????? size deKim eklersen ekleyin? :) ii geceler
Aynen canım benimde öyle deli ediyor beni baş ağrısına hiç dayanamıyorum parol içtim ikitane ancak geçti inşallah bir daha agrimazBenimde 2gün süren baş ağrım olduneyseki dün geçti çok garip bir ağrıydı belli bir yerde değil değişiyordu yeri
Tşk ederim canım inşallah uyku düzenimde bozuldu ramazan dolayısıyla sahuru bekliyorum biraz oda etkiliyor heralde perşembeyi iple cekiyorum bebegimin cinsiyetini ogrenirim insallahgeçmiş olsun canım. dr n çözüm bulur insallah
ınsallah ogrenırsın bende ayın 30unu beklıyorum bakalım bu sefer ne cıkcak cınsıyetıTşk ederim canım inşallah uyku düzenimde bozuldu ramazan dolayısıyla sahuru bekliyorum biraz oda etkiliyor heralde perşembeyi iple cekiyorum bebegimin cinsiyetini ogrenirim insallah
Haklisin canim bende kayinvalideme gosteriyorum fotoyu basbaya belli bebek olduğu ama ben anlamiyorum ki diyor nerdeyse kadincagizi dövcem bak diyorum burasi gövdesi burasi kafasi nasil anlasilmaz diyorum haa diyorAslında bende anlamazdım hiolduğu ltrason fotolarindan ama insan kendi yawrusunu hemenn anlıyi nerde nesi var:))))
yok kız bazıları anlamıo benım ablamda oyleHaklisin canim bende kayinvalideme gosteriyorum fotoyu basbaya belli bebek olduğu ama ben anlamiyorum ki diyor nerdeyse kadincagizi dövcem bak diyorum burasi gövdesi burasi kafasi nasil anlasilmaz diyorum haa diyorSanirim beni başindan salmak icin anlanmis numarası yapiyor
Bende minoset ictim bitane cok sukur gecti bulantiya raziyim bas ağrısı olmasın çok cekilmez oldum ağrı oluncaAynen canım benimde öyle deli ediyor beni baş ağrısına hiç dayanamıyorum parol içtim ikitane ancak geçti inşallah bir daha agrimaz
Insallah gösterir bebeğin cok heyecanli cinsiyet randevulariTşk ederim canım inşallah uyku düzenimde bozuldu ramazan dolayısıyla sahuru bekliyorum biraz oda etkiliyor heralde perşembeyi iple cekiyorum bebegimin cinsiyetini ogrenirim insallah
Maşallah cok tatlıKızlar bakın oğluşumun fotosuna:)
Artik dr izin versede bebişler izin vermiyor kiValla camim bana gecen ay yasaklamisti ama ben gobisim cikmadi diye yatiyodum ams bu sefr asla dedi baya kizdi hemde 2 dakka bile yatmayacaksin gobegin cikmasiyla alakasi yok dedi
canım mınoset ıcme parol ıc mınoset bıldıgım kadarıyla gebelıkte deıl emzırme donemınde ıcılıo parol gebelık donemındeBende minoset ictim bitane cok sukur gecti bulantiya raziyim bas ağrısı olmasın çok cekilmez oldum ağrı olunca
Iste onun aglamasina dayanamam ya cocuklar ağlamasınAllah bize bagislasin yavrularimizi
Oglum 6.5 yasinda canim ben aglarken oda benimle agladi kuzum
Tamam canım oyle yapayım cok tesekkurlercanım mınoset ıcme parol ıc mınoset bıldıgım kadarıyla gebelıkte deıl emzırme donemınde ıcılıo parol gebelık donemınde
Bende başladım artık minik minik hissetmeyetatlım kusura bakma iyi olmanıza sevindim
benim belim çok kötü bir haftadır dr. bel fıtığı olabilir dedi işe gidemedim rapor falan aldım ama şimdi biraz daha iyi gibiyim hatta bebeğimi hissetmeye başladım galiba
Bende deneyecegim cok sagol tarif için3 litre için isterseniz azaltabilirsiniz.
Evet cnm ya bir an önce gelsin Bebişler artık :)Maşallah cok tatlıinsan bir an once dogsunda sevelim istiyor hele o popoyu donmuyor mu gel beni ısır anne diyor
Haklisin canim bende kayinvalideme gosteriyorum fotoyu basbaya belli bebek olduğu ama ben anlamiyorum ki diyor nerdeyse kadincagizi dövcem bak diyorum burasi gövdesi burasi kafasi nasil anlasilmaz diyorum haa diyorSanirim beni başindan salmak icin anlanmis numarası yapiyor
Artik dr izin versede bebişler izin vermiyor kiuyku sırasında bilincsizce dönsem bile hemen hissettiririp döndürüyor beni cimcimem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?