Rica ederim ne zahmeti canim olur mu öyle şey:) cok cok tesekkur ederım zahmet oldu saanada
Tekrar geçmiş olsun canim bebisinin iyi olmasına sevindimchnb @hayatbenimm @meltemcivil @fani2606 @gulsrht tesekkür ederim ilginiz için dün burda hastaneye gittim bebişi gördüm içim rahatladı çok şükür iyiydi,tahlil yaptırdık idrar yolu enfeksiyonu varmış doktor ilaç filan verdi ama almadım su içmeye çalışıyorum bol bol
hayirli olsun çok keyifli bir süreçDün gece uykuya dalmak üzereyken bi anda karnımda mısır patlaması gibi şeyler oldu. Galiba bebeğimin hareketini hissettim:))
aynı canım 4.4 bizimde seninle herşeyimiz aynı :)insallah canim sagliklarindan baska ne isterizki.sizin kac cikmisti ense bizim 4.4
Çok teşekkürler canım.hayirli olsun çok keyifli bir süreç
:) evet haklıısn .cok sagolRica ederim ne zahmeti canim olur mu öyle şey
Hersey burda bulunmamizi sağlayan ortak nokta bebislerimiz için değil mi:)
Benimde ikinci aralari 7 yas olacak allah kismet ederseevet cnm ikinci, 10 yaş olacak araları... biraz geç kara verdim, karar verince de olmadı o da bana naz yaptı :) böyle kısmetmiş. senin de ikinci değil mi?
Bendee her gün limon yiyorum ekşi yiyom ama erkek:)O ZAMAN BEBİŞİN KIZ OLABİLİR CANIM BENDE BİLDİĞİM LİMONU PORTAKAL GİBİ YİYORUM ŞU AN :) BEBİŞ %90 KIZ
Bende hep ekşi yiyorum ama doktor erkek gibi dedi :)))Bendee her gün limon yiyorum ekşi yiyom ama erkek:)
cumartesi gittiğimde konuşayım bu konuyu ondan da bi öneri alayım sağol canım..Canım doktoruna bı danıs yıne ama bence eylulun bası gıbı ucak kullanmak sorun olmaz, ben 35.hafta ıcın ızın alamadım doktordan, bılet yandı :) ama eylul basında yaklasık 26-27 haftalarda oluyosun, doktorun rapor verırse ucaga bınebılırsın. Havayolu sırketı de bısı demez Amayıne de kotu bı suprızle karsılasmamak ıcın bıletı satın almadan sırketten teyıdını al derım. THY 28 haftadan once rapor bıle ıstemıyomus zaten Ama ben senn yerınde olsam doktorum ızın verıyosa raporumu da yanmda bulundururum.
ne kadar güzel. ben hiçbir tedavi olmadım, kısmetse olsun dedim, olacağına inandım, ısrarla denedim 2 yıl :) bir tane oldu ama boş gebelik çktı, ondan 4 ay sonra allah nasip etti bu yavruyu. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama erkek olsa oğlum çok sevinecek, kız olursa o da çok güzel, yani o açıdan bir merakım yok açıkçası. bakalım, sağlıkla sıhhatle...Benimde ikinci aralari 7 yas olacak allah kismet ederse
Ben erken karar verdim ama olmadi tedavi oldum bir sure klomen+ç.igenesi rahim filmi sonra asilama ve tüp bebek arasında kalmistim ara verdim bazi sorunlardan dolayı bir baktim süpriz yaptı bebisim kendiliginden geldi inanamadim ve hala inanamiyorum:))
bende cumartesi 4lüye gideceğim inş hayırlı haberlerle gelirsin canımSelam kizlar bugün 4 Lü. test var Bizim ,15:30 da Dr dayiz .bebisimi göreceğim :)
ay ne güzel bende hissetmek istiyorum ya çok merak ediyorum nasıl bi his olduğunuDün gece uykuya dalmak üzereyken bi anda karnımda mısır patlaması gibi şeyler oldu. Galiba bebeğimin hareketini hissettim:))
t: 41478386 .!.:cumartesi gittiğimde konuşayım bu konuyu ondan da bi öneri alayım sağol canım..
seninki sağ gösterip sol vuruyomuş canım sürprizci bebekBendee her gün limon yiyorum ekşi yiyom ama erkek:)
seninkide sürprizci bebek o zamanBende hep ekşi yiyorum ama doktor erkek gibi dedi :)))
caki: 41478469 .!.:bende cumartesi 4lüye gideceğim inş hayırlı haberlerle gelirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?