meltem hafta sonu sakız adasına gittim çok güzeldi tam yunan adaları turuna gidicez bidahaki sefere sizde öylemi düşünüyorsunuzyok doğuma kadar ızın almadan duramam, 3 gun ızın alıp bayramla bırlestırıp 9 gunluk bı yunanıstan tatılı yapıcaz ztn Ama onun harıcınde ewde dınlenmek ıcın ıznımı kullanmak ıstemıyorumAralarda cok yorulursam kotuyum dıye ıkışer gunluk raporlar alıp ewde dınlenırım artık 2-3 kez.
aa ne güzel..ben de bi yerlere gitmeyi çok istiyorum ama etrafımdakiler sürekli gitme nolur nolmaz diyo.doktorum izin verdi halbuki.ama etrafım beni çok korkutuyo.bu gidişle bu yaz hiç bi yere gidemiycez offf ya
Aynen katiliyorum D Dekalpy hesabina
evet garip bi psikoloji gerçekten.ben mesela gezmek istiyorum doğumdan önce,oturup kalmak istemiyorum.doğduktan sonra zaten bi süre gidemiycez hiç bi yere.mesela yüzmeyi çok ama çok özledim.denize gitmeyi çoook istiyorum.eşim gidelim diyo,o korkmuyo da aile büyükleri pek tırsak bizdeCanım sağlık sıkıntın yoksa, doktorun da ızın verdıyse etrafındakılerı dınleme bence Zaten garıp bı psıkolojıdeyız, asıl sımdı gıdıp rahatlamamız gerekıyor Yakın yer de olsa, kısa zamanlı da olsa kesın bıyerlere gıt bence Ama tabıkı karar senın :)
Ewet canım. İzmir çıkışlı bi gemi turu, mikanos, rodos, atina ve santorını dolaşıyo Sonra yıne ızmıre bırakıyo Siz sakız adasına nasıl gıttnız?meltem hafta sonu sakız adasına gittim çok güzeldi tam yunan adaları turuna gidicez bidahaki sefere sizde öylemi düşünüyorsunuz
esım yasakladı zaten kac gundur azıcık agrım oluyordu dun baya uzun surdu hatta dusundum artık artık gobek bagımız var yedıklerımı oda yıyor yanı benım acıdan agzım mıdem yanınca onunda canı acıyormudurCanim bebisine bisey olmamistir ama sana dokunmus acı
Çok fazla aci yeme yinede dikkat et
Ben ilk dr randevumda bana aci yeme dedi doktor
Canim resimdeki cocuk seninmi çok tatil maşallah Allah bağislasinozizo .!.:benim yaşım 40. doktorum sende 2'li 3'lü riskli çıkar. onları hiç yaptırmadan harmony yaptırabilirsin. hepsini de yaptırabilirsin hiçbirini yaptırmaya da bilirsin dedi :) kendi makinesinde ölçtü ense kalınlığını baş çapını bacak boyunu, hepsi olması gerektiği gibiymiş allaha şükür. benim de içim rahat ama son aylar pimpirik yapar da günlerimi kabusa çeviririm diye yaptıracağım açıkçası canım.
bu arad rapor alıyoruz ama sıgortamızdan kesılıyormus haberın varmıyok doğuma kadar ızın almadan duramam, 3 gun ızın alıp bayramla bırlestırıp 9 gunluk bı yunanıstan tatılı yapıcaz ztn Ama onun harıcınde ewde dınlenmek ıcın ıznımı kullanmak ıstemıyorumAralarda cok yorulursam kotuyum dıye ıkışer gunluk raporlar alıp ewde dınlenırım artık 2-3 kez.
Aynen canım koyu renk hatta siyah. Ama ishal olması korkuttu beni. Normalse 1-2 gün daha bekliyeyim. Belki vücudun adapte olması gerekiyordur.gyno bende de aynısını yaptı cnm Doktorum normal dedı Ama mıde agrısı yok bende İshal ve dıskıda koyu renk oluştu.
son ayımda da 10. aya mı girdim dicem peki bence o kadar basit değil17.haftaya giriyorsan 5.aya giriyorsun demek .. bu kadar basit
evet garip bi psikoloji gerçekten.ben mesela gezmek istiyorum doğumdan önce,oturup kalmak istemiyorum.doğduktan sonra zaten bi süre gidemiycez hiç bi yere.mesela yüzmeyi çok ama çok özledim.denize gitmeyi çoook istiyorum.eşim gidelim diyo,o korkmuyo da aile büyükleri pek tırsak bizde
Çok teşekkürler canım, ben demir ilacından olduğunu biliyorum. Çünkü başka ilaç kullanmıyorum. Drum gerekli görmedi. Bakalım bugünü da atlatayım.İshal durumu bende de oluyor ama asiri degil
Gerci vitamin mi demir mi ilaci yapiyor bilmiyorum
Midem de bir sorun yok cok sukur
Ama senin midene iyi gelmiyor galiba doktorona sor belki degistirir ilaci
Gecmis olsun cnm
kız canım Ama tutmayabılırms habern olsun :)Free b-hcg 59.7 çıktı. Şimdi ne oluyor kız mi erkek mi
son ayımda da 10. aya mı girdim dicem peki bence o kadar basit değil
ne bılyıım oyle bır sancıydıkı gobek delıgıme kadar nefes alırken canım yanıyordu.sukur gectı acılede gıtmek ıstemedım daha randevuma ıkı hafta var bu bır aylık randevular cok uzun yayok canım merak etme acı bebeğe degıl sana etkı eder Ben de cok sewerım doktoruma danıstm Sana zarar vernıyosa yıyebılırsn dedı
bu arad rapor alıyoruz ama sıgortamızdan kesılıyormus haberın varmı
Çok teşekkürler canım, ben demir ilacından olduğunu biliyorum. Çünkü başka ilaç kullanmıyorum. Drum gerekli görmedi. Bakalım bugünü da atlatayım.
ben İzmir de otururum arabayla çeşmeye oradan da feribotla sakız adasına geçiyoruz yalnız acayip ucuz bol bol alışveriş yaparsın kendine bebişeEwet canım. İzmir çıkışlı bi gemi turu, mikanos, rodos, atina ve santorını dolaşıyo Sonra yıne ızmıre bırakıyo Siz sakız adasına nasıl gıttnız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?