2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
erkek çocuklar genelde erkek istiyor sanırım benimki de erkek istiyordu. ne guzel allah nasip etmiş bu arada.

Canm ben bir haftadir klima altinda yatiyorum yedi yirmidört antalyanin sicagi mafedio nefesimi zor ceviriorum nemi özellikle.Denize girme olayini doktoruna danis istersen bende danisicam gunduz giremem zaten de anca aksamuzeri.

hadi hayırlısı. testlerden nefret ediyorummm:)
ben bebişimi görcem diye seviniyorum canım ya kötü çıkacakmış fln diye de strese sokmuyorum kendimi inş hiç birimizin sonuçları kötü çıkmaz. biz gidelim bebişi izleyelim sonra dr. bize herşey normal desin yeter bize

Gülay bizim iki oglan arasi 8 yas. biz 5 yssindayken istedik hemen o ay hamile kaldim 6 yas olacakti tam beş sene ince bugün malesef 25 haftalik erken dogum yaptim 4 gun sonra da kaybettim. sonra yine düşük oldu. sonra menopoz sinirindasin dediler tup bebek yaptık olmadi iki ay sonrasi dogal oldu. bu sefer rahim agzi dikildi. bir hafta sonra 15. haftada suyum geldi. duzeldi derken 36 arti 4 e dek yattim dogdu o zaman. dikisimi dr alamamis rahimden. hadi dedik iki oglan var kiz olur belki. 10 ay sonunda hamile kalamildim. bu da erkek şansım boyleymis

Canm ben bir haftadir klima altinda yatiyorum yedi yirmidört antalyanin sicagi mafedio nefesimi zor ceviriorum nemi özellikle.Denize girme olayini doktoruna danis istersen bende danisicam gunduz giremem zaten de anca aksamuzeri.
gerçekten miiii ay gündüz denize giremezsem napayım ben o tatili sen antalyadansın heralde canım peki eylülün ilk haftası biraz daha normale döner mi orda havalar 27 haftalık oluyorum o zaman uçağa binmek sıkıntı olmuyosa eylülde gidelim bari

ay insallah bemim dortluyle ilgili kotu anim var da ondan.benim küçük oglanda 10 da 1 çıktı. amniyo da yaptirmadik. dogana dek tedirgin oldum. şükür saglikli dogdu. ondan test fobim var benim.

kızlar ben calıstıgım ıcın sabah cok erken kalkıp evde kahvaltı yapamadıgımdan dolayı peynır zeytın domates faln ıse goturuyorum ama yumurta goturemedıgım ıcın sabah ac karnına haslanmıs yumurta yedım bır hafta lakın ben bunden tıskındım .sımdı zorla yıyoum napıcam ben zaten sut ıcemıyorum bırde yumurtadan vazgecemem. dıcem sukı haslamasam tavada yapsam aynı vıtamını alırmıyım

tabi canım paylaşırım hesapladım şimdi 27 haftalık oluyorum eylülün ilk haftası keçıncı haftaya kadar sorun olmaz dicek bakalım onu da sorarım
ben de 20 haftalik ucaga binecegim. 13. haftada sormadilar. bir de donus26 filan olacak ben de merak ettim.

ay insallah bemim dortluyle ilgili kotu anim var da ondan.benim küçük oglanda 10 da 1 çıktı. amniyo da yaptirmadik. dogana dek tedirgin oldum. şükür saglikli dogdu. ondan test fobim var benim.
çok şükür sağlıklı doğmuş bebişin canım inş bunda riskin çok düşük çıkarda rahat gecer hamileliğin

ben de yiyemiyorum Karatay omlet yiyin diyor tereyagsda sorun olmaz bence.

tabii canım ama sarısını patlat ki iyi pişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…