- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
- 103
Canim gecmis olsun benim yengemin miyomu vardi hemde oyle buyuktuki bebekle ayni buyuyodu.kanamalari hep oldu miyom kaynakli ama hicbisey olmadi sapasaglam kuzenim var simdi.gecen ay da arkadasim.dogum yapti onunda miyomu vardi sezeryanda aldilar bebiside cok tatli. Sikinti yapma hic Allaha emanet bebislerimiz.
kızlar size birşey danışmak istiyorum şu tatile çıkma konusunda ne yapacağımızı şaşırdık bi akıl verin bize
biz antalya taraflarında bi yere gitmek istiyoruz bu sene ama çok sıcak oluyo diye ben eylülün ilk haftası gidelim diye düşünüyordum ama annemler falan bebek çok büyümüş olcak o halde denize giremezsiz hem belki uçak da sorun olur dediler e arabayla da 9 saat sürüyo
ağustosta gidelim desek hem fiyat çok fark ediyor baya artıyor hem yol hem otel parası birde antalya çok sıcak olur diyorlar ağustosta off ne yapalım biz yaa sizce ne zaman gidelim eylülde sıkıntı olur mu sizce de
Hayirlisi olsun inşaAllah. İlk olduğu için hiç tahmin edemiyorum. Ole olsun böyle olsun diyede düşünemiyorum. Mucizemi bekliyordumkız canım Ama tutmayabılırms habern olsun :)
aynen hiç kafa karıştırmaya gerek yok canım bende decavit kullanıyorum birde demir eksik diye damlam varya ben haftasonu sırf bebeği görmeye başka bi dr.a gittim kendi dr.um bana sadece decavit vermişti haftasonu gittiğim dr. balık yağı verdi e vitamini verdi kan ilacı verdi. derdi de verdi yani ama ben almadım hiç birini kendi dr.um ne verirse onu kullanacam hepsi farklı şeyler söylüyo bi dr.a güvenip öyle devam etmek lazım yoksa çok kafa karışacak
Canim yaziyi anca bu şekilde yukleyebildimfufuse: 41476495 .!.:esım yasakladı zaten kac gundur azıcık agrım oluyordu dun baya uzun surdu hatta dusundum artık artık gobek bagımız var yedıklerımı oda yıyor yanı benım acıdan agzım mıdem yanınca onunda canı acıyormudur
Yan çevirip bakma gerekiyo cnm kafası gövdesi poz vermiş gibi duruyo :)MAŞALLAH CANIM AMA BEN HİÇ ANLAMADIM BEBEĞİN NERESİ GÖZÜKÜYOR ORDA
:)ben her zamankı gıbı bısı anlayamadım walla :)
kızlar size birşey danışmak istiyorum şu tatile çıkma konusunda ne yapacağımızı şaşırdık bi akıl verin bize
biz antalya taraflarında bi yere gitmek istiyoruz bu sene ama çok sıcak oluyo diye ben eylülün ilk haftası gidelim diye düşünüyordum ama annemler falan bebek çok büyümüş olcak o halde denize giremezsiz hem belki uçak da sorun olur dediler e arabayla da 9 saat sürüyo
ağustosta gidelim desek hem fiyat çok fark ediyor baya artıyor hem yol hem otel parası birde antalya çok sıcak olur diyorlar ağustosta off ne yapalım biz yaa sizce ne zaman gidelim eylülde sıkıntı olur mu sizce de
Amin canim.ozizo .!.:evet ama 2 yaşındaki hali:) çok içimi açıyor o gülümseme onun için sizlerle de paylaşmak istedim. Şimdi 9 yaşında ve hala çok yakışıklı maşallah. allah kaderlerini şanslarını güzel yapsın bütün çocukların.
Bosver isi canim yatin dinlenin bebisinle saglik herşeyden önce gelir="shadowqueen, post: 41476915, member: 187659"]Ben sırf bu yüzden tek doz ve gece içiyordum yetmez dedi 200 mg ve günde 3 sefere çıkardı. Bugün işe gidemedim zaten sarhoş gibiyim dinleniyorum.
:) cok cok tesekkur ederım zahmet oldu saanadaCanim yaziyi anca bu şekilde yukleyebildim
Eki Görüntüle 1562802
Merak etme 6 ay kadar tadini almiyormus cani yanmiyor yani:)
bende yıllık ıznımı nezman kullanacagım bılmıyorum.ekımın ılk haftasındada kardesımın dugunu var ıskenderunda bende ıstanbuldayım ..bır yandan dogum ıznım ıle bırlestıryım dıyorum bıtaraftan kullanıyım zaman gecsın dıyorum.ılerdekı durumumuzu tahmın edemedıgımız ıcın bende kararsızım.Valla ayni sorun bende de var bende eylül de dusunuyorum ama agirlasirmiyim diye de tedirginim fikri olan varsa bende takipteyim
Canim pasaport gerekiyormuben İzmir de otururum arabayla çeşmeye oradan da feribotla sakız adasına geçiyoruz yalnız acayip ucuz bol bol alışveriş yaparsın kendine bebişe
evet canım hem pasaport hem de ize gerekliCanim pasaport gerekiyormu
İnşallah canım hepimizin meleği Allah a emanetTeşekkürler canım Zonguldakta yaşadığım için burada özelde kadın doğumcu olmuyor.Kadın doğum hastanesi var ama aşırı ilgisiz o yüzden Üniv hastanesine gittim yatış verip baya ilgilendiler miyom çıktı o yapiyormus ama hastane psikolojisi beni daha kötü yaptığı için dilekçe ile cikisimi yaptım.Hayırlısı ile geçsin bu dönemler insallah
evet cnm ikinci, 10 yaş olacak araları... biraz geç karar verdim, karar verince de olmadı o da bana naz yaptı :) böyle kısmetmiş. senin de ikinci değil mi?Amin canim.
Evet çok yakisiklidir ve bu boyle surup gidecek eminim:) ikinci oluyor degilmi şimdiki gebeligin cinsiyeti bellimi
Canm annene caktirmadan eşinle bi hastaneye gidin. Bi gör bebeğini için rahatlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?