2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benimde 2gün süren baş ağrım oldu neyseki dün geçti çok garip bir ağrıydı belli bir yerde değil değişiyordu yeri
Aynen canım benimde öyle deli ediyor beni baş ağrısına hiç dayanamıyorum parol içtim ikitane ancak geçti inşallah bir daha agrimaz

geçmiş olsun canım. dr n çözüm bulur insallah
Tşk ederim canım inşallah uyku düzenimde bozuldu ramazan dolayısıyla sahuru bekliyorum biraz oda etkiliyor heralde perşembeyi iple cekiyorum bebegimin cinsiyetini ogrenirim insallah

Tşk ederim canım inşallah uyku düzenimde bozuldu ramazan dolayısıyla sahuru bekliyorum biraz oda etkiliyor heralde perşembeyi iple cekiyorum bebegimin cinsiyetini ogrenirim insallah
ınsallah ogrenırsın bende ayın 30unu beklıyorum bakalım bu sefer ne cıkcak cınsıyetı meraktan catlıyorum

Aslında bende anlamazdım hiolduğu ltrason fotolarindan ama insan kendi yawrusunu hemenn anlıyi nerde nesi var:))))
Haklisin canim bende kayinvalideme gosteriyorum fotoyu basbaya belli bebek olduğu ama ben anlamiyorum ki diyor nerdeyse kadincagizi dövcem bak diyorum burasi gövdesi burasi kafasi nasil anlasilmaz diyorum haa diyor Sanirim beni başindan salmak icin anlanmis numarası yapiyor

yok kız bazıları anlamıo benım ablamda oyle elını ayagını gosterıyorum o boşlugu kafası sanıo

Aynen canım benimde öyle deli ediyor beni baş ağrısına hiç dayanamıyorum parol içtim ikitane ancak geçti inşallah bir daha agrimaz
Bende minoset ictim bitane cok sukur gecti bulantiya raziyim bas ağrısı olmasın çok cekilmez oldum ağrı olunca

Insallah gösterir bebeğin cok heyecanli cinsiyet randevulari her ne kadar kız da olsa erkekte olsa netlesince daha farkli oluyor insan

Valla camim bana gecen ay yasaklamisti ama ben gobisim cikmadi diye yatiyodum ams bu sefr asla dedi baya kizdi hemde 2 dakka bile yatmayacaksin gobegin cikmasiyla alakasi yok dedi
Artik dr izin versede bebişler izin vermiyor ki uyku sırasında bilincsizce dönsem bile hemen hissettiririp döndürüyor beni cimcimem

Bende başladım artık minik minik hissetmeye

Hahaha alemsin :)) annelık çok farklı yaaa seni gördüğünü başkası göremio işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…