetmiyeceğimiz dönemler olucak sa onada hazırlıklı olalım kaygıları en aza indireyim yoksa panik olmamak elde değilçok şükür. bir de su var bazen az harekeet ediyorlar. kac kere acile gittim hareket etmiyor diye. gunduz gidince fis kesiyorlar. odeme yapinca hareket ediyordu benimkibir de bu heyecanlı süreç gelecek:)
Ben ne kdr yan yatsam da istemsiz olarak dönüyorumcanım ben bacak arama yastık alıyorum yüzüstü yatmamyım diye belimede iyi geliyor bide böyle dene belki iyi gelir
Ben ekşikleri yedim yedim, doktor büyük ihtimal erkek dedi.Ben de uyuyamıyorum yüzüstü dışında valla zor günler bizi bekliyor bebişler kontrolü ele aldı :))) dün de eşime diyorum ki daha doğmadan sana benzedi o kdr tatlıya düşkün ben eşim gibi ekşici başı oldum çıktım limonu alıp yicem o derece ki bi sefer yedimm normalde ekşi oldu mu kaçardımye ekşiyi doğur ayşeyi mi olcam acaba
ben kızıma hamıleyken cıkolatanın paketını gorsem öğürüüyodumBen ekşikleri yedim yedim, doktor büyük ihtimal erkek dedi.
Senin gibi limon yemeye başlamıştım. Bulantıya çok iyi geliyor. Hergün çikolata yiyen ben 3 aydır ağzıma koymadım. Tatlı ekşi olayı bende tutmadı sanırım.
Bende arkadaş lar la konuşurken ağladım bi sürü oğlum yemek yemiyor diye iyice sinirlerin bozulduTesekkur ederim canim daha iyiyim esim il dişinda olunca biraz duygusala bagliyorum tabi hafta sonu evde olduğu için daha iyiyim.
Sen çizgi film izlerken ağlamişsin ben durduk yere agladim oğlum beni sakinleştirmeye çalisti yavrum benim,daha çok aglardimda oğlum üzülmesin diye kisa kesmek zorunda kaldim:)
Bende hep eksi yiyorum kaç aydır cikolata yemedim ama doktor erkeğe benzettim dediBen de uyuyamıyorum yüzüstü dışında valla zor günler bizi bekliyor bebişler kontrolü ele aldı :))) dün de eşime diyorum ki daha doğmadan sana benzedi o kdr tatlıya düşkün ben eşim gibi ekşici başı oldum çıktım limonu alıp yicem o derece ki bi sefer yedimm normalde ekşi oldu mu kaçardımye ekşiyi doğur ayşeyi mi olcam acaba
Hemde çok hassas sağolsun.dediğin gibi kız olursa adını ecem diye planlamıştık zaten :) ankarada okadar çok doktor ve profa gittimki hepsi çok umursamaz ve direk müşteri muamelesiyle yaklaşıyor.neyse o günler geride kaldı çok şükür.ne güzel senin bir çocuğun varmış.Allah bağışlasın.bende mutlu sona ulaştıktan sonra ikinci çocuğumda olsun çoook isterimtolga beyin de sanirim eşi bebegini kaybetmis o yuzden hassas bir dr imis. kız olaydı ece koyardin. benim iki oglum var bu arada. ben im de drm ahmet arda lembet ben de ahmet arda koydum ogluma. cok zordu hamileligim
ya benim doktorum 6. aydan sonra özellikle sol tarafına yat dedi ama karnımın üstüne yatmamla ilgili bir şey demedi açıkçası gidince bir sorayımBen ne kdr yan yatsam da istemsiz olarak dönüyorum( bu gece deneyeceğim inş dönmem yüzüstü doktor uyarmış baya kızları korktum ben de
Allah bize bagislasin yavrularimizioy maşallah ogluna. benim biri 11 yasinda istanbula halalarina gitti
dort gündür ilk ariyor oynamaktan kuzenlerle arayamamisaglamalardan etkileniyor çocuklar gerçekten kac yasinda oglun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?