2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tesekkur ederim canım kanama devam edince üniversite aciline gittik kan ve idrar temiz çıktı ama ultrasonda miyom çıktı muhtemelen ağrı ve kanamaları o yapıyormuş.Bebeğim iyi sukur ama düşük tehlikesi olduğu için pregestonu cogalttilar oda beni mahvediyor tüm gün uyuyorum

Teşekkürler canım Zonguldakta yaşadığım için burada özelde kadın doğumcu olmuyor.Kadın doğum hastanesi var ama aşırı ilgisiz o yüzden Üniv hastanesine gittim yatış verip baya ilgilendiler miyom çıktı o yapiyormus ama hastane psikolojisi beni daha kötü yaptığı için dilekçe ile cikisimi yaptım.Hayırlısı ile geçsin bu dönemler insallah

Çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun. Bende de kese dışında miyom gözüktü o yapar dediler,iğne bir defa yapıldı ama mahvettin beni ne kadar ağır oturamiyorm bile ustunr Hapida 200 mg ve 3 defaya çıkardı.Hayırlısı ile atlatacağım insallah

Sağol canım seninde geçmiş Q

Kızlar bugün dediğiniz vaseline cocoa butterı aldım. Ama kokusunu beğenmedim. Belki normalde beğenirdim ama hamilelik hassasiyetinden pek çok koku çok kötü geliyor.

Canım ben watsons a gttım almaya, kokusu kotu değildi, hatta guzeldı Yalnız bızım bahsettıgımız butter degıl glow ıdı Ama ıcınde bılmedıgım bı suru yabancı madde vardı, korktum almadım Doktoruma bı sorayım belkı sonra alırım

aman kim 40.haftaya kadar bekliyor ki doğum için .. zaten matematiksel olarak ta 40/4= 10 ay yapıyor

Buyuk gecmis olsun. yuregim sıçradı inan. Allah korusun bebeklerimizi. Her seyde hayir vardir belki bu sayede o miyomdan haberiniz oldu. Çok geçmiş olsun
Çok tesekkur ederim,kızimda hiç böyle şeyler yaşamadığım için en ufak şeyde yuregim sikisiyor.Hayırlısı ile bu zamanları atlatiriz inşallah

C

Canm şimdi nasıl oldun merak ettm? Kanaman varsa kesin arasaydn doktorunu.
Sağol canım hasteney gittim yatış yaptılar zaten.3 farklı doktor baktı ilk korktum bir şey var diye ama bebeğimi gordum kalp atışını dinledim sükut.Sadece kese yanında miyom varmış sancı ve kanamayı o yapmış.Evde Dinleniyorum k.rengiye döndü ve azaldı sukur pregestonuda 3 katına çıkardı.Hayırlısı ile geçer bu zamanlar insallah

Hadı ınsallah, kendıne ve bebege dıkkat et :)

Zaten 12.haftadan sonra demir alimi cok onemliymis ama ben bir de decavit aliyorum 2sinid birden alan varmi dedim acaba. Cok zayifim doktorum ikisninde al dedi bana canim.
ben de senin gibi zayıfım,doktor maltofer i verdi sadece.bu yeterli dedi.bunun içinde hem demir var hem folik asit.decavit hiç içmedim..

geçmiş olsun canım dinlen bol bol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…