acısızda olmuyor su yemeklerın tadı yaa.esım yasakladı zatenYOK CANIM BEBİŞİNE HİÇ BİŞEY OLMAMIŞTIR. DR.LAR YAĞLI KIZARTMA ACILI BAHARATLI ŞEYLER YEMEYİN DİYORLAR SENDE BİRAZ DİKKAT ET MİDENİ RAHATSIZ ETMESİN
bu arad rapor alıyoruz ama sıgortamızdan kesılıyormus haberın varmı
Evet canım içeriğinden dolayı başka hapa gerek duymamıştır muhtemelen.o hap sadece demır değil ki canm Demır+vitamın+folık asıt. Bence yeter zaten hepsı var ıse, bunu veren doktor baska ılac vermıyo dıe bılıyrm.
Ben aradım doktorumu normal dedı canım Korkma benceAynen canım koyu renk hatta siyah. Ama ishal olması korkuttu beni. Normalse 1-2 gün daha bekliyeyim. Belki vücudun adapte olması gerekiyordur.
sıgortadanb raporlu gorunuyoruz ama sıgorta 29 gun yazıyor dokumanda bu nedemeksigortan raporlü görünüyor, 3 günden fazla raporların 3/2 parasını sgk dan alabiirsiniz
evet ama 2 yaşındaki hali:) çok içimi açıyor o gülümseme onun için sizlerle de paylaşmak istedim. Şimdi 9 yaşında ve hala çok yakışıklı maşallah. allah kaderlerini şanslarını güzel yapsın bütün çocukların.Canim resimdeki cocuk seninmi çok tatil maşallah Allah bağislasin
Tamam canımm, tekrar çok teşekkürelerBen aradım doktorumu normal dedı canım Korkma bence
Yok yok canım korkma sen gobek delıgınde de mıdende agrı yanma hıssedersın ama bu agrrılar bebegı etkılemez Ama hamılelıkte de bu kadar acı cektırme kendıne bence, az ye acıyı :)ne bılyıım oyle bır sancıydıkı gobek delıgıme kadar nefes alırken canım yanıyordu.sukur gectı acılede gıtmek ıstemedım daha randevuma ıkı hafta var bu bır aylık randevular cok uzun ya
sigortan raporlü görünüyor, 3 günden fazla raporların 3/2 parasını sgk dan alabiirsiniz
sıgortadanb raporlu gorunuyoruz ama sıgorta 29 gun yazıyor dokumanda bu nedemek
ben İzmir de otururum arabayla çeşmeye oradan da feribotla sakız adasına geçiyoruz yalnız acayip ucuz bol bol alışveriş yaparsın kendine bebişe
bişey degıl tatlım :)Tamam canımm, tekrar çok teşekküreler
ya ben haftasonu sırf bebeği görmeye başka bi dr.a gittim kendi dr.um bana sadece decavit vermişti haftasonu gittiğim dr. balık yağı verdi e vitamini verdi kan ilacı verdi. derdi de verdi yani ama ben almadım hiç birini kendi dr.um ne verirse onu kullanacam hepsi farklı şeyler söylüyo bi dr.a güvenip öyle devam etmek lazım yoksa çok kafa karışacakEvet canım içeriğinden dolayı başka hapa gerek duymamıştır muhtemelen.
Kesinlikle kendi druna güvenmek gerekli. Yoksa kafalar allak bullak oluyor. Ben sebze meyve çok güzel tüketiyorum. Kan değerlerimize bakarak zaten drumuz ilaçları yazıyor canım.ya ben haftasonu sırf bebeği görmeye başka bi dr.a gittim kendi dr.um bana sadece decavit vermişti haftasonu gittiğim dr. balık yağı verdi e vitamini verdi kan ilacı verdi. derdi de verdi yani ama ben almadım hiç birini kendi dr.um ne verirse onu kullanacam hepsi farklı şeyler söylüyo bi dr.a güvenip öyle devam etmek lazım yoksa çok kafa karışacak
bizimki kısa bir tatil di mikanosa 4 yıl önce gitmiştik çok güzel di ama atinaya gitmedim gidenler çok beğeniyor umarım sende sende seversinSakız adasına gtmıycez kı canm
ya ben haftasonu sırf bebeği görmeye başka bi dr.a gittim kendi dr.um bana sadece decavit vermişti haftasonu gittiğim dr. balık yağı verdi e vitamini verdi kan ilacı verdi. derdi de verdi yani ama ben almadım hiç birini kendi dr.um ne verirse onu kullanacam hepsi farklı şeyler söylüyo bi dr.a güvenip öyle devam etmek lazım yoksa çok kafa karışacak
:) pekıYok yok canım korkma sen gobek delıgınde de mıdende agrı yanma hıssedersın ama bu agrrılar bebegı etkılemez Ama hamılelıkte de bu kadar acı cektırme kendıne bence, az ye acıyı :)
bizimki kısa bir tatil di mikanosa 4 yıl önce gitmiştik çok güzel di ama atinaya gitmedim gidenler çok beğeniyor umarım sende sende seversin
Geçmiş olsun canım inş sağ salim atlatirsin bu günleri. Dinlenmeye bak sen bide moralini yüksek tut. Bebeğin de etkilenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?