2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ben sırf bu yüzden tek doz ve gece içiyordum yetmez dedi 200 mg ve günde 3 sefere çıkardı. Bugün işe gidemedim zaten sarhoş gibiyim dinleniyorum.

Çok teşekkürler canım, inşallah tekrarlamaz yoksa çok tedirgin oluyorum. Muhtemelen erimezse benimde sezeryanda alırlar. Rabbim dermansız dert vermesin sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Canım doktoruna bı danıs yıne ama bence eylulun bası gıbı ucak kullanmak sorun olmaz, ben 35.hafta ıcın ızın alamadım doktordan, bılet yandı :) ama eylul basında yaklasık 26-27 haftalarda oluyosun, doktorun rapor verırse ucaga bınebılırsın. Havayolu sırketı de bısı demez Amayıne de kotu bı suprızle karsılasmamak ıcın bıletı satın almadan sırketten teyıdını al derım. THY 28 haftadan once rapor bıle ıstemıyomus zaten Ama ben senn yerınde olsam doktorum ızın verıyosa raporumu da yanmda bulundururum.

aynen hiç kafa karıştırmaya gerek yok canım bende decavit kullanıyorum birde demir eksik diye damlam var

Canim yaziyi anca bu şekilde yukleyebildim

Merak etme 6 ay kadar tadini almiyormus cani yanmiyor yani:)

Valla ayni sorun bende de var bende eylül de dusunuyorum ama agirlasirmiyim diye de tedirginim fikri olan varsa bende takipteyim

Amin canim.
Evet çok yakisiklidir ve bu boyle surup gidecek eminim:) ikinci oluyor degilmi şimdiki gebeligin cinsiyeti bellimi

="shadowqueen, post: 41476915, member: 187659"]Ben sırf bu yüzden tek doz ve gece içiyordum yetmez dedi 200 mg ve günde 3 sefere çıkardı. Bugün işe gidemedim zaten sarhoş gibiyim dinleniyorum.
Bosver isi canim yatin dinlenin bebisinle saglik herşeyden önce gelir
İyi olmana sevindim tekrar geçmiş olsun:)

Valla ayni sorun bende de var bende eylül de dusunuyorum ama agirlasirmiyim diye de tedirginim fikri olan varsa bende takipteyim
bende yıllık ıznımı nezman kullanacagım bılmıyorum.ekımın ılk haftasındada kardesımın dugunu var ıskenderunda bende ıstanbuldayım ..bır yandan dogum ıznım ıle bırlestıryım dıyorum bıtaraftan kullanıyım zaman gecsın dıyorum.ılerdekı durumumuzu tahmın edemedıgımız ıcın bende kararsızım.

merhabalar benim randevumda 26 haziran yani cuma gunu bian once gecsede gitsem bebeğimi görmeye :)

İnşallah canım hepimizin meleği Allah a emanet

Amin canim.
Evet çok yakisiklidir ve bu boyle surup gidecek eminim:) ikinci oluyor degilmi şimdiki gebeligin cinsiyeti bellimi
evet cnm ikinci, 10 yaş olacak araları... biraz geç karar verdim, karar verince de olmadı o da bana naz yaptı :) böyle kısmetmiş. senin de ikinci değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…