erkek çocuklar genelde erkek istiyor sanırım benimki de erkek istiyordu. ne guzel allah nasip etmiş bu arada.ne kadar güzel. ben hiçbir tedavi olmadım, kısmetse olsun dedim, olacağına inandım, ısrarla denedim 2 yıl :) bir tane oldu ama boş gebelik çktı, ondan 4 ay sonra allah nasip etti bu yavruyu. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama erkek olsa oğlum çok sevinecek, kız olursa o da çok güzel, yani o açıdan bir merakım yok açıkçası. bakalım, sağlıkla sıhhatle...
hadi hayırlısı. testlerden nefret ediyorummm:)bende cumartesi 4lüye gideceğim inş hayırlı haberlerle gelirsin canım
Bende ilk kez yaşadım 15 sn kadar sürdü. Çok heyecanlandım:) inşallah en yakın zamanda hissedersin canım. .ay ne güzel bende hissetmek istiyorum ya çok merak ediyorum nasıl bi his olduğunu
tabi canım paylaşırım hesapladım şimdi 27 haftalık oluyorum eylülün ilk haftası keçıncı haftaya kadar sorun olmaz dicek bakalım onu da sorarımCanim danistiginda burada bizimle de paylasirmisin merak eden benden başka arkadaşlar da var
sağol canım çok iyi oldu buAy hesabını karıştıranlar için..
benden 3 lü istemedi canım 2liden sonra direk 4lüye geçtik biz onu da cumartesi yaptırcam daha yaptırmadığm için bi bilgim yok benimdeBen 3/luyu yaptirdim bu 4 ly nasıl birşey cnm
Birde bu kan sonuçlarından anlayan varmı degerlerden
Canm ben bir haftadir klima altinda yatiyorum yedi yirmidört antalyanin sicagi mafedio nefesimi zor ceviriorum nemi özellikle.Denize girme olayini doktoruna danis istersen bende danisicam gunduz giremem zaten de anca aksamuzeri.kızlar size birşey danışmak istiyorum şu tatile çıkma konusunda ne yapacağımızı şaşırdık bi akıl verin bize
biz antalya taraflarında bi yere gitmek istiyoruz bu sene ama çok sıcak oluyo diye ben eylülün ilk haftası gidelim diye düşünüyordum ama annemler falan bebek çok büyümüş olcak o halde denize giremezsiz hem belki uçak da sorun olur dediler e arabayla da 9 saat sürüyo
ağustosta gidelim desek hem fiyat çok fark ediyor baya artıyor hem yol hem otel parası birde antalya çok sıcak olur diyorlar ağustosta off ne yapalım biz yaa sizce ne zaman gidelim eylülde sıkıntı olur mu sizce de
ben bebişimi görcem diye seviniyorum canım ya kötü çıkacakmış fln diye de strese sokmuyorum kendimi inş hiç birimizin sonuçları kötü çıkmaz. biz gidelim bebişi izleyelim sonra dr. bize herşey normal desin yeter bizehadi hayırlısı. testlerden nefret ediyorummm:)
Gülay bizim iki oglan arasi 8 yas. biz 5 yssindayken istedik hemen o ay hamile kaldim 6 yas olacakti tam beş sene ince bugün malesef 25 haftalik erken dogum yaptimBenimde ikinci aralari 7 yas olacak allah kismet ederse
Ben erken karar verdim ama olmadi tedavi oldum bir sure klomen+ç.igenesi rahim filmi sonra asilama ve tüp bebek arasında kalmistim ara verdim bazi sorunlardan dolayı bir baktim süpriz yaptı bebisim kendiliginden geldi inanamadim ve hala inanamiyorum:))
gerçekten miiii ay gündüz denize giremezsem napayım ben o tatili sen antalyadansın heralde canım peki eylülün ilk haftası biraz daha normale döner mi orda havalar 27 haftalık oluyorum o zaman uçağa binmek sıkıntı olmuyosa eylülde gidelim bariCanm ben bir haftadir klima altinda yatiyorum yedi yirmidört antalyanin sicagi mafedio nefesimi zor ceviriorum nemi özellikle.Denize girme olayini doktoruna danis istersen bende danisicam gunduz giremem zaten de anca aksamuzeri.
chnb @hayatbenimm meltemcivil @fani2606 @gulsrht tesekkür ederim ilginiz için dün burda hastaneye gittim bebişi gördüm içim rahatladı çok şükür iyiydi,tahlil yaptırdık idrar yolu enfeksiyonu varmış doktor ilaç filan verdi ama almadım su içmeye çalışıyorum bol bol
ay insallah bemim dortluyle ilgili kotu anim var da ondan.benim küçük oglanda 10 da 1 çıktı. amniyo da yaptirmadik. dogana dek tedirgin oldum. şükür saglikli dogdu. ondan test fobim var benim.ben bebişimi görcem diye seviniyorum canım ya kötü çıkacakmış fln diye de strese sokmuyorum kendimi inş hiç birimizin sonuçları kötü çıkmaz. biz gidelim bebişi izleyelim sonra dr. bize herşey normal desin yeter bize
Dün gece uykuya dalmak üzereyken bi anda karnımda mısır patlaması gibi şeyler oldu. Galiba bebeğimin hareketini hissettim:))
evet darısı bize inşallah.ben de bebişimi hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorumBende ilk kez yaşadım 15 sn kadar sürdü. Çok heyecanlandım:) inşallah en yakın zamanda hissedersin canım. .
ben de 20 haftalik ucaga binecegim. 13. haftada sormadilar. bir de donus26 filan olacak ben de merak ettim.tabi canım paylaşırım hesapladım şimdi 27 haftalık oluyorum eylülün ilk haftası keçıncı haftaya kadar sorun olmaz dicek bakalım onu da sorarım
çok şükür sağlıklı doğmuş bebişin canım inş bunda riskin çok düşük çıkarda rahat gecer hamileliğinay insallah bemim dortluyle ilgili kotu anim var da ondan.benim küçük oglanda 10 da 1 çıktı. amniyo da yaptirmadik. dogana dek tedirgin oldum. şükür saglikli dogdu. ondan test fobim var benim.
ben de yiyemiyorum Karatay omlet yiyin diyor tereyagsda sorun olmaz bence.kızlar ben calıstıgım ıcın sabah cok erken kalkıp evde kahvaltı yapamadıgımdan dolayı peynır zeytın domates faln ıse goturuyorum ama yumurta goturemedıgım ıcın sabah ac karnına haslanmıs yumurta yedım bır hafta lakın ben bunden tıskındım .sımdı zorla yıyoum napıcam ben zaten sut ıcemıyorum bırde yumurtadan vazgecemem. dıcem sukı haslamasam tavada yapsam aynı vıtamını alırmıyım
inş sorun olmuyordur yaben de 20 haftalik ucaga binecegim. 13. haftada sormadilar. bir de donus26 filan olacak ben de merak ettim.
tabii canım ama sarısını patlat ki iyi pişsin.kızlar ben calıstıgım ıcın sabah cok erken kalkıp evde kahvaltı yapamadıgımdan dolayı peynır zeytın domates faln ıse goturuyorum ama yumurta goturemedıgım ıcın sabah ac karnına haslanmıs yumurta yedım bır hafta lakın ben bunden tıskındım .sımdı zorla yıyoum napıcam ben zaten sut ıcemıyorum bırde yumurtadan vazgecemem. dıcem sukı haslamasam tavada yapsam aynı vıtamını alırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?