Etken maddeleri aynı parol ve mınosetınTamam canım oyle yapayım cok tesekkurler
al bendende o kadar sabahtan arkadaşlara diyorum ekime gelmiş olsak sezonu kapatsak sonrada izin başlasa ama daha cok var
Arkadaslar doktor kan ilacını nezaman veriyor kaçıncı hafta benimki vermedi 16. hafta dedi ama bazı doktorlar erken veriyormus siz kaçta basladiniz
12. haftanın sonunda basladım canm.Arkadaslar doktor kan ilacını nezaman veriyor kaçıncı hafta benimki vermedi 16. hafta dedi ama bazı doktorlar erken veriyormus siz kaçta basladiniz
bende de durum aynı sabah aksam uyusam sanki dinlenemiyorum bir pazar var onda da daha cok yoruluyorum ev işleriyle uğraşıyosun gezmek istiyosun sıcaklarda başladı artık bizim burda daha da bunalırız allahtan klımanın altında pek hissetmiyoruz.walla benm 17 ekımde 32. haftam doluyo Yanı resmen ızne ayrılma hakkım doğuyo 21 kasım da 37. hafta Mecbur ayrılma haftam Onceden 21 kasıma kadar calısırım dıyodum Ama sımdıden boyleysem 17 ekımde ayrılırım hemen ızneGün sayıyorum resmen ya bakar msn :)
bana dr 15+6 da verdi ama dedigine gor 3 aydan sonra baslanmasi lazimmis bu ikinci dr oldugu icin bu kadar gec verdiArkadaslar doktor kan ilacını nezaman veriyor kaçıncı hafta benimki vermedi 16. hafta dedi ama bazı doktorlar erken veriyormus siz kaçta basladiniz
12. Haftada verdi canim bana ama ben icmiyorum mide bulantısı yapiyo dediler brnim bulantim bana yeter o yuzden hic başlamadım ksn degerlerimde iyiydi 16. Haftada da doktoruma icmek istemiyorum tsm geçmeden midem dedim tamam dediArkadaslar doktor kan ilacını nezaman veriyor kaçıncı hafta benimki vermedi 16. hafta dedi ama bazı doktorlar erken veriyormus siz kaçta basladiniz
O ZAMAN BEBİŞİN KIZ OLABİLİR CANIM BENDE BİLDİĞİM LİMONU PORTAKAL GİBİ YİYORUM ŞU AN :) BEBİŞ %90 KIZBen de uyuyamıyorum yüzüstü dışında valla zor günler bizi bekliyor bebişler kontrolü ele aldı :))) dün de eşime diyorum ki daha doğmadan sana benzedi o kdr tatlıya düşkün ben eşim gibi ekşici başı oldum çıktım limonu alıp yicem o derece ki bi sefer yedimm normalde ekşi oldu mu kaçardımye ekşiyi doğur ayşeyi mi olcam acaba
bende de durum aynı sabah aksam uyusam sanki dinlenemiyorum bir pazar var onda da daha cok yoruluyorum ev işleriyle uğraşıyosun gezmek istiyosun sıcaklarda başladı artık bizim burda daha da bunalırız allahtan klımanın altında pek hissetmiyoruz.(
Geçmiş olsun canım inş sağ salim atlatirsin bu günleri. Dinlenmeye bak sen bide moralini yüksek tut. Bebeğin de etkilenmesinSağol canım hasteney gittim yatış yaptılar zaten.3 farklı doktor baktı ilk korktum bir şey var diye ama bebeğimi gordum kalp atışını dinledim sükut.Sadece kese yanında miyom varmış sancı ve kanamayı o yapmış.Evde Dinleniyorum k.rengiye döndü ve azaldı sukur pregestonuda 3 katına çıkardı.Hayırlısı ile geçer bu zamanlar insallah
amin cnm inşallah hayırlısıyla su zamanları geçiririzAllah çalışan tüm hamılelerın yardımcısı olsun ya
12 haftada başladım ben ve bide vitamin verdi banaArkadaslar doktor kan ilacını nezaman veriyor kaçıncı hafta benimki vermedi 16. hafta dedi ama bazı doktorlar erken veriyormus siz kaçta basladiniz
Tesekkur ederim canım kanama devam edince üniversite aciline gittik kan ve idrar temiz çıktı ama ultrasonda miyom çıktı muhtemelen ağrı ve kanamaları o yapıyormuş.Bebeğim iyi sukur ama düşük tehlikesi olduğu için pregestonu cogalttilar oda beni mahvediyor tüm gün uyuyorum[/
QUOTE]
Evey canim cok fena progestan.bende iciyorum farkedincd gece icmeye basladim,simdide gece tuvalete zor gidiyorum resmen sarhos gibi oluyorim
CANIM İNŞ BU SEFER MUTLU SONA ULAŞIRSINIZ BEBEĞİNİZ ZAMANI GELİNCE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE ARANIZA KATILIR İNŞİnşallah canım.artık daha olumlu düşünmeyi öğrendim sanırım.herşey çok şükür hayallerimdeki gibi iyi gidiyor.inşallah bu sefer olacak...bebeğimin cinsiyetide erkekmiş bu arada.yarın yine randevum var 3lü test yapılacak.herşey rüya gibi.Allah isteyen herkese nasip etsin...
Yesinler onuArtik dr izin versede bebişler izin vermiyor kiuyku sırasında bilincsizce dönsem bile hemen hissettiririp döndürüyor beni cimcimem
cnm ben ayın 18 yaptırdım sonucu 10 gün sonra alıcazKızlar üçlü testi yaptiranlariniz var mı ? Kaçıncı haftada oluyor ?
Benim kan sınirda ama yinede vermediBANA DA VERMEDİ.benim kan değerlerim yüksekyarın bi r de sgk ya gidicem bakalım o ne diyecek.
benim de 3 ayım doldu.2 kilo aldım.doktorumuz ayda 1 kilodan fazlasına izin vermiyo o yüzden artık çok az yemeye başladım68 ile kalmıştım 72,5 kiloyum 4 ay bitti hamileliğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?