2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar kim kaç kilo aldı = Ve bebiş cinsiyetleri nedir acaba ..........

bana decavit bile vermedi hiçbirşey içmiyorum.. ama ne olursa olsun demir ilacı alınması gerekmiş internette oyle yazıyor bilemedim şimdi
Yaaa çok enteresan neden böyle farklı bu doktorlar sonuçta herseyin başlama zamanı vardır kafalarına goremi veriyorlar

ben de senin gibi zayıfım,doktor maltofer i verdi sadece.bu yeterli dedi.bunun içinde hem demir var hem folik asit.decavit hiç içmedim..
Hmmm anladim canim valla butun doktorlar farkli seyler veriyolar heralde iccez artik napalim bana onemli diyo.decavitte butun vitamin mineraller var. Ferro da demir var benim ictigim.

Eklentiler

• gebelikte-kilo-alimi-tablosu.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 76
  • gebelikte-ay-ay-kilo-alimi.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 84

Canim cok geçmiş olsun bir an önce atlatirsiniz inşallah

Arkadaşlar kim kaç kilo aldı = Ve bebiş cinsiyetleri nedir acaba ..........
4. ayı bitiriyoruz 72 ile hamile kaldım 76 oldum 4 kilo aldım inşallah hep 1 er kilo gider yoksa sonlarda durumum vahim cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olucakmış sağlıkla hayırlısıyla inşallah :)

Yaaa çok enteresan neden böyle farklı bu doktorlar sonuçta herseyin başlama zamanı vardır kafalarına goremi veriyorlar

bende anlamadım gitti evde decavit var zaten çok içemedim midemi bulandırıyordu günde bir tane içerim artık

Canim gecmis olsun benim yengemin miyomu vardi hemde oyle buyuktuki bebekle ayni buyuyodu.kanamalari hep oldu miyom kaynakli ama hicbisey olmadi sapasaglam kuzenim var simdi.gecen ay da arkadasim.dogum yapti onunda miyomu vardi sezeryanda aldilar bebiside cok tatli. Sikinti yapma hic Allaha emanet bebislerimiz.

[QUOTs35, post: 41475168, member: 223251"]Kızlar üçlü testi yaptiranlariniz var mı ? Kaçıncı haftada oluyor ?[/QUOTE]

Ben yaptirdim cnm 16. Hafta ydi sanirim

4. ayı bitiriyoruz 72 ile hamile kaldım 76 oldum 4 kilo aldım inşallah hep 1 er kilo gider yoksa sonlarda durumum vahim cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olucakmış sağlıkla hayırlısıyla inşallah :)

anladım canım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin rabbim.

Arkadaslar doktor kan ilacını nezaman veriyor kaçıncı hafta benimki vermedi 16. hafta dedi ama bazı doktorlar erken veriyormus siz kaçta basladiniz
cnm bana 12'nci haftada verdi ama haftada 2 gün iç dedi değerlerime bakıp. ileride artıracak sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…