2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bu arad rapor alıyoruz ama sıgortamızdan kesılıyormus haberın varmı

Evet canım ama bızım sırket ısleme koymuyo zaten, hatta cogu zaman bakmıyo bıle rapora. Ayrıca ısleme koysa da fark etmez benım ıcın, onemlı olan sıgorta baslangıcı, zaten gunum dolduktan sonra yasım ıcın bı 10-12 yıl daha calısmam gerekecek O yuzden aradakı gun kayıpları cok etkılı deıl :))

Canim resimdeki cocuk seninmi çok tatil maşallah Allah bağislasin
evet ama 2 yaşındaki hali:) çok içimi açıyor o gülümseme onun için sizlerle de paylaşmak istedim. Şimdi 9 yaşında ve hala çok yakışıklı maşallah. allah kaderlerini şanslarını güzel yapsın bütün çocukların.

ne bılyıım oyle bır sancıydıkı gobek delıgıme kadar nefes alırken canım yanıyordu.sukur gectı acılede gıtmek ıstemedım daha randevuma ıkı hafta var bu bır aylık randevular cok uzun ya
Yok yok canım korkma sen gobek delıgınde de mıdende agrı yanma hıssedersın ama bu agrrılar bebegı etkılemez Ama hamılelıkte de bu kadar acı cektırme kendıne bence, az ye acıyı :)

sıgortadanb raporlu gorunuyoruz ama sıgorta 29 gun yazıyor dokumanda bu nedemek

eğer demiş olduğunuz ay 30 çekiyorsa 1 gün 31 çeken aysa 2 gün rapolusunuz demektir firmanız çok ayıp etmiş mesela bizim firmada 3 gün ve altında ki raporları sgk ödemeyeceği için firmamız kesmiyor 30 gün gösteriyor

eksik ödeme almışsınız ancak 3 günün altında olduğu için sgk danda alamazsınız

hiç etik değil yaptıkları

ben İzmir de otururum arabayla çeşmeye oradan da feribotla sakız adasına geçiyoruz yalnız acayip ucuz bol bol alışveriş yaparsın kendine bebişe

Sakız adasına gtmıycez kı canm Bu arada izmirde oturanları da cok kıskanıyorum Hem guzel sehır hem denız ayagınızda Haftasonu bıle tatıle gıdebılıyorsunuz :)

Evet canım içeriğinden dolayı başka hapa gerek duymamıştır muhtemelen.
ya ben haftasonu sırf bebeği görmeye başka bi dr.a gittim kendi dr.um bana sadece decavit vermişti haftasonu gittiğim dr. balık yağı verdi e vitamini verdi kan ilacı verdi. derdi de verdi yani ama ben almadım hiç birini kendi dr.um ne verirse onu kullanacam hepsi farklı şeyler söylüyo bi dr.a güvenip öyle devam etmek lazım yoksa çok kafa karışacak

Kesinlikle kendi druna güvenmek gerekli. Yoksa kafalar allak bullak oluyor. Ben sebze meyve çok güzel tüketiyorum. Kan değerlerimize bakarak zaten drumuz ilaçları yazıyor canım.

Kesınlıkle haklısın canm Bı doktora guvenıp onunla devam etmek lazım. Yoksa cdden kafa karısıyo.

kızlar size birşey danışmak istiyorum şu tatile çıkma konusunda ne yapacağımızı şaşırdık bi akıl verin bize
biz antalya taraflarında bi yere gitmek istiyoruz bu sene ama çok sıcak oluyo diye ben eylülün ilk haftası gidelim diye düşünüyordum ama annemler falan bebek çok büyümüş olcak o halde denize giremezsiz hem belki uçak da sorun olur dediler e arabayla da 9 saat sürüyo
ağustosta gidelim desek hem fiyat çok fark ediyor baya artıyor hem yol hem otel parası birde antalya çok sıcak olur diyorlar ağustosta off ne yapalım biz yaa sizce ne zaman gidelim eylülde sıkıntı olur mu sizce de

bizimki kısa bir tatil di mikanosa 4 yıl önce gitmiştik çok güzel di ama atinaya gitmedim gidenler çok beğeniyor umarım sende sende seversin

Sağol tatlım İnş Ama gemı tatılıne cıkanlar bayılıyo walla Mudavımı olup hep gemıyle farklı yerlere gıdıyolar ondan sonra Bakalım bız de sewerız ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…