2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Doğru söylüyorsun hep çevrenin siz üç kız kardeşsiniz erkek olsa değişiklik olur demesinden bu hale geldim ben yoksa bebeğimi çok seviyorum Kıyamam ya içerde hissedip strese girmiyordur inş

ya benim doktorum 6. aydan sonra özellikle sol tarafına yat dedi ama karnımın üstüne yatmamla ilgili bir şey demedi açıkçası gidince bir sorayım
Canım sol tarafa yatinca bebek daha iyi besleniyor o yüzden doktorlar özellikle yemek yedikten sonra sol tarafa yayılmasını oneriyo

Dekalpy, post: 41470286, member: 680991"]@chnb dediği gibi ortası boş yatak olsa göbüşü yerleştirirdik yüzüstü yatardık ohh miss
Gercekten bu fikir bütün hamilelerin aklina geliyor ben dogum yapinca ilk isim yuz ustu ve sirt ustu yatmak olacak diye hayal ederken sezeryan engel oldu bir sure ama ilk sirt ustu uyudugumda cok mutlu olmustum

bera: 41470498 .!.:
Bende arkadaş lar la konuşurken ağladım bi sürü oğlum yyipraniyorlardiye iyice sinirlerin bozuldu
Canim ister istemez bu donemde hassas oluyoruz elimizde değil
kafayi başka şeylerle dağitmakta fayda var
Ama bana gore uzun sure ve zor süreçler geçirip hamile kalan kişiler daha hassas olup daha çok yipraniyorlar hamilelik boyunca ve psikolojik olarak daha çok etkileniyorlar.
Umarim hepimiz güzel ve huzurlu bir hamilelik geciririz.

Doktor bana da yuzustü yatma dedi ama uyuyamıyorum kı ben de yuzustu yatıyorum sakincali miymiş Kendimi cok kotu hissettm smdi Bdaha asla yüzüstü yatmam
Valla camim bana gecen ay yasaklamisti ama ben gobisim cikmadi diye yatiyodum ams bu sefr asla dedi baya kizdi hemde 2 dakka bile yatmayacaksin gobegin cikmasiyla alakasi yok dedi

O zman beklicez bizim sipanin gistermesini tmm canim ben kullanayim biraz anlatirim size deneyimleri

şu yarinida bi atlatayim insallah iyi haberlerle de basliycam bende dualara.gecen ray sayfasinda vardi simdi bulamayabilirim,tutunmasi icin eli karna konup okunan dua vardi biliyormusun onu
Allah sifa versin canim ben dede bi kitap var her hafta ayri bi esmaul husna var cocugun gelisimine gore cok hosuma gitti insan stres olunca hemen allshin isimlerine siginiyo

yukardaki fotoyu ben de pek şey edemedim... bu haftaya kadar her sey cok belli oluodu da 15.haftanin ilk gun fotosunda benim bebisin de bi tek kafasini cekmis dr... ayni da babasina benzio kemik yapisi sanirim bi tek burnu bana benzio simdilik minnak anne karninda kime neyi benzio yawas yawas cöziciimm... her fotosu itinayla incelencek... yeni hobim ihihh

İnsan zaten sadece kendi bebegininkini anlayabiliyo cnm yukarda ki fotoyu anlamamis olman çok normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…