2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Burda bildirimlere cevap verdim cvp veremediğim olursa kusura bakmayın,dün görüp cvp veremediğim bugün de kimler oldugunu göremiyorum..siteye mobil baglanıyorum tam olarak çözemedim kızlar

Tekrar geçmiş olsun canim bebisinin iyi olmasına sevindim
Demiştim sana bebisin iyidir diye :))

evet cnm ikinci, 10 yaş olacak araları... biraz geç kara verdim, karar verince de olmadı o da bana naz yaptı :) böyle kısmetmiş. senin de ikinci değil mi?
Benimde ikinci aralari 7 yas olacak allah kismet ederse
Ben erken karar verdim ama olmadi tedavi oldum bir sure klomen+ç.igenesi rahim filmi sonra asilama ve tüp bebek arasında kalmistim ara verdim bazi sorunlardan dolayı bir baktim süpriz yaptı bebisim kendiliginden geldi inanamadim ve hala inanamiyorum:))

cumartesi gittiğimde konuşayım bu konuyu ondan da bi öneri alayım sağol canım..

ne kadar güzel. ben hiçbir tedavi olmadım, kısmetse olsun dedim, olacağına inandım, ısrarla denedim 2 yıl :) bir tane oldu ama boş gebelik çktı, ondan 4 ay sonra allah nasip etti bu yavruyu. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama erkek olsa oğlum çok sevinecek, kız olursa o da çok güzel, yani o açıdan bir merakım yok açıkçası. bakalım, sağlıkla sıhhatle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…