- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
canm benm doktorumda bana hiçbir ilaç vermedi ilk 3 ay folikasit içtim şuan hiç bir ilaç içmiyorumbana decavit bile vermedi hiçbirşey içmiyorum.. ama ne olursa olsun demir ilacı alınması gerekmiş internette oyle yazıyor bilemedim şimdi
12.haftada verdi demiri canim. Ve arastirdigima gorede icilmesi gerekiyor diye gordum heryerde.butun arkadaslarimda kullaniyor.sen bi doktoruna sor.Yaaa çok enteresan neden böyle farklı bu doktorlar sonuçta herseyin başlama zamanı vardır kafalarına goremi veriyorlar
aminn.Allah çalışan tüm hamılelerın yardımcısı olsun ya
anladım canım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin rabbim.
71 kilo ile hamile kaldı şuan 70 kiloyum daha almadım inş. almam fazla kilogünaydın herkese cok sık giremiyorum kaçar kilo aldınız bu arada??
GÜNAYDIN CANIM 1 HAFTA İZİN SONRASI BENDE BUGÜN BAŞLADIM TEKRAR İŞE ÇALIŞAN BÜTÜN HAMİŞLERE KOLAY GELSİN ÇALIŞMA SAATLERİ ÇABUCAK GEÇSİN EVDE OLDUĞUMUZ SAATLER UZUN OLSUN İNŞ :)günaydılar herkese benim gibi çalışanlara iyi haftalar iyi mesailer
decavit ya da elevit alınması gerekiyor diye biliyorum cünkü besinlerden karsılayamayacağın kadar vitamin+mineral eksiği oluyor, isterseniz dr.a bi sorun..benim bütün arkadaslarım da kullandı.canm benm doktorumda bana hiçbir ilaç vermedi ilk 3 ay folikasit içtim şuan hiç bir ilaç içmiyorum
yıllık ıznn yokmu
Perşembe günü 3lü testim için gidecem doktora sorararım geçen ay sorduğumda şuan gerek yok ilaca demişti banadecavit ya da elevit alınması gerekiyor diye biliyorum cünkü besinlerden karsılayamayacağın kadar vitamin+mineral eksiği oluyor, isterseniz dr.a bi sorun..benim bütün arkadaslarım da kullandı.
oooooo dayanabılırsen ne alaayıllık ızınlerımı toplayıp, doğumdakı toplam 16 haftalık analık ıznımın bitiminde kullanmak ıstıyorum.
bende o hesabı anlamış değilim şimdi 16. haftadayım hatta bitirmek üzereyim 4 aylık diyorum ama bu hesaba göre son ay 10 aylık demem gerekiyo çözemedim ben bu işiaman kim 40.haftaya kadar bekliyor ki doğum için .. zaten matematiksel olarak ta 40/4= 10 ay yapıyor
bende 72 ilke başladım 75 im su an dr artışa normal dedi68 ile kalmıştım 72,5 kiloyum 4 ay bitti hamileliğimde
Harminy testi doktornu istedi ?benim doğum 30 Aralık görünüyor. 13'üncü haftadayım. 4.5 kilo aldım :) tatlı hiç yemiyorum, sıfır, ekmek en fazla günde 2 dilim. ama onun dışında canım ne isterse yiyorum meyvemi, sütümü, peynirimi etimi, hiç kısmıyorum... ilk doğumumda 17 kilo almıştım, sonra hepsi gitti, bu da öyle olacak sanıyorum :) rejimle bu en güzel günleri sıkıntıya sokamıyorum ben. ama tabii herkesin kendi kararı... cinsiyet belli değil henüz. bu hafta harmony test yaptıracağım onun için heyecanlıyım biraz...
Ben çanakkalede yasıyorum siz nerede yasiyorsunuzbende 72 ilke başladım 75 im su an dr artışa normal dedi
58 le hamile kaldim 61 oldum. erkek bebisArkadaşlar kim kaç kilo aldı = Ve bebiş cinsiyetleri nedir acaba ..........
bana dr. 3lüye gerek yok 4lü yapacam dedi bu cumartesi gitcem yani 17. hafta oluyo canımKızlar üçlü testi yaptiranlariniz var mı ? Kaçıncı haftada oluyor ?
Kan seviyesinde bi sıkıntı gormediyse belki ondan vermemiştir canımBen ikiliyi yaptırdım aynı gün decavit verdi ama kan ilacı vermedi
Ben 59 ile hamile kaldim bir hafta önce tartildim 60 olmusumistanbulunsultani 60st: 41475312 .!.:Arkadaşlar kim kaç kilo aldı = Ve bebiş cinsiyetleri nedir acaba ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?