- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
bende o hesabı anlamış değilim şimdi 16. haftadayım hatta bitirmek üzereyim 4 aylık diyorum ama bu hesaba göre son ay 10 aylık demem gerekiyo çözemedim ben bu işi
tekrar geçmiş olsun canım.Tesekkur ederim canım kanama devam edince üniversite aciline gittik kan ve idrar temiz çıktı ama ultrasonda miyom çıktı muhtemelen ağrı ve kanamaları o yapıyormuş.Bebeğim iyi sukur ama düşük tehlikesi olduğu için pregestonu cogalttilar oda beni mahvediyor tüm gün uyuyorum
Olabilir ama Ben sordum 4.aydan sonra dedi neyse artik ben 14. Hafta sonlarina dogru tekrar gidecegim bakalim ne dicembana kan ilacını 14. haftadan sonra içmeye başlayacaksın dedi doktor belki senin doktorda o zaman içmeni söyler.
Canim bebisine bisey olmamistir ama sana dokunmus acıfufuse: 41476059 .!.:kızlar acıya alıskınım dunde yemekte acı bıber yedım lakın karnıma cok sancı gırdı bır saat surdu en sonunda sola donunce hafıfledı.bebısıme bırsey olmusmuudrr.
oooooo dayanabılırsen ne alaa
Ben onu kahvaltidan sonra iciyorum cok iyi ilacmis icmeye calis callsbende anlamadım gitti evde decavit var zaten çok içemedim midemi bulandırıyordu günde bir tane içerim artık
bende o hesabı anlamış değilim şimdi 16. haftadayım hatta bitirmek üzereyim 4 aylık diyorum ama bu hesaba göre son ay 10 aylık demem gerekiyo çözemedim ben bu işi
Himm kanın kaçtı cnm hatırlıyormusuncnm bana 12'nci haftada verdi ama haftada 2 gün iç dedi değerlerime bakıp. ileride artıracak sanıyorum.
Arkadaşlar ben de sadece demir hapı içiyorum. Gyno ferro sanol. Bu ilaçtan dolayı sanırım afedersiniz ishal oldum. Mide ağrısı da cabası. Benzer durumda olan var mı ?
Bugünde geçmezse dra gideyim bari.
Bu arada hala 2 buçuk kilo almış durumdayım
İnşallah canım Rabbim hakkımızda hayirlisini versin bir oğlum var tabi buda kız geçiyor gönlümden ama Rabbim hangisini nasip ettiyse kabulumuzınsallah ogrenırsın bende ayın 30unu beklıyorum bakalım bu sefer ne cıkcak cınsıyetımeraktan catlıyorum
aa ne güzel..ben de bi yerlere gitmeyi çok istiyorum ama etrafımdakiler sürekli gitme nolur nolmaz diyo.doktorum izin verdi halbuki.ama etrafım beni çok korkutuyo.bu gidişle bu yaz hiç bi yere gidemiycez offf yayok doğuma kadar ızın almadan duramam, 3 gun ızın alıp bayramla bırlestırıp 9 gunluk bı yunanıstan tatılı yapıcaz ztn Ama onun harıcınde ewde dınlenmek ıcın ıznımı kullanmak ıstemıyorumAralarda cok yorulursam kotuyum dıye ıkışer gunluk raporlar alıp ewde dınlenırım artık 2-3 kez.
kızlar acıya alıskınım dunde yemekte acı bıber yedım lakın karnıma cok sancı gırdı bır saat surdu en sonunda sola donunce hafıfledı.bebısıme bırsey olmusmuudrr.
benim yaşım 40. doktorum sende 2'li 3'lü riskli çıkar. onları hiç yaptırmadan harmony yaptırabilirsin. hepsini de yaptırabilirsin hiçbirini yaptırmaya da bilirsin dedi :) kendi makinesinde ölçtü ense kalınlığını baş çapını bacak boyunu, hepsi olması gerektiği gibiymiş allaha şükür. benim de içim rahat ama son aylar pimpirik yapar da günlerimi kabusa çeviririm diye yaptıracağım açıkçası canım.Harminy testi doktornu istedi ?
Senmi yaptirmaknistedin ?
Bende geçti çok şükür bulantım hiç olmadı benim hayatım boyunca en nefret ettiğim şey baş ağrısı deli oluyorum perte ayrılıyorum basım agridimi inşallah bir daha agrimazBende minoset ictim bitane cok sukur gecti bulantiya raziyim bas ağrısı olmasın çok cekilmez oldum ağrı olunca
YOK CANIM BEBİŞİNE HİÇ BİŞEY OLMAMIŞTIR. DR.LAR YAĞLI KIZARTMA ACILI BAHARATLI ŞEYLER YEMEYİN DİYORLAR SENDE BİRAZ DİKKAT ET MİDENİ RAHATSIZ ETMESİNkızlar acıya alıskınım dunde yemekte acı bıber yedım lakın karnıma cok sancı gırdı bır saat surdu en sonunda sola donunce hafıfledı.bebısıme bırsey olmusmuudrr.
aa ne güzel..ben de bi yerlere gitmeyi çok istiyorum ama etrafımdakiler sürekli gitme nolur nolmaz diyo.doktorum izin verdi halbuki.ama etrafım beni çok korkutuyo.bu gidişle bu yaz hiç bi yere gidemiycez offf ya
İshal durumu bende de oluyor ama asiri degilblueflower .!.:Arkadaşlar ben de sadece demir hapı içiyorum. Gyno ferro sanol. Bu ilaçtan dolayı sanırım afedersiniz ishal oldum. Mide ağrısı da cabası. Benzer durumda olan var mı ?
Bugünde geçmezse dra gideyim bari.
Bu arada hala 2 buçuk kilo almış durumdayım
günaydın herkese cok sık giremiyorum kaçar kilo aldınız bu arada??
15. Hafta oluyorsa eğer 15 haftada gideyim dicektim.bana dr. 3lüye gerek yok 4lü yapacam dedi bu cumartesi gitcem yani 17. hafta oluyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?