2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
anladım canım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin rabbim.

benim doğum 30 Aralık görünüyor. 13'üncü haftadayım. 4.5 kilo aldım :) tatlı hiç yemiyorum, sıfır, ekmek en fazla günde 2 dilim. ama onun dışında canım ne isterse yiyorum meyvemi, sütümü, peynirimi etimi, hiç kısmıyorum... ilk doğumumda 17 kilo almıştım, sonra hepsi gitti, bu da öyle olacak sanıyorum :) rejimle bu en güzel günleri sıkıntıya sokamıyorum ben. ama tabii herkesin kendi kararı... cinsiyet belli değil henüz. bu hafta harmony test yaptıracağım onun için heyecanlıyım biraz...

canm benm doktorumda bana hiçbir ilaç vermedi ilk 3 ay folikasit içtim şuan hiç bir ilaç içmiyorum
decavit ya da elevit alınması gerekiyor diye biliyorum cünkü besinlerden karsılayamayacağın kadar vitamin+mineral eksiği oluyor, isterseniz dr.a bi sorun..benim bütün arkadaslarım da kullandı.

decavit ya da elevit alınması gerekiyor diye biliyorum cünkü besinlerden karsılayamayacağın kadar vitamin+mineral eksiği oluyor, isterseniz dr.a bi sorun..benim bütün arkadaslarım da kullandı.
Perşembe günü 3lü testim için gidecem doktora sorararım geçen ay sorduğumda şuan gerek yok ilaca demişti bana

Arkadaşlar ben de sadece demir hapı içiyorum. Gyno ferro sanol. Bu ilaçtan dolayı sanırım afedersiniz ishal oldum. Mide ağrısı da cabası. Benzer durumda olan var mı ?
Bugünde geçmezse dra gideyim bari.
Bu arada hala 2 buçuk kilo almış durumdayım

Harminy testi doktornu istedi ?
Senmi yaptirmaknistedin ?

kızlar acıya alıskınım dunde yemekte acı bıber yedım lakın karnıma cok sancı gırdı bır saat surdu en sonunda sola donunce hafıfledı.bebısıme bırsey olmusmuudrr.

istanbulunsultani 60st: 41475312 .!.:
Arkadaşlar kim kaç kilo aldı = Ve bebiş cinsiyetleri nedir acaba ..........
Ben 59 ile hamile kaldim bir hafta önce tartildim 60 olmusum
Cinseyetimiz belli ddeğil ama bugün rüyamda erkek olduğunu söyledi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…