2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
meltem hafta sonu sakız adasına gittim çok güzeldi tam yunan adaları turuna gidicez bidahaki sefere sizde öylemi düşünüyorsunuz

aa ne güzel..ben de bi yerlere gitmeyi çok istiyorum ama etrafımdakiler sürekli gitme nolur nolmaz diyo.doktorum izin verdi halbuki.ama etrafım beni çok korkutuyo.bu gidişle bu yaz hiç bi yere gidemiycez offf ya

canım boşver etrafı bende 10 güne antalyaya gideceğim ilk 3 ay ve son 3 ay gitmemek gerekli tehlikeli sonrasında yüzmek felan tam tersi iyi gelir

Aynen katiliyorum D Dekalpy hesabina
Dekalpy hesabida matematik terimi gibi oldu ha

evet garip bi psikoloji gerçekten.ben mesela gezmek istiyorum doğumdan önce,oturup kalmak istemiyorum.doğduktan sonra zaten bi süre gidemiycez hiç bi yere.mesela yüzmeyi çok ama çok özledim.denize gitmeyi çoook istiyorum.eşim gidelim diyo,o korkmuyo da aile büyükleri pek tırsak bizde

meltem hafta sonu sakız adasına gittim çok güzeldi tam yunan adaları turuna gidicez bidahaki sefere sizde öylemi düşünüyorsunuz
Ewet canım. İzmir çıkışlı bi gemi turu, mikanos, rodos, atina ve santorını dolaşıyo Sonra yıne ızmıre bırakıyo Siz sakız adasına nasıl gıttnız?

Canim bebisine bisey olmamistir ama sana dokunmus acı
Çok fazla aci yeme yinede dikkat et
Ben ilk dr randevumda bana aci yeme dedi doktor
esım yasakladı zaten kac gundur azıcık agrım oluyordu dun baya uzun surdu hatta dusundum artık artık gobek bagımız var yedıklerımı oda yıyor yanı benım acıdan agzım mıdem yanınca onunda canı acıyormudur

Canim resimdeki cocuk seninmi çok tatil maşallah Allah bağislasin

bu arad rapor alıyoruz ama sıgortamızdan kesılıyormus haberın varmı

gyno bende de aynısını yaptı cnm Doktorum normal dedı Ama mıde agrısı yok bende İshal ve dıskıda koyu renk oluştu.
Aynen canım koyu renk hatta siyah. Ama ishal olması korkuttu beni. Normalse 1-2 gün daha bekliyeyim. Belki vücudun adapte olması gerekiyordur.

Boswerın ya o kadar da kısıtlamayın kendınızı, olacak olan hey yerde her zaman olur zaten Bu arada buyukler de sırf buyuk dıye herseyı bılemezler bence, zaman değişiyo. Sen doktorundan onay aldıysan tak kocanı koluna fırla gıt hemen :) O buyuklerı de cok dınleme, kendı annen bıle olsa :)

İshal durumu bende de oluyor ama asiri degil
Gerci vitamin mi demir mi ilaci yapiyor bilmiyorum
Midem de bir sorun yok cok sukur
Ama senin midene iyi gelmiyor galiba doktorona sor belki degistirir ilaci
Gecmis olsun cnm
Çok teşekkürler canım, ben demir ilacından olduğunu biliyorum. Çünkü başka ilaç kullanmıyorum. Drum gerekli görmedi. Bakalım bugünü da atlatayım.

o hesaplamayı ben yapmıştım canım benim dediğim gibi 17.haftaya giriyorsan 5.aya giriyorsun.. en iyisi biri sorarsa 5.ayımıza girelim demek
son ayımda da 10. aya mı girdim dicem peki bence o kadar basit değil

e 40 hjafta da doğuyor bebek ne oluyor o zaman matematiksel olarak.ama n kim ne diyorsa desin ya

yok canım merak etme acı bebeğe degıl sana etkı eder Ben de cok sewerım doktoruma danıstm Sana zarar vernıyosa yıyebılırsn dedı
ne bılyıım oyle bır sancıydıkı gobek delıgıme kadar nefes alırken canım yanıyordu.sukur gectı acılede gıtmek ıstemedım daha randevuma ıkı hafta var bu bır aylık randevular cok uzun ya

Çok teşekkürler canım, ben demir ilacından olduğunu biliyorum. Çünkü başka ilaç kullanmıyorum. Drum gerekli görmedi. Bakalım bugünü da atlatayım.

o hap sadece demır değil ki canm Demır+vitamın+folık asıt. Bence yeter zaten hepsı var ıse, bunu veren doktor baska ılac vermıyo dıe bılıyrm.

Ewet canım. İzmir çıkışlı bi gemi turu, mikanos, rodos, atina ve santorını dolaşıyo Sonra yıne ızmıre bırakıyo Siz sakız adasına nasıl gıttnız?
ben İzmir de otururum arabayla çeşmeye oradan da feribotla sakız adasına geçiyoruz yalnız acayip ucuz bol bol alışveriş yaparsın kendine bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…