Ben ikiliyi yaptırdım aynı gün decavit verdi ama kan ilacı vermedi12 haftada başladım ben ve bide vitamin verdi bana
Ben ikiliyi yaptırdım aynı gün decavit verdi ama kan ilacı vermedi
Yaaa çok enteresan neden böyle farklı bu doktorlar sonuçta herseyin başlama zamanı vardır kafalarına goremi veriyorlarbana decavit bile vermedi hiçbirşey içmiyorum.. ama ne olursa olsun demir ilacı alınması gerekmiş internette oyle yazıyor bilemedim şimdi
Hmmm anladim canim valla butun doktorlar farkli seyler veriyolar heralde iccez artik napalim bana onemli diyo.decavitte butun vitamin mineraller var. Ferro da demir var benim ictigim.ben de senin gibi zayıfım,doktor maltofer i verdi sadece.bu yeterli dedi.bunun içinde hem demir var hem folik asit.decavit hiç içmedim..
Sağol canım hasteney gittim yatış yaptılar zaten.3 farklı doktor baktı ilk korktum bir şey var diye ama bebeğimi gordum kalp atışını dinledim sükut.Sadece kese yanında miyom varmış sancı ve kanamayı o yapmış.Evde Dinleniyorum k.rengiye döndü ve azaldı sukur pregestonuda 3 katına çıkardı.Hayırlısı ile geçer bu zamanlar insallah
Ben ikiliyi yaptırdım aynı gün decavit verdi ama kan ilacı vermedi
4. ayı bitiriyoruz 72 ile hamile kaldım 76 oldum 4 kilo aldım inşallah hep 1 er kilo gider yoksa sonlarda durumum vahim cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olucakmış sağlıkla hayırlısıyla inşallah :)Arkadaşlar kim kaç kilo aldı = Ve bebiş cinsiyetleri nedir acaba ..........
Yaaa çok enteresan neden böyle farklı bu doktorlar sonuçta herseyin başlama zamanı vardır kafalarına goremi veriyorlar
Canim gecmis olsun benim yengemin miyomu vardi hemde oyle buyuktuki bebekle ayni buyuyodu.kanamalari hep oldu miyom kaynakli ama hicbisey olmadi sapasaglam kuzenim var simdi.gecen ay da arkadasim.dogum yapti onunda miyomu vardi sezeryanda aldilar bebiside cok tatli. Sikinti yapma hic Allaha emanet bebislerimiz.Sağol canım hasteney gittim yatış yaptılar zaten.3 farklı doktor baktı ilk korktum bir şey var diye ama bebeğimi gordum kalp atışını dinledim sükut.Sadece kese yanında miyom varmış sancı ve kanamayı o yapmış.Evde Dinleniyorum k.rengiye döndü ve azaldı sukur pregestonuda 3 katına çıkardı.Hayırlısı ile geçer bu zamanlar insallah
MAŞALLAH CANIM AMA BEN HİÇ ANLAMADIM BEBEĞİN NERESİ GÖZÜKÜYOR ORDAKızlar bakın oğluşumun fotosuna:)
[/QUO
İnşallah en az kilo ile tamamlarız kızlar
4. ayı bitiriyoruz 72 ile hamile kaldım 76 oldum 4 kilo aldım inşallah hep 1 er kilo gider yoksa sonlarda durumum vahim cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olucakmış sağlıkla hayırlısıyla inşallah :)
amin inşallah senin nasıl durumanladım canım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin rabbim.
cnm bana 12'nci haftada verdi ama haftada 2 gün iç dedi değerlerime bakıp. ileride artıracak sanıyorum.Arkadaslar doktor kan ilacını nezaman veriyor kaçıncı hafta benimki vermedi 16. hafta dedi ama bazı doktorlar erken veriyormus siz kaçta basladiniz
yıllık ıznn yokmuSağol canım Hepimize izne ayrılmak ıcın nasıl gecer bu 5 ay hiç bilmiyorum walla Calışmak ıstemıyorum hıc, cok yoruyo benı
50 kiloyla kaldim 47ye dustum ilk iki ay mide bulantilarindan.simdi 49a yaklastim tekrar canim. Bebisim yuzde 90 kiz.Arkadaşlar kim kaç kilo aldı = Ve bebiş cinsiyetleri nedir acaba ..........
Arkadaşlar kim kaç kilo aldı = Ve bebiş cinsiyetleri nedir acaba ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?