- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
ay ne sanslısın Ben gecende 4 lımona bı lıtre suyla yaptm Brz yoğun olmustu :)canım hataydayim ben dört mevsim var yoksa limonla da olur bir litre suya bir limon
Tesekkur ederim canım kanama devam edince üniversite aciline gittik kan ve idrar temiz çıktı ama ultrasonda miyom çıktı muhtemelen ağrı ve kanamaları o yapıyormuş.Bebeğim iyi sukur ama düşük tehlikesi olduğu için pregestonu cogalttilar oda beni mahvediyor tüm gün uyuyorumGeçmiş olsun. Sakın ihmal etme. Ben yeni uyandım. Mesajını yeni gördüm. Böyle bir durumu eşinden saklama, hemen acile gidin. İnşaallah ciddi bir durum değildir. Kanamanın miktarı önemli. Düşük tehlikesi olabilir. Erken müdahale çok önemli. Durumdan bizi haberdar et. Allah bebeklerimizi korusun.
Geçmiş olsun canım hiç bilgim yok doktoruna ulaştın mı? Böyle durumlarda özel hastaneleri arayın acilde kadın doğumcuya baglan orda sor hemen gelim mi ne olabilir diye sorun. Hizmet hastanesinde var mesela memorial hizmet
Cnm 2 hafta önce benimde oldu hemen doktoru aradım bebeğe baktı ultrason da çok şükür iyiydi progesteron iğne verdi 2 haftadir da yatıyorum hiç iş yapmıyorum kahverengi lekelenme hala devam diyor. 17 sinde kontrole gittik bebeğim büyümüş çok şükür iyiydi hareketleri filan dinlenerek atlatacagiz dedi kanama plasenta bölgesinde görüldü. Bol bol dinlen cnm çok geçmiş olsun Allah hayırlısı ile saglikla nasip etsin bize bebislerimizi
Canım çok geçmiş olsun.bende 13.haftamda gece 3te aynı şeyi yaşadım.hatırlamak bile istemiyorum.ertesi günlerde kahverengiye dönerek bitti.bebeğin sağlıklıymış çok şükür çok sevindim.ben 17.haftadayım.herşey çok iyi gidiyor çok şükür.doktor bazen anlamlandıramadığımız kanamalarda olabiliyor demişti.sende içini ferah tut.genelde yatıp dinlenmeye çalış...[/QUOTE
Sağol canım seninde geçmiş sukur.Benimde işte son haftanın birazcık daha sikintisiz geçse iyi olacak ondan sonra 1 ay izin zaten bol bol dinlenirim. Benim miyom girdiler o yapar dediler ama bakalım başka bir şey çıkmaz insallah
Kızlar bugün dediğiniz vaseline cocoa butterı aldım. Ama kokusunu beğenmedim. Belki normalde beğenirdim ama hamilelik hassasiyetinden pek çok koku çok kötü geliyor.
hedef 2016
Tam devlet bahçeli olmuş cidden ya matematik candır ya bnm de süperdir skıntı yok da ben yaşı da ayı da bitirdiğin zamana göre hesaplıyorum yaş gibi yani mesela 16 bitcek 2 hafta sonra 17 girnce tam 4 ay bitcek 4 aylık olcam gbi cnm çünkü daha şimdiden 5 aylık olursa dooğururken 10 aylık oluyorha 4 ha 5 gerçi doğsunlar da bebiişlerimiz sağlıkla Ben sadece senin hesabı mrk etmiştim tşk ederim
Çok tesekkur ederim,kızimda hiç böyle şeyler yaşamadığım için en ufak şeyde yuregim sikisiyor.Hayırlısı ile bu zamanları atlatiriz inşallahBuyuk gecmis olsun. yuregim sıçradı inan. Allah korusun bebeklerimizi. Her seyde hayir vardir belki bu sayede o miyomdan haberiniz oldu. Çok geçmiş olsun
ben her zamankı gıbı bısı anlayamadım walla :)Kızlar bakın oğluşumun fotosuna:)
Sağol canım hasteney gittim yatış yaptılar zaten.3 farklı doktor baktı ilk korktum bir şey var diye ama bebeğimi gordum kalp atışını dinledim sükut.Sadece kese yanında miyom varmış sancı ve kanamayı o yapmış.Evde Dinleniyorum k.rengiye döndü ve azaldı sukur pregestonuda 3 katına çıkardı.Hayırlısı ile geçer bu zamanlar insallahC
Canm şimdi nasıl oldun merak ettm? Kanaman varsa kesin arasaydn doktorunu.
günaydılar herkese benim gibi çalışanlara iyi haftalar iyi mesailer
Sağol canım hasteney gittim yatış yaptılar zaten.3 farklı doktor baktı ilk korktum bir şey var diye ama bebeğimi gordum kalp atışını dinledim sükut.Sadece kese yanında miyom varmış sancı ve kanamayı o yapmış.Evde Dinleniyorum k.rengiye döndü ve azaldı sukur pregestonuda 3 katına çıkardı.Hayırlısı ile geçer bu zamanlar insallah
ben de senin gibi zayıfım,doktor maltofer i verdi sadece.bu yeterli dedi.bunun içinde hem demir var hem folik asit.decavit hiç içmedim..Zaten 12.haftadan sonra demir alimi cok onemliymis ama ben bir de decavit aliyorum 2sinid birden alan varmi dedim acaba. Cok zayifim doktorum ikisninde al dedi bana canim.
Sağol canım hasteney gittim yatış yaptılar zaten.3 farklı doktor baktı ilk korktum bir şey var diye ama bebeğimi gordum kalp atışını dinledim sükut.Sadece kese yanında miyom varmış sancı ve kanamayı o yapmış.Evde Dinleniyorum k.rengiye döndü ve azaldı sukur pregestonuda 3 katına çıkardı.Hayırlısı ile geçer bu zamanlar insallah
YOK %100 KARŞILIYORsigorta olmasa zaten isin icinden cikamazdik sen hiç mi odemiyorsun?
al bendende o kadar sabahtan arkadaşlara diyorum ekime gelmiş olsak sezonu kapatsak sonrada izin başlasa ama daha cok varSağol canım Hepimize izne ayrılmak ıcın nasıl gecer bu 5 ay hiç bilmiyorum walla Calışmak ıstemıyorum hıc, cok yoruyo benı
herkese günaydın iyi haftalarBende başladım artık minik minik hissetmeye
68 ile kalmıştım 72,5 kiloyum 4 ay bitti hamileliğimdegünaydın herkese cok sık giremiyorum kaçar kilo aldınız bu arada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?