2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
az kilo alan arkadaşlarında bebişi de kız olabiliyor..Ben çok kilo alanların kızı olacak diye düşünmüştüm de :)))))))))

tekrar geçmiş olsun canım.

bana kan ilacını 14. haftadan sonra içmeye başlayacaksın dedi doktor belki senin doktorda o zaman içmeni söyler.
Olabilir ama Ben sordum 4.aydan sonra dedi neyse artik ben 14. Hafta sonlarina dogru tekrar gidecegim bakalim ne dicem

fufuse: 41476059 .!.:
kızlar acıya alıskınım dunde yemekte acı bıber yedım lakın karnıma cok sancı gırdı bır saat surdu en sonunda sola donunce hafıfledı.bebısıme bırsey olmusmuudrr.
Canim bebisine bisey olmamistir ama sana dokunmus acı
Çok fazla aci yeme yinede dikkat et
Ben ilk dr randevumda bana aci yeme dedi doktor

oooooo dayanabılırsen ne alaa

yok doğuma kadar ızın almadan duramam, 3 gun ızın alıp bayramla bırlestırıp 9 gunluk bı yunanıstan tatılı yapıcaz ztn Ama onun harıcınde ewde dınlenmek ıcın ıznımı kullanmak ıstemıyorum Aralarda cok yorulursam kotuyum dıye ıkışer gunluk raporlar alıp ewde dınlenırım artık 2-3 kez.

bende o hesabı anlamış değilim şimdi 16. haftadayım hatta bitirmek üzereyim 4 aylık diyorum ama bu hesaba göre son ay 10 aylık demem gerekiyo çözemedim ben bu işi

Kızlar aslında aylar ya 30 ya 31 gun Ama bız hafta hesabı yaparken 7*4=28 günmüş gibi yapıyoruz Aradakı fark ordan kaynaklanıyo bence :) Bu arada bu hafta hesabını Bahçeli yontemı ıle en ıyı D Dekalpy yapıyo Ona danısalım derım :))))

gyno bende de aynısını yaptı cnm Doktorum normal dedı Ama mıde agrısı yok bende İshal ve dıskıda koyu renk oluştu.

ınsallah ogrenırsın bende ayın 30unu beklıyorum bakalım bu sefer ne cıkcak cınsıyetı meraktan catlıyorum
İnşallah canım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin bir oğlum var tabi buda kız geçiyor gönlümden ama Rabbim hangisini nasip ettiyse kabulumuz

aa ne güzel..ben de bi yerlere gitmeyi çok istiyorum ama etrafımdakiler sürekli gitme nolur nolmaz diyo.doktorum izin verdi halbuki.ama etrafım beni çok korkutuyo.bu gidişle bu yaz hiç bi yere gidemiycez offf ya

kızlar acıya alıskınım dunde yemekte acı bıber yedım lakın karnıma cok sancı gırdı bır saat surdu en sonunda sola donunce hafıfledı.bebısıme bırsey olmusmuudrr.

yok canım merak etme acı bebeğe degıl sana etkı eder Ben de cok sewerım doktoruma danıstm Sana zarar vernıyosa yıyebılırsn dedı

Harminy testi doktornu istedi ?
Senmi yaptirmaknistedin ?
benim yaşım 40. doktorum sende 2'li 3'lü riskli çıkar. onları hiç yaptırmadan harmony yaptırabilirsin. hepsini de yaptırabilirsin hiçbirini yaptırmaya da bilirsin dedi :) kendi makinesinde ölçtü ense kalınlığını baş çapını bacak boyunu, hepsi olması gerektiği gibiymiş allaha şükür. benim de içim rahat ama son aylar pimpirik yapar da günlerimi kabusa çeviririm diye yaptıracağım açıkçası canım.

Bende minoset ictim bitane cok sukur gecti bulantiya raziyim bas ağrısı olmasın çok cekilmez oldum ağrı olunca
Bende geçti çok şükür bulantım hiç olmadı benim hayatım boyunca en nefret ettiğim şey baş ağrısı deli oluyorum perte ayrılıyorum basım agridimi inşallah bir daha agrimaz

YOK CANIM BEBİŞİNE HİÇ BİŞEY OLMAMIŞTIR. DR.LAR YAĞLI KIZARTMA ACILI BAHARATLI ŞEYLER YEMEYİN DİYORLAR SENDE BİRAZ DİKKAT ET MİDENİ RAHATSIZ ETMESİN

aa ne güzel..ben de bi yerlere gitmeyi çok istiyorum ama etrafımdakiler sürekli gitme nolur nolmaz diyo.doktorum izin verdi halbuki.ama etrafım beni çok korkutuyo.bu gidişle bu yaz hiç bi yere gidemiycez offf ya

Canım sağlık sıkıntın yoksa, doktorun da ızın verdıyse etrafındakılerı dınleme bence Zaten garıp bı psıkolojıdeyız, asıl sımdı gıdıp rahatlamamız gerekıyor Yakın yer de olsa, kısa zamanlı da olsa kesın bıyerlere gıt bence Ama tabıkı karar senın :)

İshal durumu bende de oluyor ama asiri degil
Gerci vitamin mi demir mi ilaci yapiyor bilmiyorum
Midem de bir sorun yok cok sukur
Ama senin midene iyi gelmiyor galiba doktorona sor belki degistirir ilaci
Gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…